|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Može i za mene malo vibrica
12.7.2010 18:51:41   
dami
Nadam se da će i moje vibrice pridonjeti tvom uspjehu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
12.7.2010 22:13:24   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 27
12.7.2010 22:46:20   
mama m
Good luck! Break a leg!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majke drže ruke svoje djece na trenutak, a njihova srca zauvijek

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 28
12.7.2010 22:50:31   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S R E T N O!!!!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 29
12.7.2010 23:49:44   
curice
Sretno user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 30
13.7.2010 14:53:34   
lee
cure hvala Vam puno puno na vibricama i podršci!!!user posted image user posted image nažalost nisam uspjela položiti,nemam nikakvo pametno objašnjenje za to jer ni meni nije jasno da je toliko bitno kako se koja rječ izgovara..kao da ču u americi raditi pa je to bitno...nažalost kako stvari stoje posao gubim ...ali o tome drugi put.sad me neko vrijeme neče biti na forumu jer se moram od svega oporaviti i krenuti dalje...hvala vam još jednom na svemu.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 31
13.7.2010 15:02:18   
Anoniman
žao mi je lee user posted image
nadam se da ćeš se brzo oporaviti i pronaći nešto drugo u čemu ćeš uživati i biti dobra, bez raznoraznih uvjeta...
ne daj se... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 32
13.7.2010 15:09:37   
nemammaste
Žao mi je user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 33
13.7.2010 15:25:32   
Domy
user posted image baš mi je žao user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
13.7.2010 16:07:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 35
13.7.2010 16:14:05   
Anoniman
lee tako mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj da nam ides, mi smo tu da ti vratimo osmeh na lice user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 36
13.7.2010 16:26:20   
cuba
Ajooojuser posted image user posted image cilo jutro san čekala da se javiš sa vijestima...jako mi je žao....al zašto nam idešuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
13.7.2010 18:37:23   
Zvonki
user posted image  Lee, žao mi je jako. nemoj klonuti molim te. Postoje drugi pokušaji.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 38
13.7.2010 18:46:48   
Gianna
IZVORNA PORUKA: cvrčak

lee baš mi je žaouser posted image
Nemoj nam otići.Raja je ljekovita.

Potpisujem... Žao mi je što nisi uspjela, ali znaš onu poslovicu " nije svako zlo za zlo" ... tko zna, možda ti život sprema nešto puno blje ...
Draga glavu gore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 39
13.7.2010 19:10:55   
leilany
IZVORNA PORUKA: Gianna

IZVORNA PORUKA: cvrčak

lee baš mi je žaouser posted image
Nemoj nam otići.Raja je ljekovita.

Potpisujem... Žao mi je što nisi uspjela, ali znaš onu poslovicu " nije svako zlo za zlo" ... tko zna, možda ti život sprema nešto puno blje ...
Draga glavu gore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

potpisujem curkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 40
14.7.2010 11:28:05   
lee
cure drage razgovarala sam sa mužem o cjeloj sutaciji koju smo prošli jučer i dogovrilo smo se da nema smisla da radim i trpim ucjene vlastitih roditelja kako moram položiti ispit da bi ostala na poslu..i sva vrijedjanja koja idu uz to.jednostavno nemam više snage sve to slušati jer sve ove godine koliko radim za njih a to je skoro 10godina..oni meni stalno postavljaju neke uvjete,koje bi ja da zadržim posao trebala ispuniti..svaki dan ja sam pod pritiskom nervozna zbog svega...mislim o svemu...neču više tako jer vidim da to ne utječe dobro na moje zdravlje.ja bi njima trebala biti zahvalna za sve godine rada kod njih i slušanja predavanja i moja vlastitia mama kaže da joj ja ne dovodim maloga i kako je on više vezan za sveki a nije se pitala da li je ona za sve to kriva i njezin muž koji živi pod nekim pravilima čudnim...ja ne moram biti više dio toga.da če mi faliti novac hoče ali kaže muž snači čemo se..živjeli smo i prije dobro pa čemo i sada..a ja neču više slušati uvjete koje oni meni daju...žalosno je to što če moja vrata biti zatvorena ali to si je ona sama kriva što je takav život odabrala i što ne stavlja svoje djete ispred svog muža a njega sluša za sve..to je nažalost njezin problem koji je ne moram više trpjeti i slušati...eto cure to je za sada to.hvala vam cure na svemu,malo ču ipak otiči sa rr da se odmorim od svega.teško mi je ali to je sve život.hvala vam što ste bile uz mene i slušale me sve ovo vrijeme.user posted image user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 41
14.7.2010 11:58:10   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: lee

.sad me neko vrijeme neče biti na forumu jer se moram od svega oporaviti i krenuti dalje...hvala vam još jednom na svemu.

draga moja žao i je da je nakraju ispala tako''teška''situacija ali eto ako neide bolje se povuči i živiti sretan sa tvoja dva dečka nego da imate ''višak''kuna a stalno neki problemi.

i moj dragi samo radi ja sam doma kao šta znaš i ništa nam ne fali.

ja sam tu za tebe uvijek a ispričsti čemo se čim dođem dole.
velika pusa tebi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 42
19.7.2010 15:03:46   
lee
epilog moje drame je napokon završen,bila sam danas i razgovarala sam sa svojima,sve je gotovo.otkaz dobijam od 1.9 do tada sam službeno na godišnjem.odlazim u novi život bez tuge i razočaranja...zalupila sam vratima onako u sebi i zauvijek se oprostila od takvog života.nema smisla pokušavati objašnjavati   neke činjenice koje nemaju smisla.nažalost to je tako.hvala vam svima na podršci.pomalo ču vam se javljati jer ipak nemogu ja bez rr i vas.user posted image user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 43
19.7.2010 16:17:44   
nemammaste

epilog moje drame je napokon završen,bila sam danas i razgovarala sam sa svojima,sve je gotovo.otkaz dobijam od 1.9 do tada sam službeno na godišnjem.odlazim u novi život bez tuge i razočaranja...zalupila sam vratima onako u sebi i zauvijek se oprostila od takvog života.nema smisla pokušavati objašnjavati   neke činjenice koje nemaju smisla.nažalost to je tako.hvala vam svima na podršci.pomalo ču vam se javljati jer ipak nemogu ja bez rr i vas.user posted image user posted image

Sretno i nedaj se!!!  user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 44
19.7.2010 16:25:36   
cuba

Sve si  već napisala.....i sama znaš što je najbolje za tebe i tvoju obitelj...puno je bolje i biti bez koje kune ali mirne glave jer jedino tako i možeš funkcionirati sa djecom...
Sretno vam, znaš da smo tu za bilo šta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 45
19.7.2010 17:21:55   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image
nikom danas nije lako,mi smo svi tu skupa da zajedno jedna drugu podrzimo kad nam je tesko iako se ne znamouser posted image user posted image
ne daj se!!! user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 46
19.7.2010 19:50:31   
BUMBI
Leeuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 47
20.7.2010 12:18:46   
ninolina
lee draga baš mi je žao...ali mislim da tvoje zdravlje i tvoj život više vrijede od svega toga...nedaj se...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 48
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!