|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Predugačak dan
13.7.2010 22:58:50   
njanja
Moram se malo izjadati....
Dan mi danas traje...uuuuffff...
Probudili se Janko i ja u 6./30 spremili se i vozila ga kod bake i dede jer je jučer imao veliku krizu (pisati cu sutra) za tatom pa ga nisam vodila u vrtić, poslije toga krenula za Zagreb poslovno, vozila gore 1,30 h, cijeli dan sastancila, zadnji je bio u 16 h, u 17 krenula za Rijeku.dosla u Ri, otisla zamotat poklon za vjencanje, kod mojih po Jana i u 19.30 Janko i ja krenuli opet vožnja (kao da mi nije dosta cijeli dan 400 km) u Rupu (25 min od ri) kod ove frendice koja se ženi odnjet poklon, imali su neko druzenje. Tamo se istrčavala s Janom i došli doma u 21.30, pojeli, okupali se i sad se tamo uspavljuje, a ja cekam da zaspi, da se otusiram i utonem u san.
Hebote, malo sad preuveličavam, ali dozvolite mi :) nama ženama treba dignut spomenik.Nema šanse da bi sve ovo isto mm sam odradio, no way

Ajd sad sam se ispuhala, a Janko jos klepece u kinderbetu....

< Poruku je uredio Ninaa -- 14.7.2010 14:28:14 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Predugacak dan
13.7.2010 23:06:03   
tiha
treba nama i po nekoliko spomenika podici! sta sve mozemo, ko bi rekao da je tako sta uopce izvedivo ali mi zene se snademouser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
13.7.2010 23:11:08   
anonno17
Je brAVO za tebe stvarno nama treba dići nekoliko spomenika, user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 3
13.7.2010 23:14:14   
MiniMama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za tebe. zbilja ti treba dignut spomenik.

ja cu sama sebi dugnut spomenik ako ikad uopce dobijem vozacku. user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 4
13.7.2010 23:21:58   
cuba
Super women nego kako user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo se nadam da dok ovo pišem vi već uredno spavateuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 5
13.7.2010 23:22:48   
natalijax
da da naravno da treba,muškima samo kamen temeljacuser posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
13.7.2010 23:53:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 7
14.7.2010 7:03:42   
nemammaste
user posted image  Njanja, user posted image  žene!!!     user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
14.7.2010 7:38:17   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 9
14.7.2010 12:22:35   
gljiva
user posted image  user posted image NJanja

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 10
14.7.2010 12:29:42   
Nika 24052006
Ma ništa ne preuveličavaš,treba nam dignui ogromni spomenik,naša šihta traje od 0-24.user posted image user posted image ,njanja.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 11
14.7.2010 12:42:08   
FIONA
user posted image user posted image user posted image ..DA SPOMENIK!!!!

Inače, komično mi je kad netko tko je ipak u manjem gradu ili mjestu kaže da je vozio sat, sat i pol...kad pogledam neka putovanje na posoa i s posla tako izgleda...meni kad je najbolje treba cca 45 minuta...user posted image user posted image user posted image ...a kaj se naših muževa tiće...ma ne treba uopće ulazit u diskusiju...činjenica je da su slabi na organizaciji vremena...čast izuzecima!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 12
14.7.2010 14:31:10   
Ninaa
Bravo za mamu njanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Da samo spomenik, meni je nažešće kad nekud odem a mm pazi malu i kad se vratim on ništa ne stigne od nje i kao kaj bi ja sad kaj nije pospremio suđe ili tak nešto jel on to ne može kad pazi dijete. Hellou ja cijeli dan budem s njom i sve pospremim, skuham jelo, ispeglam robu i kaj već treba tak da sam se davno uvjerila da smo mi superiorna bićauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 13
14.7.2010 14:45:29   
njanja
IZVORNA PORUKA: FIONA

Inače, komično mi je kad netko tko je ipak u manjem gradu ili mjestu kaže da je vozio sat, sat i pol...kad pogledam neka putovanje na posoa i s posla tako izgleda...meni kad je najbolje treba cca 45 minuta...
 neusporedivo je voziti 350 km 130-140 km/h sa gradskom vožnjom...Gradska vožnja te više nanervira, ali ipak autoput zahtjeva veću koncentraciju...Ti 45 minuta u Zg možda pređeš samo 30-tak km.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 14
14.7.2010 15:00:36   
Bablica
user posted image user posted image user posted image user posted image  njanja!!!
Ma mi žene smo genijalci! Meni je u firmi 6 muških koje ja user posted image  moram organizirat tako da mi je sve poznato! Ako im kažem 2 stvari od jednom garant jednu će zaboravit!
Najsmješniji su mi muški kad čuvaju djecu jer nemogu pričat na mobitel i pazit na dijete!!! Hehhehheheuser posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!