Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 21.7.2010 12:31:55
|
|
|
|
Anoniman
|
nemam pojma, ja jedino znam da postoji ono u Merkuru - lista želja mladenaca, pa svatko kupi ono što može. Pitaj ih, možda su osmislili tako nešto... možda prođeš jeftino a oni zadovoljni?
|
|
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 21.7.2010 14:07:13
|
|
|
|
njanja
|
slažem se s Mare....a isto tako mislim da bi trebalo biti važnija tvoja prisutnost, ako ste si tako drage, nego što ćeš kupiti.....npr kod nas u rijeci u maloj galeriji ima prekrasnih poklona, lijepih slika i reprodukcija za 150-200 kn koje mogu biti lijepa uspomena i na kraju mogu ukrasiti prostor...Mislim da si kolegici važnija ti, nego 5. toster koji će dobiti...makar bi tako trebalo biti...
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 21.7.2010 16:12:30
|
|
|
|
nemammaste
|
Meni su zato super te liste mladenaca; uzmeš nešto što su sami odabrali, za cijenu koja ti odgovara, sigurno nije dupli poklon i još možeš npr. platiti na rate ako je veći iznos.MM i ja smo isto bili otvorili tu listu u Merkuru i baš smo bili zadovoljni
|
|
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 21.7.2010 16:19:20
|
|
|
|
nemammaste
|
Puno trgovaca će ti izaći u susret i napraviti nekakav poklon bon ako im to i nije praksa.Pogledaj malo što ti se sviđa i gdje pa probaj pitati,možda može.Njima je u interesu da prodaju. Malo ću ići OT ali čisto za informaciju novim mamama i trudnicama, kad vas pitaju za poklone za bebu možete ih uputiti u Baby Media Centar, i oni daju te poklon bonove.Ljudi ne razbijaju glavu što vam kupiti a vi si odaberete što vam paše.Može se i više njih udružiti pa imate veći iznos
|
|
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 21.7.2010 16:38:47
|
|
|
|
minnie
|
a da probaš u banci kao poklon kartica ili takvo nešto
|
|
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 21.7.2010 16:42:06
|
|
|
|
njanja
|
sada sam se nečeg sjetila...a da im pokloniš neki popodnevni welness za njih 2...npr u opatij u hotelu 4 opatijska cvijeta ima 4 sata korištenja welnessa za 2 osobe za nekih 250-300 kn, ne sijećam se točno, bila sma sestri to istraživala...možda u Zg postoji takav neki welness..eto, meni bi to baš bilo coool dobiti, bolje nego komplet tanjura koji isto košta
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 21.7.2010 16:51:21
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: njanja sada sam se nečeg sjetila...a da im pokloniš neki popodnevni welness za njih 2...npr u opatij u hotelu 4 opatijska cvijeta ima 4 sata korištenja welnessa za 2 osobe za nekih 250-300 kn, ne sijećam se točno, bila sma sestri to istraživala...možda u Zg postoji takav neki welness..eto, meni bi to baš bilo coool dobiti, bolje nego komplet tanjura koji isto košta Odlična ideja!
|
|
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 21.7.2010 21:23:04
|
|
|
|
BUMBI
|
sada sam se nečeg sjetila...a da im pokloniš neki popodnevni welness za njih 2...npr u opatij u hotelu 4 opatijska cvijeta ima 4 sata korištenja welnessa za 2 osobe za nekih 250-300 kn, ne sijećam se točno, bila sma sestri to istraživala...možda u Zg postoji takav neki welness..eto, meni bi to baš bilo coool dobiti, bolje nego komplet tanjura koji isto košta nJANJA SUPER IDEJA!!!
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 22.7.2010 0:10:50
|
|
|
|
tiha
|
preodlicna ideja njanja bravooooooooo
|
|
RE: Poklon bonovi za mladence? 22.7.2010 9:26:01
|
|
|
|
njanja
|
ah šta sam pametnaaaaaaaaaaaa ali znate zašto sam se toga sjetila....?bila mi je jučer ova frendica koja se u sub ženila i ona i muž obilaze okolo ljude već 3 dana i nose im kolače i totlno su umorni....i baš si mislim, umjesto da se zabiju u kuću i budu u krevetu cijeli dan ili na moru, oni obavljaju formalnosti....i baš sma si pomislila kako će im nakon ovog trebati welness
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!