|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Duhovna obnova
23.7.2010 12:50:34   
mama mery
Jel idete ne duhovne obnove?

Ja idem sutra u Bosnu na duhovnu obnovu bit ce  fra. Ivo on često ima duh. obnove u BiH.

< Poruku je uredio Ninaa -- 23.7.2010 14:41:23 >

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: duhovna obnova
23.7.2010 12:53:17   
Zvonki
Misliš na fra Ivu Pavića?
Ja nisam bila nikada, ustvari, jesam imala jednom u samostanu, davno. Voljela bih otići jednom.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
23.7.2010 12:56:50   
mama mery
neznam kako se preziva ali moguce da je on kod nas ga svi zovu samo fra Ivo

jucer je bila od mm-a sestra a sutra idemo ona i ja zajedno

ja sam samo do sada susala druge koji su bili i kazu da je preljepo i sad mi se ukazala prilika da idem i neci je propustiti
jer karta za bus stoji 60kn,a ide se negdje iza Brčkog

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
23.7.2010 12:59:02   
Zvonki
Jedino za njega znam. On je fra iz Bosne. Navodno je i pokupio veliike zasluge za neka čudesna ozdravljenja i sl. Malo upiši na you tube njegovo ime pa ima par zgodnih linkova. Ja sam za njega saznala od jedne djevojke kada mi je rekla neka odem k njemu za svoju kćer, da on može molitvom izliječiti bolesne user posted image  

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 4
23.7.2010 13:00:28   
Zvonki
U svakom slučaju, svakako odi. user posted image  Lijepo je ponekad si priuštiti i nešto za unutarnju ljepotu

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
23.7.2010 13:03:25   
mama mery
da kaze mm-a seka da je cula jucer price da su neki koji su bili gluhi, i nijemi ozdravili..... i i pricala mi je od moje vjencane kume mama da je neka zena koja nije mogla imati djece dosla i on je blagoslovio i nesta joj rekao u smislu da je ona odabrana i da ce biti trudna ostala trudna brzo nakontoga

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 6
23.7.2010 13:03:51   
Anoniman
fra Ivo Pavić, čula sam za njega, ali nisam bila.
inače mi je najdraže otići kod fra Zvjezdana Linića na Tabor ili u Dom Sportova, bit će opet u 9. mjesecu.
A 31. 7. u Sloveniji na Kureščeku, to je jedno Marijansko svetište na brdu, ima duh. obnovu p. James Manjackal, pa tko želi... mislim da se kreće ispred Zg-Katedrale u 5h ujutro. Karta za bus je 120 kn.

I meni treba jedna poštena obnova... user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 7
23.7.2010 13:08:57   
mama mery
www.dvasrca.com

tu ima o fra ivi i imaju njegove knjige koje se mogu naruciti

< Poruku je uredio mama mery -- 23.7.2010 13:09:22 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
23.7.2010 13:08:58   
cuba
Planirala sam prošle godine ići na Linića ali zbog posla nisam mogla iskombinirati....išle su mi kuma i još jedna prijateljica i stvarno je jedno predivno iskustvo...kad se uspijem organizirati (pogotovo sad sa malim djetetom) ću svakako ići...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
23.7.2010 13:11:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cuba

Planirala sam prošle godine ići na Linića ali zbog posla nisam mogla iskombinirati....išle su mi kuma i još jedna prijateljica i stvarno je jedno predivno iskustvo...kad se uspijem organizirati (pogotovo sad sa malim djetetom) ću svakako ići...

otiđi... on ti je jednostavan ko dijete user posted image

možeš i u Tabor doći, rezervirati si smještaj za ta 4 dana.
je, nezgodno je s malim djetetom organizirati... i ja već dugo planiram...

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 10
23.7.2010 13:16:39   
cuba
E da, one su i išle u Samobor na 4 dana, imale su smještaj u hotelu, ma odlično im je bilo... iako sad definitivno ne mogu ništa planirati al ga imam na umu...mislim da bi nam svima dobro došla jedna duhovna obnova da se malo spustimo na zemlju...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
23.7.2010 14:45:46   
Ninaa
Ja sam bila kod p. Zvjezdana Linića u Taboru i stvarno bih voljela otići barem jednom godišnje tamo jel je to jedno predivno iskustvo koje se riječima ne može opisati. Sad mi je to teško izvedivo zbog malog djetepita i bolesne osobe za koju se brinem ali definitivno sam zrela za duhovnu obnovu jel mi se svega skupilo. išla sam i jednom godišnje u Međugorje ali ni sad nisam bila već dvije godine. KAd curka malo poraste ostat će s tatom pa ću valjda moći otići. Vjerujem da će ti bili lijepo. Napiši dojmove!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 12
23.7.2010 19:55:38   
mani
Ja sam bila kod fra Ive Pavića nekoliko puta,on je prekrasan čovjek...sigurno će ti biti lijepo...inače nejgovi počeci su vezani za Tolisu ali sad je u Rimu na školovanje pa duhovne obnove održava svugdje po hrv i bosni.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 13
23.7.2010 23:23:34   
mare i gogo
ja am bila u ciboninom tornju na duhovnoj obnovi prije 2-3godine i kad budem mogla ponovno ću nema ljepšeg iskustva od tog aosim kad sam rodila moje klince

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 14
25.7.2010 9:28:36   
mama mery
evo meneuser posted image dosla sam sinoc u ponoc kuci,

bilo je lijepo jako lijepo, ponovit cu prvom prilikom ali idemi mm i je zajedno jer i je njemu to potrebno
isla sam i na blagoslov kod fra ive,m taj trenutak kad polozi ruku na glavu osjetila sam tako ljepu i i ugodnu tpolinu iz njegovog dlanauser posted image

uglavon jako lijepo i prvom prilikom cu ici opetuser posted image

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 15
25.7.2010 11:06:01   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!