|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ..dal ima i gdje....
25.7.2010 16:40:54   
leilany
Curke,help!!!

Da li znate gdje ima za kupiti rukavice za more....ja sam prosla cijeli Vz,pol Zgb i nema nigdje...ovo kaj imaju njoj je sve veliko,jer ide od 3 god na dalje..samo to sam nasla...
..pa nebu se valjda morala kupati sa onim slaufom non stopuser posted image
...thnx.....

< Poruku je uredio Ninaa -- 25.7.2010 17:03:26 >

BEK 27.o5.o9.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ..dal ima i gdje....
25.7.2010 16:42:03   
BUMBI
Kakve rukavice ti tražiš draga???

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2
25.7.2010 16:43:12   
leilany
pa znas one da dijete ne potoneuser posted image user posted image
za napuhavanjeuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 3
25.7.2010 16:43:47   
tiha
misli na plivice na svakom pakovanju pise da su od 3 godine ali kad napiris nece joj bit veliko ja sam mii stavljala sa godinu u pol i nije joj padalo

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
25.7.2010 16:45:49   
BUMBI
Ahaaaa,pa tako kažiuser posted image user posted image user posted image

Mi isto imamo neke,da ti pravo kažem nisam ni gledala šta piše na kutijiuser posted image
A jedva mu ih stvavim kad ih napirim,moram mu ruke ili smočiti ili jednu stranu ispiriti i onda staviti,pa napiriti.Slobodno joj kupi te,ali ja nebi ju samo s tim plivicama u vodu.Moj dino ima i jedno i drugouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 5
25.7.2010 16:50:45   
leilany
a daj lude ste...tiha i bumbi...napiri ispiri...pa opet napiri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha....salu na tlanu...znaci slobodno joj kupim one od 3 god...pa joj napirim i budu ok....a ak joj nebudu ok,onda cu joj ispirituser posted image user posted image user posted image user posted image hihihihi

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 6
25.7.2010 16:57:58   
božica
ne znam niti jauser posted image
A jesi bila U TL, mislim da bi ih tamo trebali imati

pa ih onda napiriuser posted image user posted image

< Poruku je uredio božica -- 25.7.2010 16:58:20 >

idem micat rit...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 7
25.7.2010 19:19:11   
livona
Ne znam gdje putujes na more ali sam ti 99% sigurna kad stignes na more otidji u prvi ducan i kupi,
vamo na moru ih ima svuda user posted image

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 8
25.7.2010 19:35:11   
BUMBI
a daj lude ste...tiha i bumbi...napiri ispiri...pa opet napiri..

Mi lude???user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje ti kupi odma napirene,pa nemaš problema s pirenjemuser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 9
25.7.2010 20:02:50   
tonkica
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Mi lude???user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje ti kupi odma napirene,pa nemaš problema s pirenjemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LUDE STE sve! user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 10
26.7.2010 12:20:20   
MiniMama
moj ima one od 3 godine, a sad ima 13 mjeseci i uredno smo samo s njima u dubokom. ali ako je umoran stavim ga u kolut. obavezno kupi kolut s rupicama za noge da ti ne propadne kroz njega. dapace, cine mi se bolji oni s dvije ukrizene trakice nego s rupicama..

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 11
26.7.2010 13:28:44   
FIONA
..a majke ti...pa a svakom štandu na plaži...kaj to kupuješ u ZGB-u!...user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 12
26.7.2010 13:31:04   
leilany
IZVORNA PORUKA: FIONA

..a majke ti...pa a svakom štandu na plaži...kaj to kupuješ u ZGB-u!...user posted image user posted image

fi,zato kaj mi treba za bazen....ima onaj slauf...al nije komotan....ona bi se brckala...i zato mi trebaju rukavice...
a nis odo u crikvu po njih na stand tam cu ih napirit....i vracam se mado....tam cu ih ispirit....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 13
26.7.2010 13:31:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tonkica

IZVORNA PORUKA: BUMBI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LUDE STE sve! user posted image

slažem se, baš sam se nasmijala!
ima toga i TL na Žitnjaku, ali i na moru, kaj veli Fi, na svakom ćošku ima toga, po par kuna. pak ih onda napiri, neuser posted image

(Odgovor članu tonkica)
  Neposredna veza do poruke: 14
26.7.2010 13:32:01   
leilany
IZVORNA PORUKA: MiniMama

moj ima one od 3 godine, a sad ima 13 mjeseci i uredno smo samo s njima u dubokom. ali ako je umoran stavim ga u kolut. obavezno kupi kolut s rupicama za noge da ti ne propadne kroz njega. dapace, cine mi se bolji oni s dvije ukrizene trakice nego s rupicama..

takav kolut imamo...al kazem htjela bi i te rukavice...znaci slobodno joj kupim i te za 3 god...

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 15
26.7.2010 13:32:44   
BUMBI
I mi imamo taj koluti super mi jeuser posted image user posted image user posted image

Slobodno kupiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
26.7.2010 14:21:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 17
26.7.2010 15:09:03   
FIONA
IZVORNA PORUKA: leilany

fi,zato kaj mi treba za bazen....ima onaj slauf...al nije komotan....ona bi se brckala...i zato mi trebaju rukavice...
a nis odo u crikvu po njih na stand tam cu ih napirit....i vracam se mado....tam cu ih ispirit....user posted image user posted image

a kaj se buniš..bu ti rit puta vidla....user posted image user posted image user posted image user posted image ...imaš metro i getro...i kaj je najboljeu Sesvetama ti je sve....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a ko fol ti pol ZGB-a prešla...je da, baš!!!...user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 18
26.7.2010 15:30:04   
leilany
a kaj se buniš..bu ti rit puta vidla....user posted image user posted image user posted image user posted image ...imaš metro i getro...i kaj je najboljeu Sesvetama ti je sve....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a ko fol ti pol ZGB-a prešla...je da, baš!!!...user posted image

alo koka ti citas kaj ja pisem ,ja sam trazila rukavice za bebe...ne ove na kojima pise od 3 god,nego manje...kuis....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 19
26.7.2010 15:35:55   
FIONA

alo koka ti citas kaj ja pisem ,ja sam trazila rukavice za bebe...ne ove na kojima pise od 3 god,nego manje...kuis....

aahaaaaaaaaa...kaj ne veliš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 20
26.7.2010 15:38:12   
leilany

aahaaaaaaaaa...kaj ne veliš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooh plavusouser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!