|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   povraca na silu
28.10.2008 12:04:35   
Nove poruke
mlada mama
svaki put kada mu nije nesto po volji ili kad mu se nesto zabrani, svaki put toliko se dere iz petnih zila i namjerno povraca, tako je od pocetka, prvo dok je bio jos manji sam se uplasila i nastojala da do toga ne dodje u zadnjih par mjeseci pokusavam ignoriranjem,ali ne pomaze, to mi je nnapravio i malo prije, dosli smo kuci iz trgovine i navaljivao je da ostane vani posto moram kuhati rekla sam mu da ne moze,u ostalom i uzasno puse vani. na to se on poceo derati i povracati isao je po tepihu u krug i povracao, kako da to zaustavim???user posted image user posted image user posted image  svaki put mi to napravi
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: povraca na silu
28.10.2008 12:21:15   
Nove poruke
FIONA
draga mora da ti ga je strašno gledati kada na takav način traži pažnju...zna da nije lako i nisam u sličnoj situaciji da solim pamet ali jel postoji mogućnost da kada počne sa takvom vrstom histerije jednostavno okreneš glavu i ne mariš kaj radi! Nešto slično smo već pisali kako djeca traže pažnju! Probaj ga u tom trenutku šokirati sa nečim da se prepadne..
Već sam pisala ali da ponovim:
Od jedne ženskice mali je lupa bez razloga glavom o zid zbog skretanja pažnje...niš nije pomagalo...jedna doktorica rekla da ga šokira i ne obrača dalje pažnju...tako je ona prala suđe a mali udri glavom o zid sve jače i jače...ona je uzela čašu hladne vode i zalila ga...nastavila dalje prati suđe kao da s niša nije ni desili...mali je stao pogledao..ništa mu nije bilo jasno...pokupio se i nije više ponavljhao ništa slično jer ga je bilo strah da ser ne ponovi!!! Nije to lako ali probaj!!!

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 2
28.10.2008 12:34:55   
Nove poruke
ZVRK
moj zvrkić zna povraćati kada plače,jače kašlje ......ali (već neko vrijeme )sada ide sam u wc i ako će povraćati povraća u školjku.rekla sam mu par puta (jačim tonom)SAMO PROBAJ POVRAČATI NA SILU .od tada on se više kontrolira.i da na početku smo mm i ja rekli njemu-to si ti napravio(povratio)sada i ti pomogni počistiti.vidio je da nije baš lijepo i ''zanimljivo''

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 3
28.10.2008 12:36:35   
Nove poruke
ZVRK
joj da,nama su rekli da ima osjetljiviji stomak pa da se on tako ''brani''(ali od čegauser posted image ) inače i ja sam znala povračati ali iz razloga što su me tjerali jesti,pa sam se onda naviklauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
28.10.2008 14:32:33   
Nove poruke
mlada mama
ma pokusala sam ja i sa sokiranjem, i ja sam njega zalila vodom i pokusala sam i sa prijetnjama i vikanjem i ignoriranjem, poslije je to pokusao napraviti jos jednom, rekla sam mu bude li povratio da vise nikad nece izaci van, i da cu mu sve igracke pobacati, tada se umirio,ali vidjet cemo kako ce dalje bitiuser posted image  koji su oni mali mudraci.... i glumci

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 5
28.10.2008 14:35:20   
Nove poruke
FIONA
uf...oni testiraju granice....držim fige da mu je zadnji put da plaši mamicu!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6
28.10.2008 14:47:49   
Nove poruke
troubled
dobro si napravila, mlada mama....samo se ti izviči i zaprijeti ako još koji put pokuša...čim shvati da to nije put do cilja, prestat će user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
28.10.2008 14:53:31   
Nove poruke
mlada mama
fiona i ja se nadam da mu je zadnji put, valjda je skuzio da nece dobiti sto zeli nego obrnuto, i da me to njegovo povracanje "ne dira" tj. da necu pasti na tu glumu....uffff

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 8
29.10.2008 14:48:50   
Nove poruke
mlada mama
nije mu bio zadnji put, danas je to opet ponovio,a kad sam mu dala da on cisti u nadi da ce mu se zgaditi on je uhvatio krpu s odusevljenjem i vice:"Dino cisti" i smije seuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Zdrava hrana.
пеперутка16

Dali se hranite zdravo?

Oznake

Sve najbolje!