Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: koliko je plaćeno bolovanje 29.10.2008 20:35:16
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Stoga sam zaključila da imam previsoku plaću da bi išla na bolovanje i da boli sve njih baš briga kaj mi je dijete bilo bolesno i da će me uredno zakinuti za moje novce, ma koliki god oni bili...i se m ti se ja na takvu državu i šatro pronatalitetnu politiku....uf, ljuta sam ko furija.... Slažem se FJ....Često o tome raspravljam....Nema nikakvih pravila.....I nikakvih razreda...Ja ipak mislim da bi trebali napraviti nekakve razrede pa OD DO jer ne mogu imati istu naknadu za bolovanje, a kasnije i porodiljni, netko tko je imao plaću 2.500 i netko tko je imao 5.000... Možda će zvučati grubo, ali onaj tko je imao plaću 2.500 kn ništa ne gubi za razliku od onog tko ima više....zato sada masu ljudi kada planira porodiljni planira i štednju prije porodiljnog, čak znam i za uzimanje kredita.....
|
|
RE: koliko je plaćeno bolovanje 2.11.2008 22:23:54
|
|
|
|
božica
|
pronatalitetnu politiku....uf, ljuta sam ko furija....sve ću ih srediti i to preko telefona. ma kak nebi bila ljuta samo daj stara zovi ih.
|
|
RE: koliko je plaćeno bolovanje 2.11.2008 22:27:09
|
|
|
|
tonkica
|
Ja već sad imam dogovor sa mm, kad Mia bude bolesna on će ić na bolovanje kad se ja vratim na posao, a ja ću radit. Ja radim kod privatnika, a on u državnoj firmi... Strašno! Fakat im je pronatalitetna politika za poludit!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!