Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog 18.8.2010 11:50:51
|
|
|
|
ninolina
|
ako sada odeš na komplikacije i dođeš na teret države imat češ primanje i dalje ali pošto si trudna par tjedana, komisija je sad jako stroga...i mogli bi te dobro zezati jedino ako imaš dobrog doktora.....ako češ čekati onih 45 dana prije pitanje je hoče li ti produžiti ugovor i dal češ biti zaposlena...moj savjet ti je da otvoriš komplikacije barem mjesec dana prije isteka ugovora
|
|
RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog 18.8.2010 12:06:30
|
|
|
|
pako
|
otvori komplikacije što prije možeš i imat češ pravo
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog 18.8.2010 12:08:17
|
|
|
|
Imra
|
ko ce meni objasniti o kakvim komplikacijama je rijec??
|
|
|
|
RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog 18.8.2010 12:08:29
|
|
|
|
dmtdmt
|
prije 4 mjeseca sam imala spontani,tako da sam sigurna da ce me poslati na komplikacije kad odem kod doktora.
|
|
|
|
RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog 18.8.2010 12:09:24
|
|
|
|
ninolina
|
onda mu draga objasni situaciju na poslu, i odma na komplikacije... Imra to je bolovanje u trudnoći...
|
|
RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog 18.8.2010 12:21:00
|
|
|
|
dmtdmt
|
hvala vam puno drage moje uskoro cu ja kod doktora i najvjerovatnije odmah na komplikacije ali me bilo strah da necu dobivati naknadu poslije zavrsetka ugovora sad sam mirnija,zahvaljujuci vama
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2010 13:37:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog 18.8.2010 15:07:59
|
|
|
|
dmtdmt
|
predpostavila sam da necu imati problema za komplikacije jer mi je doktorica rekla da joj se javim cim ostanem trudna jer ce biti rizicna trudnoca a sto se tice visine naknade znam da ce biti prosjek od place znaci 2700.
|
|
|
|
RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog 19.8.2010 9:59:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Odlična stvar je što nećeš morati nigdje ići sa papirima. Komisija dolazi kod doktorice opće prakse, pa ti možeš nazvati i pitati da li su ti komplikacije produžene. Ja nisam čak morala niti u Hzzo, išao je mm umjesto mene svaki mjesec jer bi meni bila živa muka penjati se gore. I ne znam da li je sad komisija stroga, jer meni nije bila. U svakom slučaju idi na komplikacije prije isteka ugovora..
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!