|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jel bi vratili
21.8.2010 22:09:28   
Zvonki
Normalno da bi

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
21.8.2010 22:14:26   
dami
Vratila bih i ja jer smatram da je za djelatnika to velika neugodnost. Vjerojatno je zvao iz nekih svojih razloga da se zaštiti. Omaklo mu se i nije čovijek kriv.
Jednom mi je žena na kiosku dala dva bona od 50 kn, vip. Tražila sam naravno jedan. Odmah sam joj vratila. Mogla je barem reći hvala. Ali dobro možda nema veze sa ovom temom ali ...

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
21.8.2010 22:14:41   
ninishka
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ja bi isto vratila jer sam i ja radila s novcima i znam kako je to i da sam bila sretna kad mi je jednom čovjek sam došao i vratiouser posted image

potpisujem...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 28
21.8.2010 23:25:24   
Imra
ja bih bez ikakvog razmisljanja vratila

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29
22.8.2010 0:29:41   
anuska08
I ja bih! Netko bi to morao nadoknaditi iz vlastitog džepa!!!  Što da je obrnuto, kao bi meni bilo da a to moram nadoknaditi!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 30
22.8.2010 10:02:07   
marija0
IZVORNA PORUKA: nemammaste

IZVORNA PORUKA: marija0

moja svekrva je digla sa računa 2000 a kako je ova na šalt_eru pričala sa nekim sa strane krivo je izbrojala i dala joj 4000.... nije ih vratila jer je ta ista jedan put joj dala oko 1000 kn manje i rekla da ova uopće nije bila u banci taj dan pa nije tila iz inata vratit... ah, sve se vraća sve se plaća user posted image  user posted image

Ne znam u kojoj je banci to moguće ali drugi put neka traži snimku.Ne uzme se banci nego djelatniku i to najčešće nekom jadnom koji ni najmanje nije zaslužio,vjeruj mi

znam da se uzme djelatniku ali ta koja joj je dala više jedan put joj je uzela 1000kn i vjerovatno ih spremila sebi u đep jer je uvjeravala da nije bila u banci- a je! i od još ljudi sam čula da im se tako dogodilo i zamisli od iste žene i u tom slučaju drago mi je šta nije vratila- nebi ni ja!!! inače vratim- i vratila bi- al ovoj nebi nikako

< Poruku je uredio marija0 -- 22.8.2010 10:03:17 >

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 31
22.8.2010 12:17:54   
Ninaa
Bi vratila jel smatram da takav novac ne donosi sreću. Jednom mi se dogodilo da sam za račun od 150 kn dala 200 i žena mi vratila 50 i 200 nazad. Rekla sam joj i bila je zahvalna jako a i ja sam se bolje osjećala.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 32
23.8.2010 5:07:01   
nemammaste

IZVORNA PORUKA: nemammaste

moja svekrva je digla sa računa 2000 a kako je ova na šalt_eru pričala sa nekim sa strane krivo je izbrojala i dala joj 4000.... nije ih vratila jer je ta ista jedan put joj dala oko 1000 kn manje i rekla da ova uopće nije bila u banci taj dan pa nije tila iz inata vratit... ah, sve se vraća sve se plaća user posted image  user posted image

Ne znam u kojoj je banci to moguće ali drugi put neka traži snimku.Ne uzme se banci nego djelatniku i to najčešće nekom jadnom koji ni najmanje nije zaslužio,vjeruj mi

znam da se uzme djelatniku ali ta koja joj je dala više jedan put joj je uzela 1000kn i vjerovatno ih spremila sebi u đep jer je uvjeravala da nije bila u banci- a je! i od još ljudi sam čula da im se tako dogodilo i zamisli od iste žene i u tom slučaju drago mi je šta nije vratila- nebi ni ja!!! inače vratim- i vratila bi- al ovoj nebi nikako

Shvatila sam odmah što želiš reći ali jednostavno ne mogu vjerovati da se to desilo zato što u svim bankama postoje nadzorne kamere. Nema se razloga vjerovati ni samo djelatniku, ni samo klijentu na riječ, jer se baš sve može provjeriti na snimkama (pa tako i da li je ona bila u banci taj dan, a možda i točno koliko je novaca primila). Jedino ako je bila neka ŽNJ banka u pitanju ali u ozbiljnoj banci to ne bi moglo proći, sve se provjerava i klijent je ipak na prvom mjestu

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 33
23.8.2010 5:10:41   
Njofra
Potpisujem nemammaste.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 34
23.8.2010 8:02:19   
troubled
naravno da da.

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 35
23.8.2010 14:44:36   
pakić
Ja sam pred tri dana našla novce, u kuverti, stavila na oglasnu ploču da sam pronašla, ali nitko se ne javlja. s novcima je bila i poruka, tako da nitko ne može prelagati da su njegovi, ako ne zna podatke iz kuverte. Ne adresu, nego jedno ime... a valjda će se netko javiti

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 36
23.8.2010 14:51:55   
nemammaste
Ajde sreća da nam u državi još ima onih koji bi vratili što nije njihovo user posted image  
(bez uvrede ikome, samo malo crnog humora)

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!