|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
21.8.2010 0:17:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Zlatko Sudac
21.8.2010 0:29:22   
njanja
a ja ću ićim spavati ....ne na kauč....u krevet...laku noć user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27
21.8.2010 9:30:41   
njanja
zašto nitko ne želi komentirat članak i dobit???ne mislim na komentiranje 2 kožnate user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 28
21.8.2010 9:32:21   
pincirotvajler
ja neznam kaj bi rekla..nit sam ga ikad slušala, o marketingu se nekužim.,.a ak je lopov..ah ništa čudnouser posted image
p.s.ja mogu ilustrirat vašu knjiguuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 29
21.8.2010 11:08:17   
ivanaa
Lopov i manipulator.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 30
21.8.2010 11:39:39   
anne
IZVORNA PORUKA: njanja

eto imam stručan tim oko sebe, iz ormara izvadim par bijelih krpica i idemo u pohod na 1,5 mil kn dobiti...

Ajme žene!user posted image
Svašta je moguće u današnje vrijeme, a vjerujem da mu Cdi i knjige nisu jedini prihodi.
Malo znam o ovoj tematici da bi o tome pisala.
Samo ću napisati da mi je ako ništa drugo drago da je bar netko javno počeo progovarati o Duhu Boga.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 31
22.8.2010 22:39:33   
Ninaa
Kao što je cvrčak rekla sad ću vas pošpotati jel ste se držale one dok mačke nema miševi kolo vode. Otišle ste off topic i nemojte to raditi, pridržavajte se teme koja je vezana za dobit od 1,5 milijona kuna.
A ja ko vjernik iskreno neznam kaj bi rekla. Slušala sam neki njegov cd i stvarno kad govori jednostavno to ne mogu opisati, međutim malo mi je po svojim istupima u medijima to sve too much, a da i ja ne odem off topic za dobit stvarno neznam. Ja i novci smo na vi i sa svojom malom plaćom jednostavno ne mogu se ušaltati u takve račune i novce i ne razmišljam o tome jel moguće ili nije. 

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 32
24.8.2010 10:55:53   
njanja
ninaa, pa nismo išle OT, samo smo planirale kako zaraditi 1,5 mil kuna... nego vraćam se na temu jer sam opet na tportalu našla da ima svoju stranicu i da uređuje interijere...pa daj si malo pogledajte: http://www.velecasnisudac.com/hr/rubrika/85 sve od swarovski kristala....onako baš skromno...

-Tagore-

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 33
24.8.2010 11:02:09   
njanja
ako malo pogledate onaj stan....ja ne znam tko bi si poželio u tom lunaparku živjeti????

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 34
24.8.2010 11:18:53   
pincirotvajler
prenakinđureno user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 35
24.8.2010 12:10:33   
nemammaste
Bože kakav neukus! user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 36
24.8.2010 19:58:57   
Anoniman
Ja ne znam kako neko njemu ne stane na put, i sta crkva radi u ovoj prici??! mislim i corav bi video, da je on sve samo ne svestenik kakav bi trebao da bude. Od prve mi se nije svideo, iako sam i cula price ljudi koji su isli kod njega, on je za mene pre predstavnik samog djavola nego Boga. ovo je strasno da strasnije ne moze biti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 37
24.8.2010 20:10:20   
lilia
Joj Nellyce ipak malo pretjeruješ, puno ljudi je pomogao i propovijedi su mu ok ali da je iskoristio tu svoju stigmu, je.
I od toliko novaca, šta nije dao siromašnima kako to crkva zagovara a ne da se rasipa tako sa novcima i zarađuje od jadnog naroda.
Iskreno gadi mi se to ali ipak ne bih rekla da je od vraga jer je mnogim ljudima  pomogao i mnoge je izvukao sa krivog puta.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 38
24.8.2010 20:17:52   
Anoniman
Mislim da ne preterujem, jer sve ovo sto on radi ne moze biti dobro, a ponajmanje Bozije. A sto se njegovih stigmi tice, ne verujem u njegove, gledala sam dokumentarac kako to moze da se izlazira, a on sigurno nije osoba koji bi na taj nacin bio "odabran" od Boga. Da jeste, ne bi se ponasao kako se ponasa, i na racun toga zgrtao milione. Cula sam i pricu jedne osobe da se pred njom pretvorio u macku user posted image a takve stvari po meni nikako ne mogu da budu od Boga, samo sa druge strane. To je moja misljenje, i sto se mene tice on je sve samo nije Boziji odabranik i dobar svestenik.

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 39
24.8.2010 20:19:33   
lee
nemam komenara jer je ovdje več sve rečeno....slažem se sa tobom Nellyca...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 40
24.8.2010 20:22:58   
lilia
To je tvoje mišljenje i imaš na njega potpuno pravo, u većini stvari se slažem sa tobom (jer ja njega ne branim) ali sretna sam zbog onih ljudi za koje znam da im je pomogao a nisu imali izlaza.

Što se tiče pretvaranja u mačku, u to stvarno ne vjerujem. Ma da se pretvorio i u anđela, ne bi vjerovala u to.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
24.8.2010 20:29:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lilia

To je tvoje mišljenje i imaš na njega potpuno pravo, u većini stvari se slažem sa tobom (jer ja njega ne branim) ali sretna sam zbog onih ljudi za koje znam da im je pomogao a nisu imali izlaza.

Što se tiče pretvaranja u mačku, u to stvarno ne vjerujem. Ma da se pretvorio i u anđela, ne bi vjerovala u to.

Sa ovim podebljanim se slazem, ako je i jedna dusa spasena to je za svaku pohvalu, samo se bojim da ih mnogo vise njih ne zaluta zahvaljujuci njemu. jer je ocigledno da na mnoge ima veliki uticaj, a nije svestenik za primer. a svi znamo da danas, nazalost, postoji mnogo vernika koji slepo slusaju i veruju u sve sto dolazi od i iz crkve.

A sto se tice ovo za macku, to mi je pricala svekrva, koja je bila kod njega 2 puta, i to cak mislim da je svaki put bilo po dan-dva (ne drzite me za rec, ali sigurna sam da su bile manje grupe, i da je dosta trajalo), i ona je kao veliki vernik (a veoma los covek), i o tome prica veoma ozbiljno i ubedljivo. Ne verujem dok ne vidim, ali svakako i ako ima malo istine u tome, tvrdim da to nije bilo sa Bozije strane.

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 42
24.8.2010 20:46:51   
Thea
IZVORNA PORUKA: Nellyca

IZVORNA PORUKA: lilia

Sa ovim podebljanim se slazem, ako je i jedna dusa spasena to je za svaku pohvalu, samo se bojim da ih mnogo vise njih ne zaluta zahvaljujuci njemu. jer je ocigledno da na mnoge ima veliki uticaj, a nije svestenik za primer. a svi znamo da danas, nazalost, postoji mnogo vernika koji slepo slusaju i veruju u sve sto dolazi od i iz crkve.

Ako je pomogao ljudima  super  i kao što kažete to je za pohvalu,ali koliko vidim nije samo od cd-a zaradio lovu nego i od tog uređenja stanova ,poslovnih prostora i nekih vila..Osobno mi je to malo too much nakinđano,ali tko voli nek izvoli.Ali je on to njima sve dobro naplatio..
Trebao bi kod nas u Jaski graditi neki svoj pastoralni centar.. Centar će moći primiti 5.000 vjernika, a uz dvorane za seminare, imat će i svoju bolnicu. Iskreno mi se to ne sviđa jer imam osjećaj da će to biti kao neka sekta.
Nikad mi baš nije sjeo kao čovjek,ima nešto na njemu što mi se ne sviđa....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 43
24.8.2010 21:29:28   
njanja
meni je vrlo interesantno sto kao ne naplacuje svoj rad na uredjenju....
Pa zasto ne naplati, vidi se da su mu investitori bogati, pa neka to da u humanitarsne svrhe.

Uopce ga necu suditi kao svecenika, nisam slusala propovijedi pa ne znam, ali kao covijek i pojava mi se ne svidja...a toi potkrepljujem s gore napisanim...

-Tagore-

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 44
   [Obrisani korisnik]
24.8.2010 22:07:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 45
24.8.2010 22:13:12   
Anoniman
Joj dugo sam mislila dal da se prijavim ovdje ili ne. Ja sam stvarno vjernica i to me ispunjava i time se ponosim nekako. Ali karizmatici... Joj, ne znam, nikad mi nisu sjeli. Ni Sudac, ni Ivančić, ni Linić. Neke od njih sam i osobno upoznala, poslovno razgovarala s njima i na mene, Bože mi prosti, nisu ostavili nikakav dojam. Ja nekako nisam podložna toj sugestiji nimalo. Mene te propovjedi uopće ne diraju nekako. Meni je puno ljepše kad mm, Gabrek i ja odemo u Međugorje, običnim radnim danom, a tamo mir i tišina i molitva. Nikakva propovijed mi nije potrebna, nikakva galama, ništa.  Možda sam ot, ali hoću reći da ja te karizmatike uopće ne doživljavam. Ne uklapaju se u moju viziju vjere kao takve i u moju viziju Evanđelja.

Neposredna veza do poruke: 46
24.8.2010 22:18:38   
MiniMama
ma taj tip mi nikako ne lezi.  zvuci mi kao da vojsku ohrabruje pred bitku.  opcenito je nasa crkva zla i naopaka pa mi on ne odudara previse iz te mase pohlepnika i pokvarenjaka. vjerujem da covjek zbilja govori iz srca i da je to privuklo mase, ali ne vjerujem da je ispravno to sto govori.
sama njegova djela su mi odvratna. zgrnio si pare na necemu sto ti je Bog podario. a sta cinis s tim? kome si pomogao? sta se sve događa, a on se bavi uređenjem interijera? nemas nekog pametnijeg posla? mislim da je malo skrenuo s puta..

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 47
24.8.2010 23:41:42   
lilia
I ja tako mislim MiniMama, da je pokupio novce na nečemu što mu je Bog podario a ne pomaže financijski nikome, berem se to nezna a da ulaže te novce u humanitarne svrhe, to bi se sigurno znalo.

Ne treba generalizirati, nisu svi svećenici loši.

Kod naše crkve mi se nikako ne sviđa što se petljaju u sve a kad se otkrila afera sa svećenicima pedofilima u Irskoj, onda su šutili ko zaliveni. Šta nisu njih stavili na stup srama koji su to zaslužili?

I smeta mi kad kažu da su i svećenici samo ljudi i imaju pravo pogriješiti, e pa ja tako ne mislim, ako si svećenik, moraš biti primjer ljudima. Inače bi svi svjesno griješili pa se išli ispovijediti.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 48
   [Obrisani korisnik]
24.8.2010 23:51:49   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 49
25.8.2010 9:14:56   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Upitno mi je koliko možeš pomoći nekome očajnom ako taj vjeruje da se svećenik može pretvoriti u mačku ili nešto drugo.
takvim osobama može pomoći samo školovani psiholog i bolja socijalna politika i zaštita u ovoj državi.
Bolje da su to malo novaca koje imaju dali u stručnu pomoć,a ne ovom šarlatanu.
 user posted image user posted image user posted image

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!