|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Stan u Splitu
27.8.2010 13:04:28   
tiha
Trebala bi pomoć cura iz Splita...poznate li nekoga da iznajmljuje stan? Moja seka i njen decko planiraju ici u Split tocnije on želi biti vatrogasac pa tamo treba ici na školovanje u 9 mjesecu počinje... ako netko ima korisne info nek se javi a br telefona mozete poslati na ppuser posted image

Hvala vam puno!

< Poruku je uredio Ninaa -- 27.8.2010 14:39:03 >

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Stan u Splitu
27.8.2010 16:07:03   
cuba
Vidit ću ti ja, imam poznanika koji ima dosta stanova koje iznajmljuje pa ako mu je šta slobodno, javim se sa detaljima.

....iako sam prvo pomislila: evo nam stiže tiha u Stuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2
27.8.2010 16:45:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cuba

....iako sam prvo pomislila: evo nam stiže tiha u Stuser posted image

i ja, i ja user posted image
nazalost, ja nemam nikoga, pa nisam od neke pomoci ali zelim im da se sto pre smeste i da obuka za vatrogasca bude uspesna user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 3
27.8.2010 17:44:31   
ivanaa
na koliko ti treba??

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 4
27.8.2010 21:55:03   
tiha
treba im od 6 do 9 mjeseciuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
27.8.2010 22:17:53   
MiniMama
reci mi okvirno koliki im je financijski limit? pretpostavljam da zele u potpunosti namjesten stan.. koliko kvadrata, kvartovi? 

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 6
27.8.2010 22:25:58   
tiha
a cuj draga nemam pojma koliko se krece najam stana treba im namjesten stan da nije preskup a starci ce financirat...sve da sin zavrsi za vatrogasca...a sto se tice kvartova nemam pojma eto samo da nije previse skup a sad manje vise gdje je!
buduci sogi je cak mislio otic u split i sam trazit mos mislit kak ce naci,sta ce ic od kuce do kuce, od stana do stana zato sam ja otvorila temu pa bar da nabavim neki tel broj da se oni dogovore ak im pase nek uzmu adresu. lakse im je doci u split i sjest u taksi sa odredenom adresom

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 7
27.8.2010 22:35:04   
MiniMama
stvar ti je u tome da su stanovi u splitu uzasno skupi. nemas pojma kakve rupendare se rentaju za 300 eura. rupe. ne znas jel ti po stanu seta stakor ili mutirani zohar..
uzas.

obiteljska prijateljica ima agenciju za nekretnine pa cu se malo raspitati kod nje ako ima sta i ako se da srediti bez provizije agenciji..

a i u mojoj zgradi ce se vjerojatno rentati jedan stan, samo ljudi dolaze opet na ljeto pa ce vjerojatno traziti studente da im stan bude slobodan od 15.07 do 01.09.. ne znam jel tvom bratu to odgovara..

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 8
27.8.2010 22:36:44   
MiniMama
gle mene, nije tvoj brat nego tvoja seka.. :)
sorri..  mozak mi na bolovanju...

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 9
27.8.2010 22:50:10   
tiha
skolovanje pocinje u 9 mj i traje od 6 do 9 mj....ima tu nesto prakse ali do kraja 6 mj ce vec biti vatrogasac pasalo bi im tako kako neuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 10
27.8.2010 22:57:19   
MiniMama
sutra onda vrebam susjedu da ju pitam dok je jos u hr pa ako nemaju nista dogovoreno, uzmem broj i posaljem ti na pp pa nek se oni dalje dogovaraju..

mislim da ovo ne bi trebalo biti skupo.. a stan je dosta veliki. pristojno uređen, nikakav zadnji dizajnerski hit jer je starija gospođa (ne neka bakica, nego zbilja prava dama u godinama) donedavno zivila unutra, ali znam da je sigurno sve cisto, uredno i da ih gazde nece maltretirati.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 11
28.8.2010 20:12:16   
ivanaa
Ja imam stan u Solinu koji koristimo samo ljeti,al moram pitat mm,ak ti Solin nije daleko.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 12
28.8.2010 22:03:58   
MiniMama
javljam da je susjeda vec iznajmila stan :(
zakasnila sam kojih 5 dana :((

inace, solin ti je dosta dobro povezan sa splitom sta se tice javnog prijevoza, pa razmisli i o tome. meni je za zagrebacke relacije to sve jako blizu :)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 13
15.9.2010 6:44:41   
katy mama
jesu li ovo tvoji vec nasli stan?mm juce svratio kod nasih bivsih gazda i kazu da su imali nekog momka ali on plovi,pa sad opet traze podstanare?

stanarina 2000kn na Brdima

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!