|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vjerujete li u horoskop?
28.8.2010 10:16:22   
pakić
Evo već dvije noći za redom imam neke stvarne snove, zapamtila sam ih do u detalje. Preksinoć sanjam da sjedim ispred ogledala i šišam se na ćelavo (tumačenje- dolaze brige i problemi), a sinoć sanjam kako mi je netko poklonio jednu knjigu koju želim (nevolje). Šta vi mislite, ima li nešto u tom tumačenju snova- ili kakva iskustvauser posted image . pa neće mi sad neki problemi doći- nedam.

< Poruku je uredio pakić -- 28.8.2010 10:19:19 >

Patrik i Kiki, moja dva sunca
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vjerujete li u horoskop?
28.8.2010 10:46:27   
lilia
I ja imam kod kuće dvije sanjarice i prije sam to uvijek čitala, nakon nekog vremena sam shvatila ako taj san na mene nije ostavio neki zabrinjavajući osjećaj tijekom tog dana, da se neću obazirati na to što piše u sanjarici.

Ovaj san dok se šišaš ispred ogledala mi se baš pretjerano ne sviđa ali ne vjerujem da ti stižu problemi, prije bih rekla da ti treba promjena u nekim stvarima. 
Šišanje označava i rastrošnost.

A dobiti knjigu koju želiš, tu stvarno ne vidim ništa loše iako zatvorena knjiga znači opasnost, ne obaziri se na to. Dobiti knjigu je ipak ljepše nego držati je zatvorenom.

Meni je to sve zabavno, nikako ne dam da mi pokvari dan.
Uživaj.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 2
28.8.2010 11:01:43   
mama deja
dok sam bila u 20-tima i imala samo jednu sanjaricu uvijek bi pogledala u nju ako bi zapamtila sto sam sanjala i bila cijelo vrijeme pod dojmom sat je pisalo u njoj vezano za san,naravno cekajuci da se to i dogodi. onda sam za jedan rodj.dobila novu koja je za dosta pojmova pisala razlicito od prve pa sam si san tumacila kak je meni pasalouser posted image . Kasnije sam negdje citala da su snovi odraz nase podsvjesti,mozda zelis novu frizuru u stilu demi moore u g.i.janeuser posted image ?A knijga?Bi mozda u skolu ponovo? Ili samo malo mira za sebe.....u svakom slucaju ako se uvjeris da ti dolaze nevolje i problemi losom vibrom mozda ih zaista i privuces,zato don't worry,be happy pa sta bude

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 3
28.8.2010 11:27:55   
maja
ne vjerujem i ne čitam ga već godinama, tj. od kada sam bila na karizmatskom susretu nešto mi se prelomilo i od onda ga izbjegavam ko vragauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mama deja)
Neposredna veza do poruke: 4
28.8.2010 11:30:44   
CallamityJane
u horoskop vjerujem ako mi pise dobro nesto user posted image
a san ako mi bas ostavi utisak onda potrazim u sanjarici znacenje koje obicno zaboravim nakon pet minuta user posted image
Sve u svemu od mene nista po tom pitanju.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
28.8.2010 12:17:51   
nemammaste
Vjerujem samo u natalni horoskop a što se tiče snova,vjerujem da puno toga što sanjamo ima svoje objašnjenje ali ne striktno onako kako ćeš pročitati u sanjarici

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 6
28.8.2010 13:51:35   
Lana 84
Ja ne vjerujem niti u horoskop,niti u sanjarice niti bilo što slično tom.
Za mene je to praznovjerje.
Horoskop u novinama preskočim,niti jedno slovo ne pogledam,sanjarice i sl.nemam u kući,joj,ne znam zašto ali sam baš baš alergična na te stvari,kosa mi se na glavi digne kada me neko upita što sam po horoskopu...uhhh user posted image

Ne prepiri se s budalom,ljudi možda neće uočiti razliku!
;-)))

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 7
28.8.2010 14:46:39   
tiny
njet,ne vjerujem,za mene cista glupost.jos kad mi pise moguce da cete ostvarit susret s bivsom ljubavi,pazite se u prometu ...user posted image cista glupost

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Lana 84)
Neposredna veza do poruke: 8
28.8.2010 14:49:31   
cuba
Ne vjerujem niti čitam...sve i da ima nešto u tome ne zamaram se takvim stvarima, imam dovoljno drugih stvari o kojima treba svakodnevno brinuti da bi se sad još opterećivala i sa tim šta znači kad sanjam crnu mačkuuser posted image  ma daj...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 9
28.8.2010 16:56:18   
mamicaa
Ma ja baš ne vjerujem u horoskop, teško mi je vjerovati da baš sve ljude rođene između određenih datuma očekuje isto...... mislim svatko je jedinstven pa tako i ide.....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 10
28.8.2010 18:30:42   
pincirotvajler
ne vjerujem baš..

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 11
28.8.2010 22:13:12   
mamacita
 Prije jesam. Kada sam sanjala snove kojih bih se do u detalje sjecala, onda bih ih zapisala ko roman. U jednom sam snu predvidjela tko ce mi biti muz, sanjala sam ga u obliku i po imence, cak tri godine prije nego li sam ga upoznala. Taj mi je san mnogo znaco tek nakon udaje, dakle 7 godina nakon snivanja. No, ukratko, ne gledaj u detalje, jer sanjarice nisu pouzdane... slazem se sa jednom od mama koja je rekla da mozda prizeljkujes promjenu frizure no nisi dovoljno hrabra da ju u zbilji izvedes, i mozda uistinu zelis leci na kauc nesmetano i procitati omiljenu knjigu... nema nista loseg u takvom tumacenju svojih snova.
Horoskope ne volim pratiti jer su jako jednolicni i ogranicavaju osobu i njenu individualnost.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 12
29.8.2010 14:50:39   
L.P.
Ja uvijek kažem:Tko vjeruje u Boga ne može vjerovati i u horoskope,sanjarice i sve te gluposti(praznovjerja)!Sve su to vražje stvari.Ja vjerujem u dragog Boga!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 13
29.8.2010 15:11:54   
pakić
Prvo, totalno krivi naziv teme sam stavila. Tema je trebala biti vjerujete li u snove? user posted image , ali nema veze.
Ja u horoskop baš ne vjerujem, ali mislim da ponekad ne smijemo zanemariti znakove koji nam se ukazuju. Mogu to biti snovi ili neki predosjećaji, i postoje ljudi koji su osjetljiviji na te stvari. Ne bih se složila s L.P. da su to vražje stvari, jer ja vjerujem u Boga, sli uvjerila sam se nekoliko puta u značenje snova.
Kao malena djevojčica, puno sam vremena provodila sa svojom bakom, a često sam i spavala kod nje. Jednu noć sanjala sam kako sjedi u vrtu u kolicima, i ja joj prilazim, a ona ima nebeskoplave oči, ali ne vidi me. slijepa je. govorim joj tko sam, ne prepoznaje me. Probudila sam se plačući i dvadeset_ godina nisam zaboravila na taj san.... danas je baka šećeraš, gubi polako pamćenje i jako slabo vidi. Slučajnost ili ne? Ne znamuser posted image

< Poruku je uredio pakić -- 29.8.2010 15:12:16 >

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 14
29.8.2010 20:30:57   
mamacita
Snovi su dio nase podsvijesti, ponekad pretkazuju dogadjaje, a ponekad ne znace nista vise nego su obican produzetak naseg dana satkan u masti. Ne opterecuj se previse sa svim sitnim detaljima i znacenjima, nego ga sagledaj kao cjelinu. U tvom slucaju, otidji na frizuru, i u knjiznicu sto prije, jer ti je potrebno malo relaksacije.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 15
30.8.2010 8:14:56   
pakić
Mislim, oboje bi mi stvarno dobro došlo, pogotovo frizurauser posted image user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!