|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Idan Raichel Project
30.8.2010 10:44:36   
njanja
Jučer sam bila na fenomenalnom koncertu u Opatiji, organiziran u sklopu Bejahada, židovske kulturne scene na opatijskolj ljetnoj pozornici....Project je zakon, organizirao ga je Izraelac Idan Raichel i cjelokupni project okuplja oko 80 glazbenika, a sinoć je bilo 7 na pozornici...Nisam kužila ni riječi pjesme, ali sve sma razumjela jer je muzika i vibra na stageu toliko jaka da sam i sada pod dojmom...Ako vam se da slušati nešto posebno, malo poslušajte....http://www.youtube.com/watch?v=Dl8KbKNn540http://www.youtube.com/watch?v=qrUNAdpWzkE  Evo i par info s jutarnjeg.hr To svakako i naročito vrijedi za glazbu koju s brojnim suradnicima sa svih strana svijeta stvara i izvodi Izraelac Idan Raichel. Najprije je, kao dijete, svirao harmoniku. Potom se u tinejdžerskim godinama prepustio pop i rock glazbi. Za vrijeme služenja obaveznog vojnog roka vodio je vojnički rock bend.U svemu tomu bio je talentiran, ali glazbene vidike i u njima njegov osobni umjetnički put tek su mu kasnije pokazala - djeca. Točnije, učenici jednog internata u kojem je radio kao savjetnik.
Većina učenika bila su djeca recentnih useljenika. Jednu veliku grupu činili su oni pristigli iz Rusije, a drugu Židovi iz Etiopije. Djeca dviju različitih kultura međusobno uglavnom nisu komunicirala. Da bi to prevladao, Raichel se potrudio upoznati ono što njih zanima. Pri tome mu je najveće otkriće bila glazba koju su sa sobom donijeli tinejdžeri iz Etiopije.
Kad je jednom počeo, Raichel se više nije mogao ni želio zaustaviti u svojim glazbenim istraživanjima i eksperimentiranju s miješanjem glazbe različitih podneblja, jezika i kultura.
Krajnji rezultat je Idan Raichel Project oko kojeg je mladi Izraelac okupio više od sedamdeset vrsnih glazbenika sa svih strana svijeta. On sam najčešće ostaje u pozadini, kao klavijaturist i producent, a sjajne pjevače i svirače, s kojima se sprijateljuje, ostavlja da soliraju svaki u svojem idiomu. user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Idan Raichel Project
30.8.2010 11:45:49   
pincirotvajler
art user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!