Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: prijelazni objekt/predmet za u vrtić 12.9.2010 20:46:03
|
|
|
|
Tsmee
|
Ni moja curka nema tak nešto. Jedan dan je uzela nekog plišanca sa sobom, ali su se svi drugi igrali s njim. Meni je s jedne strane drago da nema takvu igračku jer nema straha da će bit suza ak joj to neko dijete uzme i sl. S druge strane, nije mi drago jer je njoj prelazni objekt duda. To je nažalost ono za što je jaaako vezana, ali sad ne smijemo odvikavat...
|
|
RE: prijelazni objekt/predmet za u vrtić 12.9.2010 21:19:30
|
|
|
|
dominik
|
dominik je imao flasicu , a dora dekicu, dudu i bocu...iako bolje je da nema nista, mislim lakse ce ti biti, ak nis drugo manje stvari moras imati na pameti kad jurite ujutro u vrtic
|
|
|
|
RE: prijelazni objekt/predmet za u vrtić 12.9.2010 21:39:12
|
|
|
|
Gogule
|
nama isto niti Roko niti sad Klara nema ništa osim dude i recimo bočice.
|
|
RE: prijelazni objekt/predmet za u vrtić 13.9.2010 8:55:32
|
|
|
|
njanja
|
jan cijelu 1. godinu nije imao ništa, osim boce, a od ljetos pokoyo suda ide s nama pa tako i u vrtić....očito je da se ne igra tamo s njim jer ga muž nađe ili na stolu ili u ormariću, dakle, pokoyo služi samo za dolazak, a onda si preusmjeri pažnju na 2. igračke....
|
|
RE: prijelazni objekt/predmet za u vrtić 13.9.2010 10:22:03
|
|
|
|
niina
|
Moji dečki nisu imali ništa tj.Jakov još uvijek ide u jasle ali nema ništa,pa ni dudu.Bila je prisutna bočica s nastavkom,ali to ako je i tražio bilo je ujutro u vrtiću kada smo stigli pa je rekao da je žedan.Inače je i bočica brzo nestala jel su tete imale odvikavanje.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!