|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Parkiranje na Črnomercu
14.10.2010 12:24:32   
mali_f
Cure koje ste iz Zagreba i vozite, imam pitanje za vas. Naime, danas sam imala nešto za obaviti na Črnomercu i parkirala sam se na parkiralištu iza placa koje je, koliko znam, besplatno i kad sam odlazila me zaustavio čuvar sa pitanjima gdje sam bila, zašto ga ujutro nisam pozdravila i zašto nisam rekla koliko ću tu biti parkirana. Na moje zbunjeno odgovaranje da se do sada nisam nikome nikad morala javiti mi je odgovorio da će mi ga sljedeći put odvesti pauk. user posted image Je li se kojoj dogodila slična situacija? Smije li on to napraviti, a parking je besplatan i nisam nikome smetala? Kome da se požalim?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Parkiranje na Črnomercu
14.10.2010 12:27:07   
ZVRK
a šta je to BAŠ PARKIRALIŠTE ili....?
možda si ''krivo''se parkirala pa zato*

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mali_f)
Neposredna veza do poruke: 2
14.10.2010 12:32:24   
mali_f
To je baš parkiralište, parkiram se tamo godinama i nikada do sad nisam imala nikakvih problema pa me zato i čudi današnji događaj...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
14.10.2010 12:34:11   
ZVRK
onda neznam user posted image
pripazi drugi put

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mali_f)
Neposredna veza do poruke: 4
14.10.2010 12:39:12   
patka
mozda ti je problem u tome sto je to ustvari unutar ciglane pa je netko odlucio da ustvari nije fora kaj se ljudi tu vec godinama parkiraju, a mozde se jednostavno neki stricek digao na lijevu nogu pa vidio zenu za volanom i odlucio malo sepuriti se

< Poruku je uredio patka -- 14.10.2010 12:41:00 >

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 5
14.10.2010 13:05:10   
Joanna
Mi se tamo često parkiramo al uvijek se javim onom stričeku u kučici. Pusti me i veli mi da ako hoću kad izlazim da mu dam koju kunu a ako ne nema veze. Ovisi kak se dugo zadržim.

E sad, dal on to po zakonu, ne znam al nemaš se gdje drugdje parkirati.user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!