Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Pitanje:Vinogradska,otac na porodu...? 17.10.2010 11:33:07
|
|
|
|
VIGUC
|
Zanima me ,da li mozda netko zna,da li otac mora imati odslusan trudnicki tecaj,ovo je drugi porod,na prvom nije bio...jos me zanima kada otac ulazi u boks,da li moze biti sa mnom cijelo vrijeme dok sam u radjaoni..... ako izadje ranije,tj.ako ne izdrzi do kraja ,da li ga pozovu da vidi bebu....i jos me zanima poslije mog sivanja da li se mozemo jos vidjeti...naime,prosli put odvezli su me u hodnik i tamo sam lezala kojih dva sata pa me zanima da li i onda moze biti samnom ako me opet stave u hodnik....bila sam ko bogec...grozno...sva u uzbudjenju ,pa rodila sam puna nekog adrenalina a lezala u hodniku sama,niko me nista ne pita,prolaze kraj mene a ja sa mob.u ruci na prsima....uf...kad se sjetim....voljela bi da je mm samnom,pa kolko izdrzi,izdrzi...
< Poruku je uredio VIGUC -- 17.10.2010 11:37:57 >
|
|
|
|
RE: Pitanje:Vinogradska,otac na porodu...? 17.10.2010 12:36:27
|
|
|
|
m600
|
ne znam kako je u zg-u ali kod nas u brodu mora muž proći tečaj koji košta 400kn idete oboje na tečaj... nakon tečaja dobijete papir da muž može prisustvovati porodu ja sam u pola 1 došla u rađaonu,nakon pregleda,bušenja vodenjaka i klistiranja pustili su moga muža u boks bio je samnom cijelo vrijeme tokom poroda i ona 2 h poslije je ostao samnom u rađaoni i beba je bila s nama kojih pola sata pa su je odnijeli u dječju sobu definitivno preporučam muža na porodu i sretno draga
|
|
RE: Pitanje:Vinogradska,otac na porodu...? 17.10.2010 13:58:41
|
|
|
|
joszde
|
ja sam rodila u vinog.bolnici trebala sam prirodnim putem roditi ali na kraju je ispao carski ali bio je cijelo vrijeme od 9 ujutro do 21 sat samnom ne treba tečaj samo nije mogao biti na operaciji i kada su me doveli u sobu opet smo bili skupa toliko što ja znam sretno.
|
|
|
|
RE: Pitanje:Vinogradska,otac na porodu...? 17.10.2010 14:15:31
|
|
|
|
VIGUC
|
joj,hvala na brzom odgovoru jer mislim da uskoro idem ja via bolnica...ide mi svakih 10 minuta...
|
|
|
|
RE: Pitanje:Vinogradska,otac na porodu...? 17.10.2010 14:18:23
|
|
|
|
joszde
|
SRETNO I BEZ STRAHA AKO MUŽIĆ IDE SA TOBOM BIT ĆE TIJOŠ LAKŠE SRETNO .
|
|
|
|
RE: Pitanje:Vinogradska,otac na porodu...? 17.10.2010 14:45:10
|
|
|
|
ninolina
|
Sretno draga Da, da tata smije biti koliko hoće i oni ga zovu kad tebe smjeste unutra....s tobom je dok god ne srede bebicu a onda vas ostave malo zajedno
|
|
RE: Pitanje:Vinogradska,otac na porodu...? 17.10.2010 15:23:26
|
|
|
|
Točkica28
|
ja rodila prije 6 dana u vinogradskoj pa sam ti najfriskija... tata smije biti bez tecaja, cim udes u box moze biti s tobom nakon poroda daju mu bebu na ruke i nakn cca 10tak min ide van ti ostajes jos 2 sata ležat ali bez bebe ako nece izdrzat onda kad rodis mu dođu pokazati bebu
|
|
RE: Pitanje:Vinogradska,otac na porodu...? 17.10.2010 15:39:39
|
|
|
|
VIGUC
|
Hvala Točkice 28, Čestitke na bebici
|
|
|
|
RE: Pitanje:Vinogradska,otac na porodu...? 17.10.2010 15:41:19
|
|
|
|
Ninaa
|
Potpisujem točkicu kod nas je bilo sve isto. SRetno
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!