Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 17.10.2010 23:59:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
a zao mi je draga, ja sam imala cetiri komada i sve sam poklonila pa je li bas moraju biti skafanderi?????
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 0:06:00
|
|
|
|
ELENA35
|
Daaa,imaju debele jaknice,ali ja bi baš skafandere za snijeg.rekli da će ga biti ove zime puuuuuuno .Imala sam i ja tri skafandera koja su prerasli i također poklonila...A kad sve brzo prerastu ta dječica
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 0:07:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
ako naletim na sta jeftino a fino i kvalitetno javim ti sve mi nesto kao kroz maglu zvoni da je negdje bilo snizenje od prosle godine modeli sto su preostali ali ubije me ne znam gdje pronjuskam pa javim
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 0:11:21
|
|
|
|
ELENA35
|
call srce si ,ako šta saznaš,javi...
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 0:30:15
|
|
|
|
marija0
|
hm, ja imam dva ista šta smo dobili al su za 9mj i to novi novcati a još isti al iću gledat svome ovih dana pa ako naiđem na nešto ok javim ti
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 9:15:25
|
|
|
|
Bebys
|
jel moze objasnjenje to NIJE HR. RIJEC I JA NEMAM POJMA STA JE TO... tnx...moze na hrvatski...fala
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 9:21:17
|
|
|
|
ninolina
|
Bebys skafander ili zimsko odjelo
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 9:28:43
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Bebys skafander ili zimsko odjelo ja skuzila preko danery mi objasnila ja se ubi misleci sta je to....uzasno a ha to je jako jako skupo svugdje evo mi bas kupili r. sada za zimu moramo vec je ovdje jako hladno a nemam da poklonim jer mi je jos pre mala za ovo sto trazi tek mozda kasnije...sretno draga mozda se nadje neko tko ima...
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 9:49:25
|
|
|
|
maja
|
ma nije baš tako skupo bebys, skupa su sky odijela mada sam i to za Nou prošle godine našla za 100kn, a skafander smo za P. platili 150kn Elena, pričekaj možda će biti u Lidlu, oni znaju imati jeftinije
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 12:31:53
|
|
|
|
Bebys
|
jbg opet VI ja mislim da je to sky odjelo a sta je onda drugo...ja neznam
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 12:36:32
|
|
|
|
patka
|
ak ti ne smeta da je rabljeno imas na malesnici ducan s rabljenom djecom odjecom obucom i opremom. Ja sam tamo kupila za svoju i kaj najbolje kao polovno je a jos ima orginal etiketice iz ducana. imaju ti net stranicu: http://www.babyboomshop.hr/ pa si pogledaj (mislim stranica im je bezveze ali ima adresa i broj telefona i otprilike kaj sve imaju). vidjela sam jucer da su im dosli skafanderi. e da, imaju ti oni i nerabljene stvari.
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 12:54:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
bebys ovo je skafander a ovo ti je ski odijelo, mozda su slicni vizuelno ali se po sastavu dosta razlikuju a bogme i po cijeni i rijec skafander koliko znam se upotrebljava od kada ja znam za sebe, i to nije nikakav ni turcizam ni "srbizam" btw ne znam samo odakle izvlacis te rijeci poput "srbizam"????? jos cu pomisliti da si nacionalista
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 13:00:24
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
i ja isto neznam nijedan drugi naziv osim skafandera...
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 13:03:44
|
|
|
|
patka
|
termo kombinezon je kao drugi naziv za skafander, ako je to uopce vazno...meni je i dalje skafander
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 13:09:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo isla sam naci za bebys kakvo objasnjenje ali nema nista sem ovog i to sam nasla u knjizi sa pojmovima za zrakoplovstvo Altitude suit –odjeća za let na velikim visinama. Antigravity suit (anti-G) –visinsko, anti-gravitacijsko odijelo za let na velikim brzinama i opterećenjima. Electric suit –pilotsko odijelo s elektro-grijačima. Fireproof suit –vatrostalno odijelo. Flying suit –letačko odijelo. High altitude suit – odjeća za let na velikim visinama. Pressure suit –skafander, visinsko, anti-gravitacijsko odijelo. Rigid suit –kruti skafander. Space suit –skafander, astronautska odjeća
|
|
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 23:25:21
|
|
|
|
ELENA35
|
hvala curke ..a baš sam se nasmijala kad sam vidjela raspravu na temu skafandera ,trebala bi otvoriti temu "strane riječi u hrvatskom jeziku",pa da se možemo svi sa svima sporazumjeti
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 18.10.2010 23:46:16
|
|
|
|
BruMa
|
Vidim da i u Lidlu imaju treger hlače za snijeg za 70 kn. Ne znam da li si vidjela moju gornju poruku,ja imam jedne isto hlače na tregere,pa ti ih dam,ko nove su.
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 19.10.2010 11:50:35
|
|
|
|
ELENA35
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama Vidim da i u Lidlu imaju treger hlače za snijeg za 70 kn. Ne znam da li si vidjela moju gornju poruku,ja imam jedne isto hlače na tregere,pa ti ih dam,ko nove su. Draga imaš pp
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 19.10.2010 12:19:57
|
|
|
|
Krky
|
Ok, evo vam još jedan pr. ja ih zovem "skafić" nemam pojma odakle riječ, pa taman da je i arabizam, ja trebam 3. Mi ćemo u nabavku u c&a u Grad Jedan ili u Ružice ili preko internet prodaje. Inače, ja sam za skafandere do nekih 5 godina, praktičniji su, a ove godine ću odijelca, tak da imam jaknicu posebno
|
|
RE: skafanderi za dupliće.. 19.10.2010 21:12:59
|
|
|
|
malica
|
U Primorju skafander je debela pernata jakna za zimu :). Povoljno ih imaš u C&A, jakne ali mislim da imaju i odjelca
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!