Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moja najbolja prijateljica 25.10.2010 18:28:00
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: Točkica28 IZVORNA PORUKA: danery imam par jako dobrih...jedna od njih je i najbolja... ti si mi naj frendica na forumu a na fb??? nos će mi narast
|
|
RE: Moja najbolja prijateljica 25.10.2010 18:30:14
|
|
|
|
danery
|
sreća pa više nismo pa si ne možemo slat ječmence inače bi fasovale
|
|
RE: Moja najbolja prijateljica 25.10.2010 18:32:25
|
|
|
|
Točkica28
|
ma evo ti jedan sad kuhat nekaj jer nisam nis klopala cijeli dan dok mi se mladunče ne i evo ti još
|
|
RE: Moja najbolja prijateljica 25.10.2010 18:34:22
|
|
|
|
danery
|
tebi i bumbaću
|
|
RE: Moja najbolja prijateljica 25.10.2010 21:50:46
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Imam dvije prijateljice,jedna od njih mi je vjenčana kuma(i mojim curama krsna kuma),stvarno mogu s njima o svemu razgovarati. Ali moj život upotpunjavaju dvije osobe koje su mi više,puno više od najbolje prijateljice,moja mama i moja seka,nema toga što njima ne bi rekla.Mm ne mogu ubrajati u sve to,nekako mi je on druga vrsta prijatelja,ne znam kako da objasnim,pričamo o svemu,i nemamo tajni(valjda ),ali nekako njega ne bi deklarirala kao najbolju prijateljicu.On mi je sve što drugi ljudi oko mene nisu.
|
|
RE: Moja najbolja prijateljica 26.10.2010 8:32:53
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi imam 3-4 osobe s kojima mogu podijeliti sve, ne znam koju bih izdvojila kao naj.... sve su naj same here
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2010 8:42:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Moja najbolja prijateljica 26.10.2010 9:08:51
|
|
|
|
ninich
|
citam sve vase postove, i vecinom su to vjencane kume,...kako bih i ja to voljela reci, ali ja vjencane kume kao da i nemam , doslovno to mislim, ali zato su tu 3 cure kojima mogu reci sve i koje su bile uz mene u najgore trenutke,jednoj sam vjencana kuma, druga treba roditi moje kumce ovih dana, a s trecom nisam pokumljena, ali nebitno,makar bih voljela da mi je vjencana kuma jedna od te tri, ali eto splet okolnosti, ali kad cu se ponovno udavati za mm zmam koju cu od ove tri uzeti
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!