|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ...slucajno il ne.....
25.10.2010 17:05:00   
leilany
...sad bas citam da je jedan od ubojica L.Ritza dobio nepravomocnom presudom godinu dana zatvora...
..godinu dana iliti 365 dana za ubojstvo jednog covjeka....pa kaj nas zivot tako malo vrijedi....
..i nekak sve mi se cini da kad izade iz zatvora da ce bit jos veci delinkvent nego kaj je bio....i mislit ce si;pa kaj ubio sam jednom,ubit cu i drugi put.....
ljuti me to....user posted image

ok....shvacam i te podjele,klasifikacije...po vrsti muzike,nacinu oblacenja...i ja sam nekad davno hodala po jabuci,nosila marte,siroke hlace,vojnicke komando jakne...
nas su pak mrzili skinsi....i moja frendica je dobila par put ajmo rec "batina"....al da bi se bas tako divljacki izivljavali na nekome...to ne....nikad....

..nemam rijeci.....user posted image

BEK 27.o5.o9.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ...slucajno il ne.....
25.10.2010 17:06:46   
ZVRK
zatvorske kazne nisu određene po nekim pisanim pravilima tako da kao šta ti kažeš ljudski život vrijedi jako,ali jako malo-nažalost

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2
25.10.2010 17:08:32   
pincirotvajler
ma rjetko kad kazna bude pravauser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
25.10.2010 17:12:50   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ko kada je lueman pisala za frendicu šta nije plačala za sina pa je završila u zatvoru ne nekih godinu dana pa ''molbama pravim osobama''su uspijeli da je puste prije

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
25.10.2010 17:16:38   
leilany
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ko kada je lueman pisala za frendicu šta nije plačala za sina pa je završila u zatvoru ne nekih godinu dana pa ''molbama pravim osobama''su uspijeli da je puste prije

eto...to je isto ....neplacanje alimenitacije i ubojstvouser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 5
25.10.2010 17:17:57   
ZVRK
zato sam napisala da nema pravila.
ma to je ''prava''naša država na čelu sa ''pravim''ljudima

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 6
25.10.2010 17:38:19   
leilany
evo clanak....
http://www.24sata.hr/news/u-zatvor-ide-samo-jedan-od-napadaca-na-luku-ritza/196723/

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 7
25.10.2010 19:08:43   
pepeljuga
ja sam bez rijeci,al nazalost to je nasa stvarnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 8
25.10.2010 20:38:51   
Ninaa
Ja sam isto u šoku, nek su oni maloljetnici ali se budu izvukli samo tak. Strašno!!! I onaj čovjek koji je na poslu ukrao laptop jel nije dobio neznam koliko plaća i sljedeći ga dan vratio je isto dobio godinu dana zatvora i sutra se mora javiti u Remetinec, pa u kakvoj mi to državi živimo

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 9
25.10.2010 20:45:51   
breskvica22
to je pre pre pre mala kazna za takav zlocin !!!
jadan decko radi gluposti izgubio zivot!!! mislim ljudi koji su sposobni da ucine nesta tako neduznome...........nemam rijeci!
zasluzili su mnogo vece kazne i gore i bolnije kazne! nitko nema pravo niti postoji razlog da drugome oduzme zivot. na to pravo ima samo bog i niko vise.
a danas se mnogo njih igra boga

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
25.10.2010 20:46:44   
ELISABETH
Ma stvarno mi se gadi više naše pravosuđe, naš vjenčani kum je napravio prometnu, bio je malo pripit, jedna osoba iz drugog auta je lakše ozlijeđena i dobio je godinu i po zatvora a pušten je nakon godinu dana zbog dobrog vladanja...prestrašno, to nema veze ni s pravdom ni s pravom user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 11
25.10.2010 21:16:24   
natalijax
ni meni nije jasno te sramotne kazne,da ukradem 5000kn dobila bi 5 godina zatvora a za ubojstvo se dobije uvjetna ili godina zatvora sramota,nije ni čudo što onda ima toliko ubojstavauser posted image

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 12
26.10.2010 8:26:41   
uspavana

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ja sam bez rijeci,al nazalost to je nasa stvarnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nažalost s ovim se moram složiti.

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!