Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako reagirate na slatkiše 26.10.2010 23:11:48
|
|
|
|
Imra
|
odlicno reagujem, upravo jedem bajaderu
|
|
|
|
RE: Kako reagirate na slatkiše 26.10.2010 23:26:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Imra odlicno reagujem, upravo jedem bajaderu dobra si...
|
|
|
|
RE: Kako reagirate na slatkiše 26.10.2010 23:31:50
|
|
|
|
Domy
|
ja i moji obožavamo slatikiše ..što znači da nemogu nakupovati a ni napraviti koliko mi možemo požderati
|
|
|
|
RE: Kako reagirate na slatkiše 27.10.2010 0:21:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Imra odlicno reagujem, upravo jedem bajaderu Meni se sada tako jede slatko Da ukljucim mikser, sta kazete
|
|
|
|
RE: kako reagirate 27.10.2010 8:45:05
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: maja Ma daj Nato, što se buniš Slatkiše što dobijem lijepo spremam u jedan ormarić u kuhinji i dam Noi nakon što ruča. Inače sam se ljutila kad nije ručao, meni kao i kod maje. zvrkić poslije ručka može da se osladi sa čime želi,prije mu je zavranjenoooooooooooooo a sveki je uvijek donosila slatko poslije marende za njega pa mi trebalo dok to riješim ali sam uspijela p.s.-nedjeljni primjer........ muž se digo rano da gleda f1 i nakon malo vremena govori kako bi on nešto grickao nešto slatko i prije nego što sam ja reagirala sin ga je''oprao'' i rekao ::::ne može sada tek poslije ručka. mm nije bio primjetio da se mali u međuvremenu probudio. slatkiši su mu sšremljeni u ''njegovoj ladici''ali uvijek pita da li može uzeti
|
|
RE: kako reagirate 28.10.2010 21:22:48
|
|
|
|
mamacita
|
"daj stavi malo tih recepata kolača sa povrćem negdje...i ovi drugih bez šlaga....pa da probamo " Tek sam sada vidjela zamolbu, bude vam tp proslijedila, drage volje... vrlo uskoro...
|
|
|
|
RE: Kako reagirate na slatkiše 28.10.2010 21:28:05
|
|
|
|
tina0310
|
nebi imala ništa protiv slakog,ja jedva čekam da i mi počnemo papat slatkiše,tako da mama" malo" omasti brke
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!