|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Za ne povjerovati
17.11.2010 13:59:09   
natalijax
Jučer bili u šopingu i sretnemo jednu poznanicu sa prijateljicom,mm ih zna obadvije a ja sam jednu.Ta druga što je neznam radi u toj trgovini, a muž joj ima para,vjerovatno je to samo krinka za nešto,nije ni bitno i pita ona mog muža a šta sam to jedno dijete imate.mm kaže da i ona sva onak a što če ti drugo znaš sve je skupo,joj kad se sjetim onih pelena skupe ko vrag,nemoš ih nasmagat,a te daj ovo daj ono. Kak meni neki ljudi nisu jasni,ja dosad nisam čula da je meni netko rekao joj kak je lijepo imat dijete nek svi joj vidjet češ koliko dođu pelene,koliki su troškovi za dijete.Pa hebote jer sve u tim pelenama po takvome najbolje da svi zatvorimo i zašijemo onu stvar i živimo bez dijece ,ne razmišljajući koliko dođu pelene i ona jedna kutija mljeka kak je toj ženi ispalo prepreskupo.

< Poruku je uredio Ninaa -- 17.11.2010 14:47:33 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: za nepovjerovat
17.11.2010 14:05:20   
leilany
user posted image user posted image prvo se moram malo nasmijat...
a onda da nekaj napisem osim tih smjeskica...

pa nije sve u pelenama,nije sve u kremicama,stramplicama,cipelama,nit u igrackama....
ali da je to SVE skupo ,skupo je....i nema tu ko kaj reci....a da se nezna!!

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
17.11.2010 14:08:37   
joszde
joj ni u jednom trenutku nisam pomislila koliko šta košta jer uživam u svakom trenutku sa svojim djetetom jer toliko smo ju želili pa sada u njoj uživamo a ne da razmišljm koliko me dijete košta.

30.04.2010. STIGLA NAŠA PRINCEZA

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
17.11.2010 14:10:54   
JASNA33
draga natalija "takve žene" ne znaju što je prava srića i radost u životu...
ma što ima draže od naših anđela???
juser posted image cijenu pelena nek su oni nama živi i zdravi a drugog će svega biti...

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
17.11.2010 14:36:32   
ELISABETH
Mislim da ta žena nema svoje djece...
Slažem se da je sve skupo ali nikad mi nije palo na pamet da svoju curku gledam kao trošak, ona je nama blagoslov

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 5
17.11.2010 14:49:36   
Ninaa
Slažem se se lei, sve je skupo za djecu,ali mi nije žao ni jedne jedine kune za pelene, kreme, jogurtiće, cipelice i onu preslatku robicu i sve one sitnice koje joj kupim. I za nas je ona sve na svijetu,Božji blagoslov i ne mogu zamisliti kak bi mi život izgledao bez djeteta.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 6
17.11.2010 14:54:03   
Zvonki
Nikada se nisam obazirala na sitne duše koje misle da je u novcima sve. Imam djecu jer ih volim i želim imati, nema tu računice u kunama.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
17.11.2010 15:28:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 8
17.11.2010 15:32:17   
pincirotvajler
ja hvala bogu to ne čujem..samo bi se naživcirala

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
17.11.2010 15:32:28   
Anoniman
Joj, meni to računanje u kunama tako ide na živce. Jedna kolegica na poslu mi je rekla: ajme, sva sreća da sam dojila, to ad je stvarno skupo.
To je zadnja stvar na kojoj bi ja štedila.

Ja ignoriram takve rasprave.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 10
17.11.2010 16:30:22   
tina0310
IZVORNA PORUKA: joszde

joj ni u jednom trenutku nisam pomislila koliko šta košta jer uživam u svakom trenutku sa svojim djetetom jer toliko smo ju želili pa sada u njoj uživamo a ne da razmišljm koliko me dijete košta.

user posted image user posted image user posted image upravo takouser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 11
17.11.2010 16:45:06   
nemirna mama
imala sam to prilike čut i to oduser posted image i njenih nekih kolegica.....kad sam ostala trudna sa trećim isto je bilo kako je sve skupo, što s njih troje kad pođu u školu....fino sam im rekla nek se ne boje jer neće ih one hranit ni oblačit a kamli školovat nego mm i ja, jer sebi stvaramo djecu i to mi tak ide na živce kad neko kaže a šta će ti sad to djete, baš ti ne treba ili već ih imaš svoje šta će ti i treće bože moj pa kao da ćemo ih nekome pred vrata dovest i ostavit da ih nahrane iliti ne znam što.....to mi je nešto najgluplje što sam ikad čula da se daju takvi komentari koliko treba imati djece iliti ne znam šta.....svatko sebi radi djecu i mislim da nitko nema pravo ulaziti u to, niti roditelji niti prijatelji jer to je  nečija osobna stvar......
a ta žena sigurno nema djece kad tako govori, (a ima ih i koji imaju djecu p adjela takve pametne savjete) jer njoj djete predstavlja trošak a ne neizmjernu sreću u životu

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 12
17.11.2010 18:09:30   
bellly
tak je meni kuma user posted image kad sam joj rekla da sam trudna... bilo je: ajme, pa jesi ti normalna? tipa šta će ti to sad? samo ti muž radi, kak ćeš sad još i dijete.
ako je onda nisam zadavila golim rukama, neću nikad.
kak moja mama kaze... di ima za dvoje, bit će i za treće. tako i je. user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 13
17.11.2010 18:26:11   
lee
IZVORNA PORUKA: leilany

user posted image user posted image prvo se moram malo nasmijat...
a onda da nekaj napisem osim tih smjeskica...

pa nije sve u pelenama,nije sve u kremicama,stramplicama,cipelama,nit u igrackama....
ali da je to SVE skupo ,skupo je....i nema tu ko kaj reci....a da se nezna!!

preskupoooo...ja imam novaca i mogu sve to kupiti ali kad gledam da jedan paket pelena od 64 kom košta 129 kn to smatram preskupim..a i one marke dm su isto skupeeeee..36kom platila sam oko 60kn...užas a da traju barem 10dana ne traju..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!