Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Tužna priča sa sretnim završetkom 6.12.2010 13:00:15
|
|
|
|
Bebys
|
nadam se da je ovo istina..i VELIKI POZDRAV BAKI KOJA JE DALA SVOJU KUCU....bravo super bako...bog te blagoslovio...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.12.2010 16:05:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Tužna priča sa sretnim završetkom 6.12.2010 22:33:38
|
|
|
|
novamama
|
naježila sam se danas kad sam gledala prilog na tv-u....žena se srušila pred kamerama... želim joj svako dobro, i njoj i dječici... ponosna sam koliko ljudi joj je priteklo u pomoć....
|
|
RE: Tužna priča sa sretnim završetkom 8.12.2010 15:47:30
|
|
|
|
Krky
|
Meni je žao, i to jako - malaca, i teško je reć što bi netko u nekoj situaciji, al mislim da bih ja zaista, na privremeno smjestila djecu na toplo i sigurno i šetala svaki dan u posjete, nego čučila s njima na hladnom...i zaista mislim da žena pokušava nešto time, a i to da baš 3 godine tako živi . Istina, nije na meni, ali znam, i vidjela sam da u Crvenom križu robe uvijek ima, bar tu u Gorici, dakle ovdje bar jedna stvar ne stoji.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!