|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Malo o meni!
6.12.2010 8:00:47   
Bebys
bog cure i zene....
nisam znala kako da naslovim temu...user posted image

ajme meni...neznam ni kako poceti od pocetka...
prvo put za hr. bio je ok
PRVI SOK sam dozvijela...odmah cim smo dosli i stali u prvi restoran jer
je seka dosla po nas NA CEVAPE OBOZAVAM IH a nisam ih jela sto godina...
i tamo su mi jednostavno UKRALI SONY VIDEO DVD KAMERU..koju vise nemogu kupiti jer se
ne proizvodi...samo na memori karticu ili kazetu FUJ to nevolim i ukrali su u istoj torbici KODAK digitalni foto aparat...SVE...manje vise...dobro pa jos novcanik nije bio unutra...fala ti boze i za to

onda sljedece..kako mi zivimo tiho i mirno zamislite koji SOK od ljudi ...prica...rodbina...
iako su mi svi dragi i pozelila sam....VISE NISAM MOGLA...user posted image i naravno razbolila se i ja i zavrsila na HITNOJ a i moja R. se razbolila...ajme meni...
uzasno ...a to je i potrajalo..

E da to nije sve...krenem kao TORTA NA SLAG...raditi dokumente u Zagrebu prevesti sebi
neke i za R. da je upisem u hr. knjige i za drzavljanstvo itd...
i sve ja to naprvim u zg. NAPLATE MI JAKO JAKO DEBELO TO SVE...jer treba prevesti ...pa u svedski konzulat na ovjeru pa na nadovjeru u MIN..VANJ. POSLOVA HR. itd...pa tek onda u Osijek..
i da bi mi u ministarstvu rekla TO JE TO SVE SADA IMATE..ja dodjem u Osijek oni meni kazu TO VAM NISTA NEVALJA...sve morate ponovo TU  U OSIJEKU....e cure moje da sam imala atomsku bombu svi bi odletili u zrak a MISLIM DA SAM I SUKLJALA BAKNJU VATRE IZ USTA...toliko sam bila RAZOCARANA I LJUTA TOM TRULOM drzavom koju toliko ljubim...isto tako bez nje ne mogu ...gadi mi se ovdje zivjeti...a nevalja nista...a sta da radim kad je moja....tu me Bog posijao ....

da vam ne kazem koliko to sve kosta novaca...ajme meni....da zivim u hr. bjedna placa mi nebi
bila dosta SAMO ZA DOKUMENTE NEMA SANSE...

sta je jos gore ja UZELA MUZEVO PREZIME...i reko ajd sve ce biti ok...pa uzela povratne karte na drugo prezime...kad ono to moram CEKATI DVA MJESECA DA BUDE GOTOVO...zovi kompanije...mjenjaj prezime i naravno to debelo PLATI..OPET...

ma sta da vam kazem...sve u svemu da bude jos gore...moram doci da to napravim sve sada
OPET PONOVO...ali tek za dva mjeseca...i
svatovi mojega bratica u koje toliko zelim ici...SVE CU ZAOBICI...sve...jer mi se sve sada POBRKALO I NEPLANIRANO IZMIJESALO...

i na kraju svega..
R. toliko voli biti kod bake i djede i tete...moje seke..SVI JU TOLIKO VOLE...ONA NIJE HTJELA OVAMO VISE...strasno
pa kako i bi kada joj je tamo bio RAJ...sa svima njima...a i meni bez obzira na sve probleme...

i onda se vratimo ovamo SOK OD TEMP. -16 je bilo taj dan...naravno dok smo dosli doma...RAZBOLILI SE...OPET I JA I BEKA...imala mi turu..veliku veliku za poludit...da vam pricam kakvo je zdravstvo u svedskoj ODVRATNO NISTA JOJ NISU DALI NA TEMP. OD 40.1 kaze jeb....VIRUS..NISTA ZA TO NEDAJEMO ...samo malo stapice u guzu i proci ce...sve...koji kreteni..djete mi povracalo imalo proljev...boze AKO NISAM SKRENILA NECU NIKADA...
smrsavila mi a vec je mrsava jako...ajme kost i koza je sada...boze...

i sad sam ja opet bolesna jos vise...evo bas moram kod lijecnika...valjda ce mi nesta dati...
TOLIKO SAM LJUTA SVIME I RAZOCARANA...BOZE SACUVAJ...
nisam mogla krace...

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Malo o meni!
6.12.2010 8:07:30   
Bebys
e da napisem cilu poruku i onda mi ne objavi...katastrofa...vidim rr se nije nista promijenila..nazalost...

htjela sam jos reci kako BEZ OBZIRA NA SVE PROBLEME...DRAGO MI JE DA SAM BILA doma i sve vidila nisam bila...jako jako dugo..

i jako jako mije zao...sto nisam nasla vremena i stigla da se javim cvrcku ali nece tako uvijek biti..
docu ja opet pa nece biti tako valjda problema..opet....javim se...drugi puta...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 2
6.12.2010 8:08:32   
novamama
ajme bebys....ako misliš živjeti u hr pripremi se na takve stvari...ima lošega ali ima i puno dobroga...
to je sve dio života, ne sekiraj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
6.12.2010 8:09:09   
Bebys
i jos da kazem HR. je toliko skupa...da boli glava od cijena...MISLIM DA SVI KOJI TAMO ZIVE..TREBAJU DOBITI NOBELOVE NAGRADE ZA PREZIVLJAVANE...a ne neki tamo sto dobivaju kvazi i nadri...te nagrade...

samo da malo imam love i sigurnu placu u hr...nebi nikada isla iz nje...bez obzira sto je toliko losa..u biti...losa je politika nije moja hr. losa..naravno..

e da...KOJA TUGA ME OBUZELA OVDJE...DA VAM NEPRICAM...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
6.12.2010 8:13:26   
Anoniman
ajme, bebys, baš vas je snašlo... user posted image user posted image user posted image  strava...
a ovi naši valjda samo čekaju da dođe neko iz inozemstva pa da mogu ogulit kožu user posted image
odvratno mi je to...

ljubi Bekicu da brzo ozdravi, ako je zbilja virus, proći će...

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 5
6.12.2010 8:22:49   
Bebys
R. je sada bolje...malo iskasljava neki kasalj i curi nos...ja sam sada nadrapala...
R. mi jede sad i bolje je puno...

sto se tice love.. ovo za Osijek su regularni papiri svakoga hr. drzavljanina..i nije bilo jeftino..
ono u Zagrebu salzem se...da je skupo pa deru ...a sta da radis...kad tako mora biti...user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
6.12.2010 8:29:35   
danery
o bebys...baš mi je žao što vam se toliko sve iskompliciralo...
nadam se da će brzo proći taj virus i da ćete ti i curica biti bolje...
a za dokumente-sve mi je jasno...užas...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
6.12.2010 8:31:14   
Ninaa
Nadam se da ćete čim prije ozdraviti i žao mi je zbog problema koje si imala. A kak radim kod javnog bilježnika znam da su te ovjere skupe i kod nas a tek kod prevoditelja da boli glava, ja sam potrošila više od 100 E kad sam se udala da zamijenim sve dokumetne i trajalo je mjesec dana a kam kad netko dođe sa stranim papirima sigurno da poludiš. Drži se i bit će boolje, brzo ozdravi. Ma nije ti naša Hrvatska tak loša, samo ti se čini.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
6.12.2010 8:55:49   
leilany
IZVORNA PORUKA: danery

o bebys...baš mi je žao što vam se toliko sve iskompliciralo...
nadam se da će brzo proći taj virus i da ćete ti i curica biti bolje...
a za dokumente-sve mi je jasno...užas...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 9
6.12.2010 9:00:52   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: novamama

ajme bebys....ako misliš živjeti u hr pripremi se na takve stvari...ima lošega ali ima i puno dobroga...
to je sve dio života, ne sekiraj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 10
6.12.2010 9:15:13   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: novamama

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 11
6.12.2010 9:41:18   
maja
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 12
6.12.2010 11:02:15   
anaxx
čovijek se na sve navikne pa tako i na život u RH koji i nije tako loš kako na prvi pogled izgleda user posted image ... svugdje ima i boljeg i lošijeg pa tako i kod nas, a bome i u Švedskoj (kuma mi živi gore pa znam iz prve ruke)...
ozdravite nam brzo!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 13
6.12.2010 11:06:29   
Točkica28
odurna hrvatska realnost

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 14
6.12.2010 12:47:21   
Bebys
nas, a bome i u Švedskoj (kuma mi živi gore pa znam iz prve ruke)...
ozdravite nam brzo!! (anax)

o da....pozdravi je...

STO SE TICE MEDICINE...SVEDSKA JE NULA NAJGORA U SVIJETU CINI MISE..
npr. pijani lijecnik dolazi OPERIRATI SRCE...pa ubije  itd..
onda...trudnoca...i opca praksa lijecnici...boze te sacuvaj..
najradije bi avionom u hr. kada sam bolesna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A STO DERU LOVU ..NA LJEKOVE I NA PARTICIPACIJU....AJME MENI MAJKO MOJA...BOLI ME GLAVA

< Poruku je uredio Bebys -- 6.12.2010 12:48:37 >

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 15
6.12.2010 13:02:23   
natalijax
ajoj bebys stvarno si se namučilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 16
6.12.2010 14:02:03   
cuba
Ajoj Bebys, svašta vas je snašlo nažalost a trebao je biti lipi odmor....nadam se da ćete idući put imati više sreće sa birokracijom i da će to sve ići puno brže ~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 17
   [Obrisani korisnik]
6.12.2010 15:50:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!