|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Oraščići za pranje rublja
20.12.2010 12:31:16   
Nove poruke
Bubu
Drage cure koje volite ekološko čistiti, pronašla sam senzacionalnu stvar za pranje rublje!
Indijski oraščići koji se stave u platnenu vrećicu i u bubanj....Moram priznat da sam bila jako skeptična, ali opralo je sve!!!! I to sam testirala sa dječjom robicom i platnenim pelenama!!!!
Dakle, opralo je čak mrlje sa partikliča koje se inače ne operu...Veš je mekan i miriši po lavandi user posted image  (dodala sam par kapi)
Predobro otkriće!!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Oraščići za pranje rublja
20.12.2010 13:38:33   
Nove poruke
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 2
20.12.2010 14:28:26   
Nove poruke
lukici
koliko orascica i za koliko pranja traju???
Valja probatuser posted image user posted image

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
20.12.2010 14:56:45   
Nove poruke
Bubu
Piše da je jedan paket (37 kn) za cca 50 pranja. Stavlja se 4-8 orašćića u vrećicu, i isti se mogu koristiti za 2-3 pranja.

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 4
20.12.2010 15:05:31   
Nove poruke
bubaMaja
Ovo mi zvuči genijalno!! Znači kupiš obične oraščiće, staviš u vrećicu i u bubanj,, niš det. ni omekšivači?? lavandu nakapaš po vrećici ili? to moram probati, samo ne znam hoće li doći oraščići uz mene do kuće )))))

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 5
20.12.2010 17:50:24   
Nove poruke
Bubu
Ma ne, nisu to obični...
To su specijalni baš za pranje...ne znam koja je točno biljka jer su preljepili deklaraciju (naravno), ali su oraščići iz indijeuser posted image .
Ima ih za kupit u Gardenu, ak smijem napisat. Ak ne nek admini brišu..user posted image
Ulje se nakapa u vrećicu s oraščićima, ne ide ni omekšivać ni deterđent.user posted image

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 6
20.12.2010 21:32:18   
Nove poruke
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 7
22.12.2010 1:27:26   
Nove poruke
bubaMaja
I mislila sam da je predobro da bi bilo istinito )))... nema veze i ti posebni su vrlo zanimljivi.. ŠTo je Garden? tj. di je? onaj veliki shoping centar u zg? user posted image user posted image user posted image user posted image

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
24.12.2010 13:03:19   
Nove poruke
Bubu
Ne, dućan sa organskim stvarima, al imaju i web shop!
Uguglaj pa vidi!

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 9
26.12.2010 0:44:15   
Nove poruke
bubaMaja
ok thnx!

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Zdrava hrana.
пеперутка16

Dali se hranite zdravo?

Oznake

Sve najbolje!