|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: nescafe dolce gusto
22.12.2010 10:17:42   
maja

IZVORNA PORUKA: ines

Seka mi preko stuca radi promocije za taj aparat pa smo baš danas pričale o njemu. Kaže da možeš praviti i nesicu bez tih patrona. Ne znam kako vi ali je meni Nescafe malo prviše jaka kava. Najbolja mi je ona Grandi kava pa kad bi si uzimala aparat vjerovatno ne bi koristila te patrone. 

hm, hm, ovo mi se sviđa, daj ju pitaj jel može i capucino i ostatak bez patronauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 26
22.12.2010 10:36:31   
nancy
IZVORNA PORUKA: Gianna

IZVORNA PORUKA: maja

znači većina nas čeka da padne na nekih 300-400 kn user posted image

Možda bude slijedeći Božić user posted image user posted image user posted image ...

e tako sam i ja mislila cekat iducu godinu pa ga kupit jer mi izgleda mrak,a volim espreso kavicuuser posted image
strpljen spasen

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 27
22.12.2010 14:45:58   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: maja

znači većina nas čeka da padne na nekih 300-400 kn user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aha...i ja bi ga ali skup je još uvijek..Kava je predobra,a sami pripravci tj,kavica mi se ne čini previše skupa,pošto ja i inako dajem po 28,29 kn za 8 vrećica nescafeovog kapučina od lješnjaka,vanilije ima po 10 vrećica i mrvicu je jeftinija..Znači,čekam samo da cijena aparata padneuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 28
22.12.2010 14:49:03   
ELENA35
Ines,ja pijem neskafe već 15 godina,i zbilja mi je već dolazilo muka od nje,em prejaka,em kao da je zagorena kava,koma.Ali onda sam slučajno uzela GOLD kavu,isto od nestlea,a možeš i bilo koju drugu,samo gledaj da piše GOLD i savršena je.Probaj pa mi javiuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!