Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: nescafe dolce gusto 22.12.2010 10:17:42
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: ines Seka mi preko stuca radi promocije za taj aparat pa smo baš danas pričale o njemu. Kaže da možeš praviti i nesicu bez tih patrona. Ne znam kako vi ali je meni Nescafe malo prviše jaka kava. Najbolja mi je ona Grandi kava pa kad bi si uzimala aparat vjerovatno ne bi koristila te patrone. hm, hm, ovo mi se sviđa, daj ju pitaj jel može i capucino i ostatak bez patrona
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: nescafe dolce gusto 22.12.2010 10:36:31
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: Gianna IZVORNA PORUKA: maja znači većina nas čeka da padne na nekih 300-400 kn Možda bude slijedeći Božić ... e tako sam i ja mislila cekat iducu godinu pa ga kupit jer mi izgleda mrak,a volim espreso kavicu strpljen spasen
|
|
RE: nescafe dolce gusto 22.12.2010 14:45:58
|
|
|
|
ELENA35
|
IZVORNA PORUKA: maja znači većina nas čeka da padne na nekih 300-400 kn aha...i ja bi ga ali skup je još uvijek..Kava je predobra,a sami pripravci tj,kavica mi se ne čini previše skupa,pošto ja i inako dajem po 28,29 kn za 8 vrećica nescafeovog kapučina od lješnjaka,vanilije ima po 10 vrećica i mrvicu je jeftinija..Znači,čekam samo da cijena aparata padne
|
|
RE: nescafe dolce gusto 22.12.2010 14:49:03
|
|
|
|
ELENA35
|
Ines,ja pijem neskafe već 15 godina,i zbilja mi je već dolazilo muka od nje,em prejaka,em kao da je zagorena kava,koma.Ali onda sam slučajno uzela GOLD kavu,isto od nestlea,a možeš i bilo koju drugu,samo gledaj da piše GOLD i savršena je.Probaj pa mi javi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!