Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 11:57:04
|
|
|
|
ninolina
|
iskreno mi je žao što si to prošla...drži se, budi jaka....ja ti nisam od pomoći ali sigurno će se neka od cura javiti
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 11:58:59
|
|
|
|
mackica1
|
hvala na podršci i nadam se da će netko imati odgovor na moje pitanje
|
|
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 12:24:53
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: ninolina iskreno mi je žao što si to prošla...drži se, budi jaka....ja ti nisam od pomoći ali sigurno će se neka od cura javiti
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 12:27:26
|
|
|
|
ZVRK
|
draga po meni ti nije sve ''otišlo''. si bila na kontroli poslije?????? meni je padao nekih 6tjedana po spontanom.... rasao nije nikad
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 12:32:48
|
|
|
|
mackica1
|
curke hvala vam na podršci. Na kontroli sam svaka 2 dana, svaki put UZV i vađenje krvi za HCG. Više nemam ni krvi za dat. Jučer mi rekli da mi nemaju što kiretirati jer da je maternica skroz prazna i već se priprema za novi menstrualni ciklus. Imala sam obilno krvarenje 9 dana i cijelo to vrijeme sam bila na kontrolama kao i sada. Dok je doktor još mislio da ima šanse za spasiti plod uzimala sam i utrogestan i injekciju progesterona, ali ništa nije pomoglo. I sada kada se nadam da će HCG pasti on raste.
|
|
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 22.12.2010 12:33:51
|
|
|
|
ZVRK
|
pričekaj da se tijelo privikne na taj šok
|
|
Re:Rast HCG-a nakon spontanog pobačaja 26.12.2010 15:33:24
|
|
|
|
mackica1
|
Drage moje, sve najbolje za ove božićne blagdane vam želim.
< Poruku je uredio anaxx -- 30.6.2011 14:54:07 >
|
|
|
|
RE: RAST HCG-A NAKON SPONTANOG POBAČAJA 16.6.2022 8:54:06
|
|
|
|
ivana_67890
|
Pozdrav, Nevjerojatno ali 12 godina nakon imam istu situaciju kao i Vi. S obzirom da na forumima nisam naletila na nikoga osim Vas molim Vas da mi odgovorite kako je kod Vas situacija završila.Hvala 😊
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!