Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 11.1.2011 22:23:57
|
|
|
|
uciteljica
|
Mi smo išle 4 dan i stvarno mi je bilo puno previše. Naučila nisma baš bogza kaj, naslušala se popovanja od strane sestara. I još me 3 dan oprao baby blues. Katastrofa. Sljedeći puta kao ga bude bilo želim ići doma nakon par sati iza poroda,
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 12.1.2011 10:18:28
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: uciteljica Mi smo išle 4 dan i stvarno mi je bilo puno previše. Naučila nisma baš bogza kaj, naslušala se popovanja od strane sestara. I još me 3 dan oprao baby blues. Katastrofa. Sljedeći puta kao ga bude bilo želim ići doma nakon par sati iza poroda, slažem se
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 12.1.2011 10:25:13
|
|
|
|
danery
|
išli smo 4.dan mislim... ma....bilo je ok....nije nam ništa falilo...
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 25.1.2011 11:23:34
|
|
|
|
ninolina
|
Evo friško da vam kažem... Nino se rodio u ponedjeljak u 8.50 ujutro a kući smo išli drugi dan...nije bilo nikakvih problema za izlazak....Potpisala sam da izlazim na svoju odgovornost i to je to...čak bi rekla da su ginići malo više inzistirali da ja ostanem dok pedijatri nisu ništa posebno zahtjevali...napravili nalaze krvi ponovno, bebo je bio ok i to je to...Tako da eto malo više od 24 sata i mi smo bili doma
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 25.1.2011 11:28:31
|
|
|
|
anonno17
|
ajme, a ja sa oboje bila 7 dana, prvi bio na carski a drugi dobio žuticu pa nas ostavili duže, dočekali Božić u rodilištu. Bebean je bio premali i ranije rođen i još žutica pa su nas ipak suže ostavili ali neka izdržali smo i nije bilo tako loše a doma bi samo strahovala jel se vratila žutica ili nije. Ninolina vama svaka čast ipak je i beban veliki i vi imate ipak više iskustava pa svaka svaka čast još jednom.
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 4.12.2014 0:16:58
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
ja 8 i baš mi je dobro došlo,sve ti oni rade i nose a kući ipak nije tako
|
|
|
|
RE: kada kući iz rodilišta 4.12.2014 11:32:38
|
|
|
|
Ela28
|
Mi smo izašli nakon 10 dana sa blizancima ali nisu nas baš tetoošili
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!