|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tužna priča
19.1.2011 10:08:29   
mirna
Svaki dan pratimo hrvatske vijesti i danas smo opet u šoku:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/marijan-primorac-2004-godine-sanaderu-kupio-bmw-vrijedan-42-milijuna-kuna/533764.aspx

Već smo milijun puta rekli da ćemo prestati čitati...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Tužna priča
19.1.2011 10:11:21   
pepeljuga
Ma meni se sve to vec gadi,isto kazem da necu vise citati al uvik procitam.....user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
19.1.2011 10:13:46   
njanja
u ovoj priči je jedino TUŽNO to što nam je sve to postalo NORMALNO...
svaki dan minimalno 1 takav članak i oguglaš na sve to...Da smo pravi, digli bi se na noge, ali mi smo narod koji je naviknut da nas netko tlači i potkopava stoljećima...Ako su mogli turci i mlečani imađari, pa što ne bi i hrvati s vrha???

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 3
19.1.2011 10:19:03   
Ira_
Mislim da naslov teme nije dobar. ČESTA priča bi bilo možda prikladije. user posted image Nažalost ova vlast je i došla zahvaljući većini našeg naroda koja ih je i izglasala.user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
19.1.2011 10:24:35   
mirna
Ma meni je tužna, pogotovo to da čak ni šefu države pravda nije važna... Pretužna, ako se sjetim roditelja tih curica, koji su pročitali ovu istu vijest.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 5
19.1.2011 10:26:16   
mirna
njanja ista stvar je sa susjedima, i ovdje nitko nista, sva sreca da  su nasi lopovi malo pristojniji...user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
19.1.2011 10:49:39   
Bebys
toga ima svugdje i svakako ih treba samo otkrivati i micati...jedino sto ova kosorica dobro radi je upravo to OTKRIVANJE LOPOVA...i zato joj svaka cast....to jedino dobro radi...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 7
19.1.2011 11:03:21   
Ninaa
Da a par stranica dalje je članak o Velikogoričkim četvorkama koje su napunile 2 godine, mama uskoro mora u na posao djeca u vrtić,a kaj je najapsurdnije od svega oni nisu ostvarili pravo na dječji doplatak. Pao mi je mrak na oči, stvarno je to sve jadnije i tužnije svaki dan u kakvoj mi to državi živimo i hoće li se ikada promijeniti svijest ljudi.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
19.1.2011 11:31:35   
nemammaste
Ma nemam ni komentara na to niti želim čitati cijeli članak jer mi tlak skoči na 800!!! user posted image   

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 9
19.1.2011 20:52:35   
natalijax
a gamad kak se drukčije mogu i nazvat takvi ljudi,joj odvratno

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!