|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   koliko trošite na sebe
21.11.2008 9:47:27   
ninolina
Pa ja mogu reči ne previše. Ne zbog financija,ali nekako odem u kupovinu i onda umjesto sebi kupim njima. Zadnje što sam si kupila su s;oliverove dvoje hlače i to je u zadnje vrijeme jedino skuplje u mom ormaru. Nekako ja na sebe ne gledam toliko al klinci moraju biti skockani. Imaju toliko robe da mi je uopče žao kupovati im ali ne mogu si pomoći. Na ovu temu me potaknula poznanica koju sam baš jučer srela vozila je bebicu u kolicima od 500 kn, nebi nikad rekla da jedna mama može tako obući svoju bebicu ostala sam šokirana, najviše zbog toga što ljudi moji ona ima novaca ali ne za svoje dijete već za sebe. To je očito jer ona se fura po zadnjoj modi a djete joj jadna malecka, najtužnije i sestra joj je takva. Sebe vauuu a djecu kak stignu. Ja kažem da su moja djeca ogledalo moje duše. Tako da mi nije žao dati novac za njih. Kako vi? Volite li kupiti sebi ili radije to potrošite na klince?

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: koliko trošite na sebe
21.11.2008 9:57:31   
anne
Trenutno ništa.user posted image  Samo za kozmetiku.
Nikako u shoping robe. Još da malo Sami naraste.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2
21.11.2008 10:59:14   
cokolada
Svake godine imam zimski i ljetni soping i volim obnoviti garderobu i cipele. Kupujem vecinom kada pocnu snizenja, a ovako ako mi se bas nesto svidi, tako i mm, a i mis mali. Djetetu kupujem uvijek dobre cipele, tu ne gledam cijenu. kada kupujem robu gledam da je pamucna, ugodna i lijepa. Volim da je obucen lijepo i u trendu kao i ja i mm. Potrosimo jer mozemo i nije mi  zao jer nas to veseli, pogotovo mene.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 3
21.11.2008 14:01:58   
mlada mama
ja sam u zadnje vrijeme bila prisiljena obnoviti garderobu, jer sam dosta smrsavila,ali opet i ja kao i vecina prvo gledam malom da kupim on stvarno ima i previse robe,ali ne mogu si pomoci i sinoc sam mu kupila neke bodije, kaputic, kapicu...

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 4
21.11.2008 14:08:31   
Anoniman
Prije cca mjesec dana sam si kupila traperice nakon duuugo vremena i sad mislim da si još duuugo neću ništa kupiti. Sad je Paulina na redu, sve prerasta!
I moje cure imaju previše robe i to pogotovo manje! Ali jednostavno, ne mogu sebi kupovati ako njima treba, savjest....

(Odgovor članu mlada mama)
  Neposredna veza do poruke: 5
21.11.2008 15:29:12   
mrvicak
Ja obavezno svaki mjesec od place priustim nesto sebi ali sad kako sam trudna i placam preglede i sve to volim bebi kupiti svih vitamina i sve sto mi doktor kaze nego sebi nesto...beba u pupi mi je sad najbitnija...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
21.11.2008 19:39:44   
Ruža
Uvijek je netko ili nešto ispred mene, ili nešto neplanski uleti tako da jako malo trošim na sebe. Baš sam danas mm_a pitala, a kad ću ja doći na red.user posted image  Sva sreća pa ne volim shopping.

Samo luda mama...

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 7
21.11.2008 20:52:35   
lelo
Prvo sve kupim Leonu a onda šta mi ostane sebi.Zadnji put sam si kupila prošle godine u ovo vrijeme traperice,par vesti i nekoliko majci.Sada samo Leonu jer brzo raste i sve preraste.Sebi priuštim kremu za lice i takve male sitnice.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 8
21.11.2008 21:12:36   
dami
 trošim jako malo na sebe, gotovo ništa i nije da mi treba.Imam dovoljno  krpica koje nosim a sva sreća da živim u maloj sredini gdje nema dućana sa robom jer sigurno nebi mogla odoliti kupovanju. Teško je nama ženama prolaziti pored dućana sa krpicama a da si ne kupimo koju. Kad počnem raditi biti će sasvim druga priča.

< Poruku je uredio dami -- 21.11.2008 21:13:09 >

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 9
21.11.2008 21:25:13   
mirna
jako malo... obicno kad mi stvarno nesto treba.. u zg malo vise nego na selu jer me stalno sa svih strana bombardiraju s reklamama...user posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 10
22.11.2008 0:52:58   
svegra
od kada imam dijete jako malo trošim na sebe.prije sam obavezno od svake plaće išla u šoping, sva sreća da jesam pa sad imam donekle šta obući još da skinem koju kg i stanem u hrpu stvari koja u ormaru čeka bilo bi super.
jakovu svaki mjesec kupujem jer raste kao gljivica, jedino što mi je nada neka bolja vremena kad ću si opet moći svaki mjesec koju krpicu priuštiti.user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 11
27.11.2008 15:45:51   
Kika83
jako malo,ponakad baš kad mi nešto treba onda kupim.nažalost ali rađe ću kupovat ljekove i štedit da imam za pokrit troškove smještaja itd da čim prije dobijemo bebu nego sebi kupovat neke gluposti ili nepotrebne stvari koje ču možda jednom obućuser posted image

(Odgovor članu svegra)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!