višnjica2009
|
nadam se da ce ovjde tko zna sta reci naime 22.12 banka mi je blokirala tek racun zbog duga po kreditu,, 10.1 sjeda mirovina i na odresku se vidi da je skinuto recina iznosa koji se moze plijeniti po novom ovrsnom zakonu a ostatak je na tekucem ali ja nemogu zbog blokade, 17.1 oslazim do fine i podnosim prijavu da mi se otvori novi tek racun da bih mogla dobiti ostatak primanja, objasnim im sta je bilo i ispunjavam obrazac ,tipmi govori javit ce mi se telefonom i dobiti postom. nista dani idu, evo vec je i drugi mj odlazim,31.1 da vidim opet u finu tip ,mi provjerava i govori jos nista od banke, ali neka se strpim, evo vec ce i 10.2 i druga mirovina i sta opet nista ,sjest ce na stari racun oni si uzet a ja opet nemogu do lipe ,kako prezivjeti i ovaj mj ,kad nemas ni kune ,a imas malo dijete i veliko ,, koga tuzit ,zalit se, napisala sam cak mail i fini u zagrebu i objanila joj, i ona mi rekla i cudila se kako je to dugo vec vremena da se vecinom u roku 14 dana sve rjesi a ocito evo meni vec 17 dan i nista ,preostaje mi samo s emolit bogu da s enekakvim cudom to rjesi i da mogu 10.2 podici svoje novce, zato molim ako tko zna ili radi u fini ,kakvu informaciju ,sta dalje, cekat 3 mirovinu i moliti se,,
< Poruku je uredio cvrčak -- 4.2.2011 9:11:06 >
|