|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   STOP THE SALES OF CROATIAN FORESTS AND WATERS...
8.2.2011 12:41:29   
diba

About
Croatian Government, incompetent as usual, shows more and more intentions to sell or privatize perhaps the biggest Croatian wealth, particularly for the future, part of our breathtaking Nature, Croatian Forests and Waters. Lots of property is still state-owned and managed by the Government by two companies called "Croatian Forests" and "Croatian Waters". Sale or privatization of those two companies would be only a short-term revenue for the Croatian Budget, but great loss for longer period. Primarily, in order to protect and preserve Environment, we must stop Government in this lethal "enterprise" by all means!
All friends of Croatia and Croatian Nature, within the country and abroad, please support this cause!

Hrvatska Vlada, oubičajeno nesposobna, pokazuje sve veću i veću namjeru da proda ili privatizira mozda i najvece hrvatsko bogatstvo, posebice za budućnost, dio naše prelijepe prirode, hrvatske šume i vode. Veliki dio tog prirodnog bogatstva u državnom je vlasništvu i upravljano od strane dvaju poduzeća, "Hrvatske šume" i "Hrvatske vode". Prodaja tih resursa bilo bi samo kratkoročno popunjenje rupa u državnom proračunu, ali i ogroman gubitak za buduće generacije i okoliš. Prioritet mora biti zaštita i briga za prirodu, stoga moramo zaustaviti Vladino izvršenje ovog opasnog poduzetničkog pothvata, svim silama!
Molimo sve prijatelje Hrvatske i njenog prirodnog bogatstva, u zemlji i inozemstvu, da podrže ovu inicijativu!

Jutros sam na facebooku pronašla ovo pa evo željela sam da to podjelim s vama, molim vas da se pridružite i da nas bude što više!

http://www.causes.com/causes/570325-stop-the-sales-of-croatian-forests-and-waters-sprije-imo-prodaju-hrvatskih-uma-i-voda/about?m=b168fa93

Najsretniji je onaj čovjek koji je učinio sretnim najviše ljudi!(Didro)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: STOP THE SALES OF CROATIAN FORESTS AND WA...
9.2.2011 0:02:40   
mamacita
Upravo sam kliknula na face-u.

Nadam se ipak da nebudu prodavali nista...

(Odgovor članu diba)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: STOP THE SALES OF CROATIAN FORESTS AND WA...
9.2.2011 8:31:58   
Bebys
strasno.javim cu se i ja...klikom

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!