Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 11:25:35
|
|
|
|
andjelcic
|
pozdrav, ja sam se obojala prosli tjedan(trenutno u 14 tjednu), ali sa bojom bez amonijaka koju mi je smiksala frizerka...kaze da je to bas za trudnice, a i citala sam po netu da bi bilo dobro, ako se farbamo, da koristimo boju bez amonijaka koja nije stetna. pitaj si frizerku ako ima takve boje, danas ih imaju skoro svi saloni. ...a uz to, mama mora biti uvijek lijepa
|
|
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 11:34:34
|
|
|
|
ikica84
|
ja sam se farbala prosli tjedan a trudna sam 8tj i u prvoj sam se farbala dva puta!
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 11:37:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ja nisam izlazila od frizera u trudnoci, bar onu drugu polovini, posto sam prvu morala strogo mirovati pa sam jedva docekala da izadjem Farbanje isto bez amonijaka i sa biljnim preljevima
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 11:54:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 12:12:40
|
|
|
|
lavica81
|
ma možeš slobodno, i ja sam se pituravala u trudnoći i sve ok
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 12:14:48
|
|
|
|
Točkica28
|
Ja ne bih na tvom mjestu... radi pramenove koji ne idu u korijen... imam argumente zašto, al neda mis e sad pisati
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 12:20:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja u svakoj trudnoci stavljala pramenove
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 12:30:19
|
|
|
|
zara13
|
ja sam se farbala doma nakon trećeg njeseca trudnoće al sa color šamponom on ti nije jaki i sad sam se pod kraj ofarbala isto doma .mislim da ti nebi bilo zdravo svaki mj da se farbaš al dva put u devet mj je ok
|
|
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 13:37:12
|
|
|
|
cuba
|
Farbam se isključivo u frizerskom salonu, svako 2 mjeseca ali i inače dajem pramenove pa sam tako i u trudnoći. Oni ne idu od korijena kose.
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 14:39:49
|
|
|
|
natalijax
|
doma se farbam,al nisam u trudnoči ni jednom
|
|
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 10.2.2011 22:33:49
|
|
|
|
kikirikica
|
Ja sam se farbala u trudnoći farbom bez amonijaka i to mislim 2x, kod kuće, ali tek nakon 3 mjeseca trudnoće.
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 11.2.2011 11:20:16
|
|
|
|
magdalenaa
|
ja sam čekala da prođu 3mj, pa odmah u frizerski salon, i na pramenove,i farbanje ,uf odmah sam se bolje osjećala hihiih a farbe bez amonijaka na bazi za plavuše kod mene ne djeluju,,,baš sam si bila lipa hihihihi..i sad ću ići opet na pramenove i tad ti opet nedotiče kožu,a farba ka ulazi u glavu hiihii,,ginić mi reka da pričekam prva 3mj, a poslije mogu kako hoću i još mi se kosa ispravila dosta u trudnoći,valjda zbog hormona, a inače je kovrčava
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 11.2.2011 12:56:07
|
|
|
|
tyna
|
farbala sam se i radila pramenove u frizerskom salonu, svaka 2 mj., isto me to brinulo, ali koga god sam pitala, uvijek sam dobila odgovor da se smije?! moja frizerka se farbala svaka 2 tj. u sve tri trudnoće i ništa se nije zbog toga dogodilo.
|
|
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 11.2.2011 13:57:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja sam se isto farbala u trudnoći,u frizerskom
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 11.2.2011 14:00:22
|
|
|
|
maja
|
Prva tri mjeseca sam izbjegavala, a onda sam se normalno farbala!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 11.2.2011 20:51:03
|
|
|
|
malica
|
Cijelu trudnoću dakle barem 4 puta sam se farbala.
|
|
RE: Bojanje kose u trudnoći 12.2.2011 14:03:12
|
|
|
|
Tink
|
Ja se normalno farbam cijelu trudnoću, nikad mi nije ni zasmetao taj smrad. Samo sad već razmišljam kako ću ovo završno izdržat jer sam ko kvočka ne mogu biti na mjestu
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!