|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sisa
14.2.2011 14:42:38   
natalijax
Moj mišonja je u zadnje vrijeme počeo da me hvata za sise,neki dan u banci držim ga a on mi otkopča jaknu i tutne ruku u majicu i mesi liga mesi,ova na šalteru zinulauser posted image al nije to neki problem što mene vata nek vata sve za cikeuser posted image bilo to teta,baba,prijateljica nebira
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sisa
14.2.2011 14:43:26   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
14.2.2011 14:45:15   
anaxx
muškarčina, nego šta!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
14.2.2011 15:20:26   
buduća mamica
I MIha vadi siku, ali samo kad smo same, ono baš je proučava, vrti, vuče, gura, medena mi je skroz dok se tako igra, sirota ne zna čemu sika služi ali valjda osjeti da je to treba zanimatiuser posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 4
14.2.2011 15:45:46   
Zvonki
Ja nisam nikada imala takvih problema user posted image  Mi smo nekad uvijek znali da je cica za papanje a ne za igranje user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 5
14.2.2011 16:01:36   
nemirna mama
user posted image  user posted image tako i moj najmlađi a najmanje je sisao......više me zabrinjava što me stariji (ima 5,5 god) zna ponekad uhvatituser posted image

nemam pojam što mu jeuser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 6
14.2.2011 16:25:03   
mamacita
Super....
moj mali je jednom upitao jednu zenu da li njezine grudi proizvode mlijeko, no problem je bio sto tu zenu nikad prije nije vidio... crkoh od smijeha :-)

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 20:40:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 8
14.2.2011 20:41:22   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: elinamama

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ja nisam nikada imala takvih problema user posted image  Mi smo nekad uvijek znali da je cica za papanje a ne za igranje user posted image

možda zato što ti imaš djevojčice...ajd ti to muškima objasniuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
14.2.2011 22:24:42   
Njofra
Svašta. viš ti od malih nogu.user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 10
15.2.2011 9:06:21   
njanja
jan mi nikada nije dirao cice niti bi to dozvolila i čisto mi je glupo to...
moje cice su bile apsolutno i samo janove punih 9 mjeseci dok su služile za prehranu....mazimo se na svakakve načine, ali mi je tu mač da se mazimo tako da mi dira cicu i ne vidim poante u tome...bolje dijete naučiti da te gladi po licu...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 11
15.2.2011 9:09:15   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: elinamama

IZVORNA PORUKA: Zvonki

možda zato što ti imaš djevojčice...ajd ti to muškima objasniuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
15.2.2011 9:20:14   
cuba
Mom R je među prvim riječima koje je naučio bila i: cicauser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 13
15.2.2011 12:47:23   
Tink
user posted image user posted image

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!