Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 13:11:58
|
|
|
|
maja
|
Bilo u Plodinama, ali ne znam cijenu:) I vidjela kod kineza stolice po 80 kn, ali su super hehe
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 13:13:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja sam jedino one u bamaxu vidjela ali mi je stolica nekako mala ,ove plastične su mi puno bolje
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 13:46:46
|
|
|
|
Bebys
|
dali se ikea otvorila u ZAGREBU...ako je ...ne da imas svakakvih nego predivnih...i za jeftinu lovu...ako nije onda neznam....sretno
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 13:52:53
|
|
|
|
Bebys
|
vidim da je jos nema u ZAGREBU... ali ce biti uskoro.. IMA U SLOVENIJI AKO TI JE BLIZU ICI...ima njihova web stranica pa si vidi ako zelis i mozes u sloveniju ovo je U SVIM BOJAMA i zove se MAMUT SERIJA.. od krevetica i ormara do stola i stolica ....svega sve u toj seriji i u boji kojoj zelis.. ja sam za sada kupila krevetic i ormar...jer je beba jos a kasnije cu vjerovatno stol i stolice...kada sada preselimo u novi stan.... ovo mi je fantasticno ps nije skupo uopce
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 14:05:29
|
|
|
|
mlada mama
|
Bubu ne znam odakle si ja sam kupila u Zadru u Merkuru,stolice su čvrste čak ja i mm sjedimo na njima.Stvarno su odlične. A stol nismo mogli nigdje naći pa je mm kupio dasku i noge posebno,noge skratio na visinu koja nam odgovara i stavio dasku gore.
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 14:59:08
|
|
|
|
Bubu
|
Vidjela sam te iz Ikee, super su ali ikee nema kod nas :(. Znam da se može naručiti ali ne znam koliko se čeka.
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 21.2.2011 16:38:37
|
|
|
|
mamicaa
|
Ajme i meni se sviđaju stvari iz Ikee, davno sam ih gledala i bile su super povoljne....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2011 21:07:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 22.2.2011 23:12:13
|
|
|
|
danery
|
Bubu,ja sam bas danas kod nas u Pevecu vidjela sklopivi drveni stolic za 99 kn i male stolice bez naslona za 49,imaju i sa naslonom za 139 kn,od jelovine,nisu farbane.
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 23.2.2011 0:01:11
|
|
|
|
Bubu
|
Joj hvala puno! Uspjela sam dogovorit s frendicom da mi uzme u Ikei, al ak propadne idem po to!
|
|
|
|
RE: Drveni stolić i stolice 23.2.2011 7:01:54
|
|
|
|
sm_h
|
imaš super stol u Ikei za 4,99 eura. stolice se kupuju odvojeno i neznam cijenu. ali stol je super,kupili smo ga mi.ima u više boja.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!