Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: rodila u kadi u svome domu 25.2.2011 21:20:41
|
|
|
|
drugasrecica
|
Ma nema šanse da bih tako rađala, da bih tako rodila trebalo bi se sve idealno posložit. Moja oba poroda su rezultirala neplaniranim carskim rezom; došla bi u box i tamo se satima naprezala, doktori oko mene, kao sad ćeš rodit svaki čas, a ja nikako, razlog: bebe idu krivim položajem glave. I sad tko mi može garantirat da bi ostale žive i one i ja da sam se odlučila na takav porođaj u kadi, nitko...
|
|
RE: rodila u kadi u svome domu 25.2.2011 23:31:04
|
|
|
|
mamacita
|
Ne bih to bila uradila ni zasto. Ta, u bolnici sam se bas lijepo odmorila dva tri dana nakon poroda, zamisli koji je "odmor" doma. Bolnica je ipak bolnica... posebno u hitnim slucajevima, kada porod protekne super, no bebi zatreba strucna pomoc, ili zena ima ostatak posteljice koji ne prestaje krvariti, u slucajaju da je kod kuce mogla bi iskrvariti, no u bolnici bi ju samo uspavali i kiretirali.
|
|
|
|
RE: rodila u kadi u svome domu 25.2.2011 23:39:36
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: troubled daleko je to od hrabrosti... ako nije bilo nikog stručnog s njom, onda je to neodgovornost... ako je bio netko stručan... u oba slučaja je kršenje zakona RH... meni je osobno draže u bolnici gdje sam pod "paskom" za slučaj "ne daj bože" onog dana kad uvedu u RH mogućnost rađanja kod kuće, pozdravit ću sve koji se na to odluče... ovako...ovo je čisti pre..rans....
|
|
|
|
RE: rodila u kadi u svome domu 25.2.2011 23:40:04
|
|
|
|
JASNA33
|
IZVORNA PORUKA: njanja zapravo ne znam zašto da plješćem, uopće me nervira ta vijest jer ju smatram čistim preseravanjem. Naše bake bi sve dale da su imale bolnicu za rađanje i doktora kraj sebe, a mi plješćemo što se ona odlučila roditi doma i što se sada naslikava po novinama.. pifff
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!