|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nasilje među djecom
8.3.2011 14:46:07   
mama mery
Neznam gdje bi smjestila temu pa ako je na pogresnom mjestu molim moderatorice da ju premjesteuser posted image

Zvala me mama i kaze od susjede kcer (169 u petak isla iz skole i nalali nju i jos dvije prijateljice koje su bile s njom 4 decka
doslovce su ih pretukli ta cura ima ne plavo vec crno oko u ned. je pala u nesvjest a u pon ostala u bolnici i jos leziuser posted image user posted image user posted image

policija je uhvatila huligane

Ne mogu vjerovatiuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 8.3.2011 22:00:51 >

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nasilje među djecom
8.3.2011 15:55:13   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: mama mery

neznam gdje bi smjestila temu pa ako je na pogresnom mjestu molim moderatorice da ju premjesteuser posted image

zvala me mama i kaze od susjede kcer (169 u petak isla iz skole i nalali nju i jos dvije prijateljice koje su bile s njom 4 decka
doslovce su ih pertukli ta cura ima ne plavo vec crno oko u ned. je pala u nesvjest a u pon ostala u bolnici i jos leziuser posted image user posted image user posted image

policija je uhvatila huligane

nemogu vjerovatiuser posted image user posted image user posted image

Uzas!user posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
8.3.2011 16:30:24   
uciteljica
Bojim se vremena u kojem živimo i u kojem će moje djetešće odrastati. user posted image user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 3
8.3.2011 16:33:51   
Rebeka
To je stvarno strašno...
ne mogu vjerovati kakvo društvo postajemo. Još malo pa ćemo biti kao u Bronxu, beskućnici po cesti, griju se iz onih bačvi, prostitutke na uglovima ulica, dileri u mračnim kvartovima, policijske sirene svake minute...
strah me odgajati djecu u ovakvom svijetu-samo se uzdam u Boga pa uz njegovu pomoć, što bude...
Lijepa sela...

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 4
8.3.2011 19:18:45   
pincirotvajler
dečki su cure tukli??
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 5
8.3.2011 19:57:23   
natalijax
nekužim uopče takvo ponašanje,a još više što takvi roditelji još brane svoju dijecu,a baš me zanima da se oni nađu na takvom mjestu,Sramota user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
8.3.2011 21:38:18   
cuba
A ta četvorica su biće neki pravi frajeri kad su se cure uhvatili tućiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
8.3.2011 22:49:27   
mama mery
jedan od tih decki recimo kolovođa ( koji je nju pretukao9 je sin od nekog " glavonje"
ja jadnoj curi nisu htjeli slikati glavu niti joj ista dati dok danas njezini mama i tata nisu digli "uzbunu" u bolnici i isli kod ravnateljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bas mi j zao jadne cureuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 8
9.3.2011 8:19:57   
Bebys
isuse boze...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
9.3.2011 13:17:39   
Nika 24052006
Živio naš Slavonski Brod....Užas...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 10
9.3.2011 13:41:03   
Cvijetići
Isuse bože ovo što se danas događa ,nije normalno. Mene je samo strah kad moji klinci budu veći,da ću ih uspijeti izvesti na pravi put.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 11
10.3.2011 13:43:06   
ELENA35
jako žalosno...na žalost,sa takvim problemima se susrećem svakodnevno..moj ivan je učenik 5.razreda i prilično je povučen,nikada nikog nije tukao,niti lupio,veliki je šaljivđija i svi ga zbog toga vole..
Nedugo je u školu,u njegov razred došao dječak iz Pule,općepoznati problem gdje god se pojavi,i nitko ne reagira.Roditelji nemarni,svejedno im je..I sve je recimo bilo koliko toliko u redu,dok jedan dan ivan nije došao iz škole plačući i previjajući se.Mali ga je bockao i provocirao a kad se ivan okrenuo ignorirajući ga,ovaj ga je bacio na pod nakon što mu je skočio na glavu i izlupao ga je po rebrima.Ajme,ja sam bila luda,odmah u školu,ravnateljici,i kažem joj da to nije prvi put da ga napada,jer na žalost,ivan meni to često prešuti,ali ovo zadnje nije mogao,i da mi da broj tel ili adresu da ja odem k njegovim roditeljima riješiti situaciju.
Na to ona meni kaže da to nije njihova praksa,već da to škola riješava,oni zovu roditelje,pa onda to ide preko centra za socijalnu skrb,bla,bla,bla..Ja kuham iznutra..Kaže da će sutradan zvati njegove roditelje u školu,i pita me dali dajem dopuštenje da ona pozove mog ivana da on sve to ispriča i potvrdi,na šta ja pristanem,naravno.
Kad ono,ivan pozvan da napiše iskaz,i ravnateljica pozove maloga NE NJEGOVE RODITELJE,pred ivana,i morao mu se ispričati zbog tih batina,i na kraju priče DOBIO SAMO UKOR!!!
Sad svaki dan strepim kad će opet zaskočiti ivana,jer tim činom kod ravnateljice je samo još više u njemu proradila bahatost i zločestoba..

I zato znam,da svi ti nasilnici definitivno potječu iz problematičnih obitelji,nema to veze sa ničim,ni sa pubertetom na koji se svi pozivaju..I kad to vidim,stvarno me strah za svoju djecu,a pogotovo za malu koja na jesen kreće u srednju školu...
A pomišljam šta mi čeka ove malene...užas..

Takvu problematičnu,nasilnu,ratobornu,bahatu djecu,ma čiji god oni bili,trebalo bi smjestiti u popravni dom,a ne im samo ravnodušno davati opomene,jer nema svrhe..nažalost...

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Cvijetići)
Neposredna veza do poruke: 12
10.3.2011 13:48:42   
mama mery
elena to je strasnouser posted image user posted image user posted image
mene je u os jedan decko davio, bila sam ostala bez daha i da nije jedan drugi decko uspijo da ga makne s mene ( sjedio mi na trbuhu) neznam kako bi zavrsilouser posted image
isti je dobio samo ukor.... taj decko je sad mrtav - objesio se...to objasnjeva njegovo psiholosko stanje.......

ja i dan danas imam neki strah kad mi netko krene rukom prema vratu pa cak kad se s mm-om zezam i uhvati me za vrat ja pretrnem user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!