|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krvna grupa
18.3.2011 8:55:25   
Nove poruke
uspavana
drage moje, zanima me situacija s krvnim grupama kod blizanaca...
moja krvna grupa je B negativna, a mm je B pozitivna...
da li to znači da će djeca imati B krvnu grupu svakako, pa onda samo da li će biti - ili + ... i da li blizanci imaju iste krvne grupe ili ne mora biti slučaj..

mene mm zeza da je konačno po nečem on pozitivac a ja negativac - baš je sretan zbog toga user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 27.6.2011 16:26:23 >

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: krvna grupa
18.3.2011 10:29:42   
Nove poruke
troubled
ukoliko su ti blizanci jednojajčani imat će istu krvnu grupu...ako nisu, mogu imati različite krvne grupe...
krvnu grupu određuju 2 gena...ako si ti B, to znači da si ili BB ili B0, isto vrijedi i za tvog supruga...
dakle, teoretski je moguće da beba, osim B bude i krvne grupe 0...
user posted image
fora je to s blizancima...moj tata i njegov jednojajčani brat blizanac imaju istu krvnu grupu user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 2
18.3.2011 10:33:22   
Nove poruke
Anoniman
user posted image  negatifko jedna user posted image user posted image user posted image  (joke)

dijete može nasljediti bilo koju grupu, makar pretežno nasljeđuju tatinu, ja sam nasljedila tatinu a moj tata od svog tate itd.user posted image
međutim, tebi bi bolje pasalo i daj Bože da je tako, da klinci oboje nasljede tvoju grupu, odnosno rh faktor, tako da nemaš problema... nek budu oboje negativci na njihovu divnu mamuuser posted image

hugs x 3 (jedan tebi i dva bebama)

(Odgovor članu uspavana)
  Neposredna veza do poruke: 3
18.3.2011 11:13:18   
Nove poruke
modesty blaise
košto troubled reče bebice ti mogu imati B ili O krvnu grupu

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
18.3.2011 13:21:53   
Nove poruke
uspavana
hvala user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
18.3.2011 13:43:06   
Nove poruke
pepeljuga
Jedino bi bilo dobro da pokupe tvoj rh faktor zbog sljedecih trudnoca,ti si negativna a ako bi oni bili pozitivni trebas primiti inekciju posli porodauser posted image

Ja sam A- a mm A + i oba decka su A-user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 6
18.3.2011 14:29:17   
Nove poruke
uspavana

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Jedino bi bilo dobro da pokupe tvoj rh faktor zbog sljedecih trudnoca,ti si negativna a ako bi oni bili pozitivni trebas primiti inekciju posli porodauser posted image

Ja sam A- a mm A + i oba decka su A-user posted image

ma znam za tu injekciju...jer sam prošle godine poslije kiretaže dobila... za svaki slučaj...

znači ti si isto negativac user posted image , samo s predznakom A

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 7
18.3.2011 15:17:25   
Nove poruke
hardcandy
Kliknula sam slučajno na ovu temu i frapirala se. MM je B -; njegova bivša žena B+ a mali im je AB+. Kako?! user posted image user posted image
Inače, iskreno divljenje svim mamama blizančića, duboki naklon! U 17. sam tjednu  i najednom sam sama sebi tako teška...

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 8
18.3.2011 15:32:13   
Nove poruke
Krky
I MM i ja smo A+ i znamo za 1/5 da ima istu...valjda su svi pozitivna A klasauser posted image

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu hardcandy)
Neposredna veza do poruke: 9
18.3.2011 17:06:37   
Nove poruke
nemirna mama
e ovako moja mama je AB+, tata 0- a ja sam B-
nemam poojma koja je krvna grupa mm jer on na sam spomen doktora pada u komu user posted image
znam da je svekar 0 ne znam koji + ili - a muževa sestra je B+
e sad moja djeca pošto sam ja negativna odmah su im vadili krv poslje poroda i najstariji je B+ kao teta, curka je 0+ kao djed a najmlađi je isto kao i brat B+
iza svakog poroda primila sam boce

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 10
18.3.2011 17:45:05   
Nove poruke
mišica 666
IZVORNA PORUKA: hardcandy

Kliknula sam slučajno na ovu temu i frapirala se. MM je B -; njegova bivša žena B+ a mali im je AB+. Kako?! user posted image user posted image
Inače, iskreno divljenje svim mamama blizančića, duboki naklon! U 17. sam tjednu  i najednom sam sama sebi tako teška...

nisam sigurna ali mislim da je ovo nemoguće. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu hardcandy)
Neposredna veza do poruke: 11
19.3.2011 12:59:46   
Nove poruke
Indy
i ja sam negativac, a mm pozitivac. patrik je na svog tatu +. u trudničkoj knjižici stoji da se upiše očeva krvna grupa, a mene nitko nepita za to, ni sada ni u prvoj trudnoći. inekciju rh- majkama obavezno daju u bolnici nakon poroda.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 12
21.3.2011 10:40:16   
Nove poruke
keksić
a kako uopće saznati djetetovu krvnu grupu???user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 13
15.7.2015 13:27:24   
Nove poruke
Ela28
Moji decki su A - a drugi RH duo +

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na: