Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pouke, iskustva, mudre rijeci 15.5.2011 21:42:13
|
|
|
|
MaTana
|
S obzirom da imam nove kolege koje obučavam, i često mi kažu da su nešto pretpostavljali (nisu provjerili) pa zeznu stvar, u zadnje vrijeme mi je omiljena uzrečica: Pretpostavka je majka svih zaje......
|
|
RE: Pouke, iskustva, mudre rijeci 15.5.2011 21:47:57
|
|
|
|
jagodicabobica
|
jedna zivotna pouka "Ako ti treba novac u zajam, uzmi ga kod pesimiste..on ga ne ocekuje nazad..." Kažu: "Nije slab onaj koji gubi bitke, već je slab onaj koji gubi mir."
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 15.5.2011 21:52:23 >
|
|
|
|
RE: Pouke, iskustva, mudre rijeci 15.5.2011 21:49:58
|
|
|
|
jagodicabobica
|
Kažu: " Ne boj se neprijatelja koji te napada, nego prijatelja koji ti laska." strast je more grijeha, -duša je more prohtjeva, -smrt je more života, -a grob je more pokajanja." Kažu: "Najteže je slušati čovjeka koji nema dovoljno duše da bi govorio dobro; niti dovoljno pameti da bi šutio."
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 15.5.2011 21:55:09 >
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!