|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zavidnost
27.3.2011 22:36:12   
natalijax
Vidim da je postavljena anketa na temu zavidnosti,toliko me je danas nešto povuklo da otvorim temu,Nisam zavidna svaka čast nek ima netko sve ono što je navedeno u anketi,Al znam neke ljude koji imaju novce da neznaju kud če s njima,dobar posao al da toliko mogu bit ti ljudi odvratni to zbilja si nemogu utuvit u glavu,Da što više imaju da bi još više htjeli,i da im je tuđe bolje nego njegovouser posted image user posted image Bolja sam ja sebi ovakva prosječna,ružna,možda i siromašna,Al barem nisam željna pojest nekom djetetu čokoladu i pojest pladanj mesa na nekoj fešti nerazmišljajuči jel ima još ljudi koji trebaju jest
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zavidnost
27.3.2011 22:58:04   
jagodicabobica
drago mi je da si otvorila ovu temu jer sam i ja htjela ali nisam posto sam ja postavila anketu...
mislim da je ljubomra najvece zlo na svjetu....
osjetila sam ljubomoru(na mene) od dosta ljudi u mom okruzenju...
to je inace ljubomora na materijalizam ili drugo?....
uvjek sam govorila da je ekonomsko stanje promjenjivo...
danas mozda imam bolje od nekog a sutra ce on imati bolje od mene i onda cemu naticanje i ljubomra?
vjerujte mi ja se puno i ponosim i divim kada vidim da je neko uspio sebi obezbjediti zivot u luksuzu...
inace moja ljubomora vise lezi da sam ljubomorna na neku ljepu djevojkuuser posted image ...
svjesna sam tog i zelim to promjeniti...ali ta ljubomora nikada se nije izrazivala da ja tracom zelim nauditi toj osobi!

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 27.3.2011 23:01:19 >

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
27.3.2011 23:00:06   
Zvonki
Mislim da mala doza ljubomore može poticajno utjecati na čovjeka. Ali, jako mala user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 3
27.3.2011 23:08:57   
dikac
trudim se korigirati čim me počinje obuzimati taj osjećaj

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
27.3.2011 23:18:20   
jagodicabobica
jednom sam bila u gostima...mi zene sjedile u kuhinji i dosao muz domacice a ona njemu kaze"jesi dosao da je vidis?"user posted image
a moja sestra kada je trebala poceti 1 gimnazije ....neke su djevojke nagovorile jednu curu sto se pocela druziti sa sestrom da je istuce...user posted image

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 5
28.3.2011 9:54:49   
Fever

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Mislim da mala doza ljubomore može poticajno utjecati na čovjeka. Ali, jako mala user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 6
28.3.2011 10:50:40   
Krky
Ljubomorna baš i nisam , ali moram priznati da sam pomalo zavidna kad vidim trudnicu. Znam - nisam u redu, nisam normalna i znam - nemam se pravo javljat. 

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 7
28.3.2011 11:00:36   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: Krky

Ljubomorna baš i nisam , ali moram priznati da sam pomalo zavidna kad vidim trudnicu. Znam - nisam u redu, nisam normalna i znam - nemam se pravo javljat. 

user posted image user posted image user posted image  Svjetska si!!!!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 8
28.3.2011 11:48:27   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: Zvonki

user posted image user posted image user posted image  Svjetska si!!!!

user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 9
28.3.2011 12:07:17   
tiny
i ja sam malo zavidna kad vidim trudnicu,ali ne i ljubomorna,jer duboko u svom srcu znam da cu i ja jednog dana biti TA sretnica.a zbog materijalnog stanja nikad nisam bila ljubomorna niti zavidna nikome,jedino bi mi bilo pomalo zao ako bi ja npr.htjela 10 dana na more a ne mogu,a netko drugi ide bez problema,ali to mi ne predstavlja neki razlog za zavist.od mm sestra ima vise love,uzivaju ljudi i svaka cast na tome,ali s druge strane ta ista se natjece sa mnom koja ce imati manje kila,a sad ja imam 70,a ona 65,ali isto tako ja imam 27 godina a ona 40,pa mislim da je to vec jadno,meni je to jedan vid zavisti,ali eto,svakom svoje.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 10
28.3.2011 12:12:33   
pincirotvajler

user posted image user posted image
ja mršavu trudnicu user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 11
28.3.2011 13:16:50   
NIKy
user posted image a dobra si mi pinci sa tom mršavošću... pa ti si meni baš lijepa.. vidjela sam te na albumima i baš si lijepa... prelijepo toplo lice imaš,i dobre oči... zato....psssst... a što se tiče zavidnosti, nisam zavidna na tuđe imovine...zašto bi bila ako imam sve doma-skladnu,punu ljubavi familiju,kupaonicu,dnevni boravak,kuhinju,spavaču sobu... dakle imam sve,hehe.... ali prirodno je da je čovjek za neke stvari zavidan,ovisi do situacija...to nije bolest ako je u granicama normale!!

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 12
28.3.2011 13:18:56   
pincirotvajler
niky i ja tebe volim user posted image
a moram s nečim bit nezadovoljna user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu NIKy)
Neposredna veza do poruke: 13
28.3.2011 14:46:21   
Tanjica Tanja
Kao nezaposlena priznajem da sam bila zavidna onima koji su dobili posao na natječajima na koji sam se ja javljalauser posted image Znam da nije lijepo....user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!