|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Najgore odjevne kombinacije vama viđene
22.4.2011 13:56:16   
natalijax
Jučer sam vidjela jednu žensku obučenu svečane hlače ,sakoić i dolje starkeuser posted image što vi mislite o tim starkama joj ja ih nebi nikad navukla nekak mi baš nisu lijepe,al mi je super vidjet na klincima,Jednom ja i muž na bazenima čekamo igre na vodi i sjedimo na tribinama i ide neka ženskica,a na sebi marte,crne uske rifle,majica sa kapuljačom,sako i oko struka lanac za vodit psa,možda je to neki kajiš za kojeg ja neznam ni da postojiuser posted image i okrenemo se mi za njom a ona na leđima nosi vojnički ranac,Aj možda se i nekom nesviđa moj ukus oblačenja al hebate da baš roditelj nemože dat malo savjeta tom djetetu
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Najgore odjevne kombinacije vama viđene
22.4.2011 14:22:29   
pincirotvajler
razni stilovi su mi ok,al kad ih neko pomješa uf..
najgore trenirka i cipele user posted image
kostim i tenesice user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
22.4.2011 14:33:33   
mayathebee
Uf, da ima ubojitih kombinacija, ima.......znam vidjeti prava modna samoubojstva!user posted image user posted image user posted image
Također sam alergična na kombinaciju trenirke i cipela, i kombiniranje nespojivih boja ili uzoraka. Kad vidim npr. na hlačama karirano, a na majci prugasto počne mi se vrtiti u glavi.user posted image

Što se starka tiće, ja nemogu bez njih, imam obavezno uvijek jedne  i to platnene visoke bijele za toplo i trenutno  uz njih kožne visoke ljubičaste za zimko vrijeme!!! Kod nas doma su starke institucija, mm ih ima jedno 8 pari, a čak ih ima i naš mali Ivano (br. 18user posted image )
Naravno, ne padne mi na pamet da ih obućem na nešto svečanije ili elegantnije......samo uz trapke, trenirku ili neke ljetne casual ili sportske hlaće.

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
22.4.2011 14:42:53   
mayathebee
Uf da, zaboravih spomenuti kako mi je leopard-tigar-zebra uzorak u pravilu neprobavljiv!!!user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 4
22.4.2011 14:43:57   
mm1209
Starke osobno ne volim, ali moja buduća kuma je opsjednuta njima, cijeli stil joj je ono....svakako se zna odjenuti i ja joj otvoreno kažem da mi se ne sviđa, a ona kaže da mene pucaju trudnički hormoni pa da mi se zato ne sviđa user posted image uglavnom, ne ljuti se kad joj kažem jer i ona meni kaže kad joj se nešto ne sviđa....

Trenirke i cipele....uf, slažem se da je to užasna kombinacija :)
Najgore mi je vidjeti naše poznate face kad pokušavaju kopirati lady gagu i takve stilove...potrgam se od smijeha..user posted image

Neposredna veza do poruke: 5
22.4.2011 16:07:48   
cuba
Starke rulesuser posted image
Pa ima dosta kombinacija koje ne volimuser posted image što je maya napisala zebra, tigar i ostatak životinjskog carstva su mi zauser posted image onda one bunde od lije ili kunića ajmeeee, trenerka i cipeleuser posted image . Ma ima toga.
U principu mi je svaki stil ok ako ga dobro isfurašuser posted image

< Poruku je uredio cuba -- 22.4.2011 16:08:08 >

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 6
22.4.2011 16:26:33   
Točkica28
Ja obožavam starke (kao bivša grungerica iz srednjoškolskih dana ih još volim, a i sad posjedujem jedne crvene)
po meni se ženske iz zg dost' dobro oblače ovak kaj vidim na cesti, moderno, u trendu, vrlo šik.

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
22.4.2011 21:29:36   
danery
jaooooooooo gdje me nađe user posted image user posted image
ja umirem od smijeha svaki,al SVAKI put kad idem u grad sa frendicom na kavu.....e kakvih se modnih zločina nagledamo,usta nas bole od cerekanja user posted image user posted image user posted image user posted image
obožavam vidjet zadnjih dana babe u zebra ljubičastom izdanju-svečani svileni kostim,na to šuze sa autopetom i gore oni čupavi prsluci....a babe prek 60 kuka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 8
22.4.2011 23:21:01   
leilany
IZVORNA PORUKA: natalijax

Aj možda se i nekom nesviđa moj ukus oblačenja al hebate da baš roditelj nemože dat malo savjeta tom djetetu

moj stari je sizio kad me vidio kak idem u skolu,tj kak sam dolazila iz skole....imala sam hlace valda 10 brojeva vece neg kaj bi trebale bit,komando jaknu,i imala sam bordo crvene marte....
meni je to full zakon,i iskreno bolje i ljepse mi to vidjet nego neku klinku od 16,17 god...kaj zgleda ko da ima 26,27 god...naprlitana,u stiklama ko neka mala fifica....meni je to zivi uzas......

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 9
22.4.2011 23:27:54   
mariola
Ja sebi starke nisam kupila još od osnovne školeuser posted image
Grozno mi je vidjeti djevojčice koje su obučene kao žene, gospođe, to mi je užas.
Životinjski uzorci mi prolaze samo u malim količinama. trenerka i cipele niti tri koraka do kante za smećeuser posted image
Carrie iz Sex i grad mi često ima koma kombinacije.

< Poruku je uredio mariola -- 22.4.2011 23:28:25 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
23.4.2011 1:52:03   
lilia
IZVORNA PORUKA: natalijax

Jučer sam vidjela jednu žensku obučenu svečane hlače ,sakoić i dolje starkeuser posted image

Možda ja imam čudan ukus ali meni je odlična kombinacija: starke na neke dobre hlače uskih nogavica (mogu biti i smalo finije), nekakva T-shirt majica i kratki uski strukirani sakoić.
Casual, sportski, profinjeno, moderno i sexy.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 11
23.4.2011 7:15:18   
mani
ja starke obožavam nosim ih oduvijek.a na sebe ne bi nikad navukla nešto s leopard printom to mi je užas.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 12
23.4.2011 7:16:37   
mani
što se tiče drugih neukusno mi je vidjeti kad netko forsira nositi nešto što mu ne stoji i što ne pristaje njegovoj figuri.

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Brisano sporočilo]
23.4.2011 7:23:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 14
23.4.2011 8:53:47   
modesty blaise
meni Starke zakon !!!
a za životinjskim uzorcima nisam baš luda...u stvari , nemam niti jedan u ormaruuser posted image

user posted image ovo su moje najdraže starke

< Poruku je uredio modesty blaise -- 23.4.2011 9:03:06 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
23.4.2011 21:16:29   
BUMBI
I menii su starke zakon,baš ih volimuser posted image user posted image user posted image
Ni sam baš ni ja za životinjama ludauser posted image ,nemam ništa takvo u ormaru

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 16
24.4.2011 13:54:59   
tinka25
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Uf da, zaboravih spomenuti kako mi je leopard-tigar-zebra uzorak u pravilu neprobavljiv!!!user posted image
hehehe i meni, a samo da znate gledala sam na tv-u u nekoj kul emisiji user posted image da su ti uzorci sad u modi user posted image

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

Neposredna veza do poruke: 17
25.4.2011 21:48:05   
maja
UHu, starke su zakon, moja želja iz djetinjstva i sa skoro 30 sam si ju ispunila i napokon kupila visoke ljubičaste user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 18
25.4.2011 22:15:27   
nemirna mama
joj ja vam imam na fejsu jednu "prijateljicu" ima žena 40-ak god i dvoje djece a oblači se koma.....mislim po meni je to koma...ima dobru liniju i mršava je ali brate mili kad se utegne i obuče majicu do pupka da joj pupak ispadne....ne znam meni je to malo ne primjereno za njezinu dob jer ipak je ona majka dvoje djece .....po meni jednostavno ne ide jedno s drugim

možda sam staromodna ali ni kao cura nisam voljela da mi pupak svugdje ispada a sad pogotova kad sam majka i da imam staru kilažu od 63 kg meni je to zauser posted image  ne znam

starke osobno ne volim....više volim obične tene, cipelice na peticu i balerinka....u trenirci sam samo doma, a traperice pretežno nosim kad negdje idem

moja kuma ima običaj ouče crvenu trenirku i dolj eobuje cipelice na peticu...koma user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!