|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dali se sjećate?
13.5.2011 0:24:53   
lilia
Cure, ja sam se pred neki dan sjetila jedne komične teme i rasprave sa RR pa me zanima dali se i vi tu i tamo sjetite koje smiješne teme ili izjave i imate li potrebu to iskomentirati?

Kad sam se tek priključila na RR određena forumašica se žalila kako njezinom mužu fali pola gaća iz ormara i ne zna gdje su mu, a ona je bila par dana odsutna od kuće.
Raspravljalo se od toga da možda ima ljubavnicu pa gaće ostavlja kod nje do toga da ljubavnice ne peru prljave gaće.user posted image
Sjećam da mi je to bila jedna od prvih tema koje sam čitala i znam da sam se valjala od smijeha kao i većina a i dotična je situaciju također smatrala smiješnom.
Kako sam se bila tek priključila ne znam o kome se točno radi a ne treba to sad ni pisati da se određena ne bi naljutila jer nije mi to namjera.
Eto samo sam neki dan razmišljala tko zna kako se ta situacija riješila i jesu li se našle izgubljene gaće. Sjećate li se te teme?
Sjetite li se i vi ovako nekih smiješnih tema od prije?

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dali se sjećate?
13.5.2011 0:43:02   
S84
Nisam bila sto godina na forumu, al sjecam se tih gaca :) hahsha
Bas sam se nasmijala ;)
Tko zna kako je to zavrsilo ;) koma

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 2
13.5.2011 7:41:56   
Bebys
ja se sjecam gaca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a sjecam se i BAKE koja je jako jako smijesna od DANERY.....ja sam umirala od smijeha...

ima tema takva..nekako BISERI nasih muzeva ili slicno tome..ali znam da se sve pise tamo..a mora biti i jos jedna
cekaj dok dodju druge sjetiti ce se sigurno...netko vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 3
13.5.2011 7:50:48   
Zvonki
O da user posted image user posted image user posted image

http://www.ringeraja.hr/forum/m_502350/mpage_1/key_/tm.htm

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
13.5.2011 7:53:06   
BUMBI
Da,da sječam se i jauser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
13.5.2011 8:13:23   
ribica1
I di su gaće?user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 6
13.5.2011 8:39:58   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 7
13.5.2011 10:14:19   
lavica81
i ja se sjećamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
13.5.2011 20:04:42   
natalijax
gaćeuser posted image ko se nebi sjetio nestanka gaćauser posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 9
13.5.2011 22:48:14   
pticica
sjecam se teme o nestalim gacamuser posted image , tada sam se i ja tek prikljucila rr, i bilo mi je pravo zanimljivo citati, bas sam se ismijala

a sjecam se jos jedne forumasice koja je izgubila gace dok je spavalauser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
13.5.2011 23:50:17   
anuska08
Naravno da se sjećam te temeuser posted image user posted image , ali i toga da se gaće nisu pojavile i nismo saznali gdje suuser posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 11
14.5.2011 6:14:55   
Točkica28
Ja sam rješila slučaj user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!