|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   prehlada ili alergija
25.5.2011 13:08:39   
natalijax
Danas je tjedan dana kako mu curi nosić,kašljuco je pomalo,u ponedjeljak smo bili kod doktora i grlo nije upaljeno i dao mu je kapi za alergiju,i danas mi dobije temperaturuuser posted image Kapi se zovu fenistil,jel čije djete koristilo te kapi,danas mu nisam dala kad ima temperaturu da mu nemješam sa lupocetom,Jel temperatura moguća kod alergijauser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: prehlada ili alergija
25.5.2011 13:11:02   
BUMBI
Mislim da temp nema veze a alergijom.Možda mu se sad i grlo upalilo kad je dobio temp,ačekaj još malo pa možda da ga opet odvedeš kod doktora,tako se nama znalo desiti koji put,odemo i sve ok i nakon par dana dobije temp i grlo mu se upali

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
25.5.2011 13:46:47   
Cvijetići
Moj mali je prije dva tjedna isto kašljucao i nosić mu curio,pa se to smirilo na par dan i onda mi neki dan dobije visoku temperaturu jedva smo skinuli. Otišli kod doktora kad ono upala grla i sinusa user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 3
25.5.2011 13:53:01   
patka
mozes od alergije imati temperaturu....to se meni desava....ali ti ona jos u toku dana bez lupoceta i tak toga padne...bar meni

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu Cvijetići)
Neposredna veza do poruke: 4
25.5.2011 13:56:16   
anaxx
IZVORNA PORUKA: patka

mozes od alergije imati temperaturu....to se meni desava....ali ti ona jos u toku dana bez lupoceta i tak toga padne...bar meni

istina

inače meni G pije fenistil već mjesec dana,15 kapi dva puta na dan... bez toga se sav osuje po koži... sad se polako smiruje jer je valjda tog peluda manje u zraku...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 5
25.5.2011 16:39:02   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: natalijax

Danas je tjedan dana kako mu curi nosić,kašljuco je pomalo,u ponedjeljak smo bili kod doktora i grlo nije upaljeno i dao mu je kapi za alergiju,i danas mi dobije temperaturuuser posted image Kapi se zovu fenistil,jel čije djete koristilo te kapi,danas mu nisam dala kad ima temperaturu da mu nemješam sa lupocetom,Jel temperatura moguća kod alergijauser posted image

ponovo ga odvedi i neka doktor napravi test da vidite jeli djete alergicno!
i naravno neka mu pregleda i grlo..

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 25.5.2011 16:40:29 >

Neposredna veza do poruke: 6
25.5.2011 22:58:00   
Njofra
Može biti jedno može drugo ali predijatar najbolje zna i nađe riješenje zato ne gubi vrijeme i pedijatru s malim. Može biti bakterija. E sad nisi napisala kolika mu je fibra. Moj je nakon mjesec dana začepljenog nosića dobio fibru 37,1 dakle tek toliko da ju ima i otkirla je pedijatrica da ima bakteriju. Još pije antibiotik. Sva sam umorna jer 3puta na dan tak da se navečer budimo i rano ujutro i sva sam strgana vjerujem da je njemu još teže. Al barem malac manje hrče. Sretno i da malac što prije ozdravi ma šta god bilo.user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 7
26.5.2011 12:28:59   
natalijax
bili kod doktora,upalilo mu se grlo i dobili sirup,noćas je imao 39 al više mu je na 38,prvi puta da je prespavao samnom u krevetu,jadničak cjelu noć je buncao,popije si soka malo i nastavi spavuckatuser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 8
26.5.2011 17:56:59   
ama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sto prije ozdraviuser posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

Neposredna veza do poruke: 9
26.5.2011 20:53:11   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: ama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sto prije ozdraviuser posted image

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 10
27.5.2011 12:52:06   
Njofra
Eto dobro je da ste otišli do pedijatra. Bude on to prebolio. user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 11
27.5.2011 12:52:52   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: Njofra

Eto dobro je da ste otišli do pedijatra. Bude on to prebolio. user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 12
27.5.2011 12:54:13   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!