|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Curke,akcija u Billi
1.6.2011 23:10:51   
NIKy
Na želost sam bacila letak pa vam ne mogu točno reči o kojim vlažnim maramicam se radi, ali znam da je u Billi akcija 3 paketa(od 75 maramica u svakom) vlažnih maramicaza svega 20 kuna. Pa ako čete ići pogledati samo pitajte za akciju. sad mi je krivo što sam bacila letak,ali sam vam htjelo to javiti,pošto je to dobra ponuda za dobrobit naših mališana. pa pa

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Curke,akcija u Billi
2.6.2011 8:16:32   
mamica29
Baby Lindo  maramice user posted image . Ponuda od 2.6.-8.6.11.

< Poruku je uredio mamica29 -- 2.6.2011 8:17:39 >

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu NIKy)
Neposredna veza do poruke: 2
2.6.2011 8:52:21   
Hubertica
evo ovdje možete baciti oko na taj letak: http://mypaper.mediazona.hr/Publish/Repository/Billa/df4952d6-18de-4dca-a9bc-7ae0a1f81d10/index.htm

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 3
2.6.2011 9:32:37   
Krky
Aha...meni su dobre, idealne vlažnosti...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Hubertica)
Neposredna veza do poruke: 4
2.6.2011 11:46:18   
NIKy
user posted image ali,ja danas došla u Billu po maramice i greška u sistemu, možda tekar od sutra stupaju u akciju,zamislite! poslijepodne idem sa dragim u Billu po maramice po cijeni koja je prikazana u katalogu.,jer i on radi u trgovačkom centru i kod njeh ako se tako nešto desi (sa sistemom)obavezno daju po cjeni koja je prikazana u katalogu bezobzira na grešku u sistemu...

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 5
2.6.2011 11:49:07   
danery
NIKy,evo ja bila i kupila user posted image user posted image kako greška,svašta....valjda će biti uskoro ispravljena user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu NIKy)
Neposredna veza do poruke: 6
2.6.2011 13:15:58   
NIKy
super ponuda zar ne!!! ne znam,tako mi je trekla prodavačica. maramice su izložene,možeš ih kupiti,ali po staroj cijeni. tako da čemo popodne otiči i kupiti bezobzira na grešku user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!