|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kradja na parkiralistu
3.6.2011 19:29:52   
mama deja
  Upozorenje svima u Bjelovaru!!!!
Nisam nikad mislila da bi mi se to moglo dogoditi,ali eto dogodilo se! Danas u pola bijelog dana na parkingu ispred lidla smo opljackani!!!Mm,djeca i ja otisli smo u lidl na desetak min po ogradicu za vrata,da ne teglim cijelu torbu sa djecjim i svojim stvarima ostavila sam ju u autu i iz novcanika uzela karticu sa sobom,vratili smo se u auto i krenuli kuci putem sam trazila mob.i vidjela da ga nema nigdje,vratili se natrag na parking,jer sam mislila da mi je mozda ispao kad sam izlazila s malim van,naravno nije ga bilo,mm me zvao javila se govorna posta,otisli u t-com prijavit nestanak mob.jer je br,na pretplatu. Sve to uredno rijesili i otisli kuci. E da fino izvadili stvari i ja vracam karticu u novcanik,kad malo bolje pogledam a on do zadnje lipe prazan,sokirala sam se,nije bilo puno u njemu,al ipak.
Eto drage moje,da vam se ne bi desilo kao i meni nosite torbe uvijek sa sobom,jer kradljivci su svuda!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kradja na parkiralistu
3.6.2011 20:11:19   
Nika 24052006
Ajoj,žao mi je da vam se to dogodilo...A kako je došlo do krađe,niste zaključali auto,ili?

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mama deja)
Neposredna veza do poruke: 2
3.6.2011 20:19:30   
mama deja
vozaceva vrata se ne daju zakljucati,moja torba je bila iza njegovog sjedala,a ta vrata se samo iznutra mogu otvoriti,a iza suvozacevog sjedala je as,stvarno nije bas pristupacno,ali nekome je bilo dovoljno da prekopa cijeli novc.sve pretince u njemu.Nije mi jasno odakle tolika hrabrost za tako nesto u pol podneva.Najbolje od svega je sto sam cula da ja nisam prva kojoj se to desilo i da se kradje dogadjaju i na perkinzima drugih centara u bj.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
3.6.2011 20:26:29   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 4
3.6.2011 20:30:25   
BUMBI
Strašno,baš mi je žao

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
3.6.2011 20:45:51   
lavica81
user posted image user posted image user posted image  žao mi je

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 6
3.6.2011 21:13:55   
njanja
bas mi je zao. Ali dobro da si uzela karticu i da nisu ostetili auto pa da imate jos i dod.troskova./
Moguce da su im mete ljudi s djecom jer ipak realno uvijek smo malo smuseniji kad idemo u shoping s djecom, na sve moras paziti...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 7
3.6.2011 21:26:16   
mm1209
Žao mi je, stvarno više nigdje nismo sigurni...user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
3.6.2011 21:51:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mm1209)
  Neposredna veza do poruke: 9
3.6.2011 21:58:54   
maja
Ma šta na parkinzima, ženskoj neki dan ispred Benettona u samom centru grada tip maznuo novčanik iz ruku! A i ja kad nekuda idem neda mi se tegliti torbu nek samo uzmem novčanik sa sobom, kao na brzaka :/

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
3.6.2011 22:38:52   
mama deja
ma meni najvise zao zbog slika moje djecice u mobu. Nevjerojatno je na sta su sve ljudi spremni u danasnje vrijeme,da sam barem ranije vidjela da smo pokradeni zvala bi policiju,novcanik je kozni,dali bi se s njega skinut otisci,samo sto nase plave snage nisu CSI!!! Sto mi se koji sin nije pokako pa da ga lupi miris iz torbe od pelene!!!???

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 11
3.6.2011 22:39:34   
Dora04
Žao mi je zbog tebe, i ispred našeg vrtića su već dva puta provalili mamama u aute i ukrali im torbe i sve unutra. Jednoj mami jutro u 7,30 kad je dopeljala dijete, a drugoj u 15,30 kad je došla po dijete. Razbili staklo i sve uzeli, a vrtić je među privatnim kućama u naselju koje je gusto naseljeno.

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
3.6.2011 22:42:15   
mama deja
eto vidis strava,ali kako to da nikad nitko ne vidi te lopove sto kradu po danu?

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 13
3.6.2011 23:52:47   
mariola
Žao mi je što ti se to dogodilo. Čovjeku nikad dosta opreza a ja nekako uvijek nonšalanto se ponašam.
Kad idem u vrtić, nikad ne uzimam torbu sa sobom...

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 14
4.6.2011 13:27:34   
maja
Gle mama deja, mislim da policija tu nebi mogla iliti htjela ništa, vama nije provaljeno u auto pošto se eto neda zaključati, da je provaljeno to bi bila već druga stvar, a meni je mobitel ukraden u rodilištu, znači ukrao ga je netko od onih žena što su se porodile ili čekale da se porode, i znam da nije mogao nitko drugi jer je odjel zatvoren, evo 11 mjeseci i od mobitela ni traga ni glasa s tim da je policija došla odmah tamo :/

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 15
4.6.2011 19:08:49   
mama deja
Ne mogu vjerovati majo pa to u rodilistu je cisti bezobrazluk!!!A kao mob.se moze pronaci?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 16
4.6.2011 22:10:26   
Thea
Moj mm i sin  su išli u Pevec na Jankomiru ,ušli unutra na 10 minuta samo i kad us se vratili iz kombija im je ukradena navigacija user posted image user posted image user posted image ..Daj Bože da toga koji ju je ukrao ta ista navigacija zapelja u šumu... A Sinu mi je neki dan iz torbe u školi dok su bili na tjelesnom ukraden mobitel... Glavno da škola ima kamere i oznaku da je to škola bez nasilja i krađe.... grozno....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 17
5.6.2011 9:40:04   
Fever
ne čudi me to ništa, prije nekih miisec dana, neki znaju, vadin M iz autosjedalica, a njenu košaru i svoju torbu u nju stavila sebi kraj noge, i dok san išla otkopčat kaišić, lik čučnija do košare i prebacuje stvari iz moje torbe u svoju, brže bolje zatvorila vrata i malu ostavila unutra i skočila na njega, počela urlikat kako ga od Boga nije straj, da vidi da san s malom bebom, a on da je mislija da su boce unutra HAHAHAHA, zgrabila mu kesu i vratila svoje stvari, sve osin novih cvika, ali otac ga kasnije naša, kvartovski alkić izgleda i odveli ga u policiju, iako san rekla policiji da je najbitnije da nama nije ništa, nemoraju tražit cvike jer ih vjerovatno proda već, oni su ga držali cilu noć i našli di su, bas su me pozitivno iznenadili user posted image srića moja pa mu alkohol ispra reflekse pa san ga uspila čopit user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 18
5.6.2011 12:41:41   
tinka25
Ajme užasa! meni se nije ništa slično dogodilo, a isto znam samo uzet novčanik u ruku, a torbu ostavit u autu. ja sam lakovjerna po tom pitanju i mislim da mi se to neće dogodit, ali nikad ne znaš. trebala bi postati opreznija user posted image . A majo ovo za rodilište mi je katastrofa, odeš se porodit, a mob ti nestane! O tome uopće nisam ni razmišljala. Baš grozno. Mislim ne želim biti rasist, ali u naš se grad zadnju godinu doselilo puno Roma, i po dućanima se žale da kradu. Stvarno su nas opkolili, pa sam barem u njihovom prisutstvu opreznija . 

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 19
5.6.2011 16:29:58   
maja
Tinka, kad budeš išla u tu našu divnu bolnicu mobitel oko vrata, a po noći ispod jastuka! Ja sam ga tu zadnju noć ostavila na noćnom ormariću i kad sam se probudila oko 4 ujutro njega nije više bilo :/ Znači netko je švrljao po sobi user posted image

A inače se mobitel može naći preko onog njegovog broja, čak se može naći i ako ostane ugašen ali glavno da ima bateriju unutra, ali eto, svaka čast našoj lijenoj policiji!

< Poruku je uredio maja -- 5.6.2011 16:30:45 >

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!