Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 22.6.2011 22:15:13
|
|
|
|
ZVRK
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 22.6.2011 23:50:26
|
|
|
|
marijola
|
i kako je prošlo? sad me baš zanima...
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 23.6.2011 14:49:50
|
|
|
|
nemirna mama
|
evo cijelog događaja... naime ovako...rekla sam im sve što mi je na duši....da mi smeta što sam na tako ružan način saznala da me neće za kumu, da se nisam to nadala od njih...da me nije vidio pred trgovinom, sigurno mi ne bi ni rekao.... iskreno da me nije briga koga će uzet za kumu ali da nisam zaslužila da to saznam na način na koji sam saznala pitala ih zašto mi to nisu rekli ranije.....muk s njihove strane dok sam kupovala poklone onda sam bila dobra, očito da sam malo dala...opet muk... mi smo svoj dio dogovora ispoštovali i uzeli ih za kumove jer smo ih smatrali kvalitetnima ali oni nas očito ne smatraju...opet muk i šećer na kraju...vele oni meni...da ja nisam normalna žena i nek se ljutim koliko hoću oni svoju odluku ne mjenjaju velim ja...a tko vas tjera...iskoristili ste me do maksimuma i sad odhebali, ali neka hvala sad vidim s kim sam imala posla uostalom nisam ja na gubitku, vi ste...opet muk i za kraj velim ja njima kad god sam pitala za krstitke vi nemate para, odkud vam sad pare kad nijedno ne radfi....muk to sam raščistial što se tiče kumovanja ali ima tu još puuuuunoooooo toga prije 3 god posudio je veću količinu novca...nije vratio ni kune....svaka 2 mj. dođe i kaže "kumo aj posudi 200 kn maloj za pelene" ja budala dam jer mi žao djeteta...ali kad su toliko bezobrazni sad će vidjet tko je "kuma" i da su sad jebali ježa... eto toliko....i sad mi je puno lakše kad sam im sve skresala u facu bravo ja
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 23.6.2011 14:53:51
|
|
|
|
vila_7
|
ni ja ne bih mogla da ih ne posaljem u PM!
< Poruku je uredio vila_7 -- 23.6.2011 14:55:50 >
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 23.6.2011 15:44:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 23.6.2011 15:47:51
|
|
|
|
ELISABETH
|
svaka čast
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 23.6.2011 15:56:24
|
|
|
|
marijola
|
vidim ja otvorili su pandorinu kutiju hahahaha........ ma bravo, imaš pravo, bolje tako nego da dobiješ čir na želucu hehe
|
|
|
|
RE: kako bi se vi postavile ? 10.7.2011 18:08:21
|
|
|
|
nemirna mama
|
evo jučer su krstili moje nesuđeno kumče s njima sam prekinula svakakvi kontakt.....gospodin mi je počeo slati svakakve poruke na fejsu...pomalo ratoborne i tako da sam ga izbrisala i ćao doviđenja
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!