Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kako su se vaši stari podjelili 6.7.2011 17:53:43
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Moj je tata nedavno bio na ostavinskoj raspravi,i njegove sestre su se svega odrekle u korist njega,tako da nije bilo prepirki,ali to su se oni još prije tako dogovorili.
|
|
RE: kako su se vaši stari podjelili 6.7.2011 18:19:51
|
|
|
|
mama x3
|
pošto je samo moj otac ostao u mjestu, a stric i tetke, njegov brat i sestre su odselili, sva zemlja i kuća je ostala na mom ocu. ti ljudi su uvijek dobrodošli, lijepo pogošćeni, moji jedva čekaju da netko od rodbine dođe kod njih i stvarno nikad nije bilo nikakve prepirke. a šta se tiče rodbine moga muža, o tome me zaista sramota pisati, šta su njegovi rođaci uradili mom svekru, mužu i djeveru je jedna velika sramota, tako da će oni SVOJU kuću, u koju su primili tetku i tetka kao izbjeglice, morati godinama otplaćivati...
|
|
RE: kako su se vaši stari podjelili 6.7.2011 19:22:27
|
|
|
|
ejmama
|
Naši se nisu ništa dogovarali,moj otac je isto umro pa ako netko pokrene postupak mislim da cemo se brat i ja odreći u korist jednog strica koji sad koristi kuću i zemlju.
|
|
RE: kako su se vaši stari podjelili 6.7.2011 22:24:40
|
|
|
|
natalijax
|
moj otac kad je poginuo i došlo vrjeme ostavinske sve smo ostavili bratu ,pod uvjetom da mama ima doživotno uživanje u kući,sa tom ostavinskom smo dobili i dalje babu na teret koju je moja mama služila skoro do smrti,a moj stric i njegova žena su nas okrivili kako smo ukrali kuću od babe i da to pripada njima,sto uopće nije ni bila na njoj,kad je baba umrla ostalo je jedno jutro zemlje na koju smo mi imali pravo od tatine strane i opet su rekli da je to njihovo,Ja mislim u tvom slučaju tko se je najviše brinuo za tvoju baku i djeda da taj treba i nasljedit
|
|
|
|
RE: kako su se vaši stari podjelili 7.7.2011 8:17:06
|
|
|
|
Bebys
|
kod mojih nije bilo problema jer JOS ZA ZIVOTA RODITELJA oni su sami odredili i dogovirili kome sta ide..i potpisali...to mi se jako jako svidja...tako ce i moji napraviti a i ja sama tako svojoj djeci...TO JE SAVRSENO ...
|
|
|
|
RE: kako su se vaši stari podjelili 7.7.2011 9:01:47
|
|
|
|
Ninaa
|
Moji se još nisu nikako podjelili jel je djed živ pa je sve na njemu, s muževe strane je on sve nasljedio jel su mu roditelji umrli, a sestre su dobile jedna stan, druga kuću još za života, tak da je ostalo pripalo mužu. A kaj se tiče te podjele ja radim kod javnog bilježnika i ostavinske rasprave su mi svakodnevnica i nekad jednostavno ostanemo u šoku na kaj su ljudi spremni ići i svađaju se doslovce zbog metra zemlje i natežu po sudovima. Jadno stvarno. A tebi želim sreću i nedaj da te izigraju
|
|
RE: kako su se vaši stari podjelili 9.7.2011 22:25:44
|
|
|
|
ZVRK
|
kod nas smo 'sve'riješili za života. dida i baka su odmah rekli kako i šta ide kome,stan i grobno mjesto a za mamu smo ja i brat sami riješili tj-. brat je meni prepustio stan-jedino to bilo za podjelu
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!