|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Amy Winehouse
25.7.2011 11:26:16   
njanja
Nitko ne komentira smrt Amy Winehouse.
Da, drogirala se i da očekivalo se.
Međutim, žena je imala nevjerojatan glas i odličnu muziku i voljela sam ju slušati pa mi je žao što neće više biti prilike da stvara nove dobre stvari....

Eto moj "RI"-SPEKT za njenu glazbu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ludxpkyrab0&NR=1

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Amy Winehouse
25.7.2011 11:28:36   
Bebys
ma kod tih pjevaca drogerasa to je normalno...

nista se necudim..

ELVIS P. je isto napravio....eto i MICHAEL J. je isto prosao samo sto ne od droge nego od ideje da bude bijel pa da smiri bolove koze...predozirao se i to ga kostalo zivota...

ma mnogi mnogi drugi su umrli na isti nacin...zasto to rade..nemam pojma...user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
25.7.2011 11:39:33   
Indy
to je prevelik pritisak kakav  život imaju slavni. bilo pjevači, glumci.. tu su ne samo fanovi, nego moćna industrija koja od njih traži još, još.. i oni su samo ljudi, da pobjegnu malo od svega pribjegavaju alkoholu i drozi. ja osobno nisam voljela amy, a nisam je ni mrzila. žao mi je je, kao i svake mlade osobe koja prerano umre.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
25.7.2011 11:49:05   
Mašaaa

IZVORNA PORUKA: Indy

to je prevelik pritisak kakav  život imaju slavni. bilo pjevači, glumci.. tu su ne samo fanovi, nego moćna industrija koja od njih traži još, još.. i oni su samo ljudi, da pobjegnu malo od svega pribjegavaju alkoholu i drozi. ja osobno nisam voljela amy, a nisam je ni mrzila. žao mi je je, kao i svake mlade osobe koja prerano umre.

indy,potpisujem

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 4
25.7.2011 11:52:30   
leilany
rip

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 5
25.7.2011 12:14:56   
mare00
Lijepo je pjevala, dobar glas imala....user posted image
Da kazem da je zalim definitivno ne...i nikoga tko umre od predoziranosti...ak je tako umrla!!!
To je bio njen izbor i sama si je kriva, svi mi imamo problema pa nepodlijezemo prvom prilikom drogama kao vecina slavnih...ocito se neznaju nositi sa svojom slavom!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
25.7.2011 12:37:11   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: mare00

Lijepo je pjevala, dobar glas imala....user posted image
Da kazem da je zalim definitivno ne...i nikoga tko umre od predoziranosti...ak je tako umrla!!!
To je bio njen izbor i sama si je kriva, svi mi imamo problema pa nepodlijezemo prvom prilikom drogama kao vecina slavnih...ocito se neznaju nositi sa svojom slavom!!!

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 7
25.7.2011 12:42:41   
mayathebee
IZVORNA PORUKA: njanja

Nitko ne komentira smrt Amy Winehouse.
Da, drogirala se i da očekivalo se.
Međutim, žena je imala nevjerojatan glas i odličnu muziku i voljela sam ju slušati pa mi je žao što neće više biti prilike da stvara nove dobre stvari....

Eto moj "RI"-SPEKT za njenu glazbu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ludxpkyrab0&NR=1

Slažem se, nevjerovatan glas, i odlične pjesme, i da, očekivalo se.
Još sam u šali svaki put kad bi je vidjela na tv-u rekla gle pa ona je još živa.
Sad sam trenutno nekako više ljuta na nju nego tužna......šteta, prava šteta!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
25.7.2011 12:53:10   
ama
Na stranu to sto je imala lijepe pjesme i pjevala....meni ona uopce nije za zaljenje.

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 9
25.7.2011 13:06:52   
mamacita
Sve vi koje ne zalite nekoga tko umre od predoziranja i samoubojstva bilo kakve vrste - SRAMITE SE!
Bit covjekova nije u tome da osudjujemo ranjene duse, nego da u njihovoj smrti uvidimo tragediju zivota i slave. Oni koji na taj nacin odluce zavrsiti zivot patili su dugi niz godina, njih njihovi bliznji nisu dovoljno voljeli i pomogli im na vrijeme. To su osobe zeljne ljubavi, no iskoristavajuca ljubav je gora od mrznje. Zato, dajte im mrvicu postovanja za dobro koje su jednom u zivotu napravili.
RIP Amy.

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 10
25.7.2011 13:44:50   
natalijax
joj mamacita a zbog čeg bi se ja trebala sramit,ne ja nego bilo tko ,tko nežali nekog od predoziranja,nisam je ja natjerala na pakao droge i alkohola,po meni bi se trebala takva osoba sramit koja dođe nafiksana i pijana na pozornicu održati koncert,vjerovatno je takvim osobama dosadno u životu od tolikog bogatstva

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 11
25.7.2011 14:43:53   
njanja
poanta ove teme je bila da je svjetska glazbena scena izgubila iznimno talentiranu osobu.
o drogi i alhokolu možete i drugdje moralizirati

ionako više klikova ima jelena rozga, nego amy winehouse pa to dovoljno govori o našoj okolini...

u svakom slučaju za njen glazbeni opus, veliki, ogromni respect!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 12
25.7.2011 14:49:06   
lidac0605
Šteta velikog talenta kojeg je proždrla droga i alkohol user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 13
25.7.2011 15:53:29   
danery
IZVORNA PORUKA: lidac0605

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 14
25.7.2011 16:23:51   
lavica81
IZVORNA PORUKA: Indy

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 15
25.7.2011 17:14:18   
mišica 666
stvarno je imala super glas a li ruku na srce dobro je i ovoliko  trajala.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 16
25.7.2011 17:36:39   
sretnabeba4
novac čovjeka natjera na blud i grijeh!! njen grijeh je bio što je upoznala Blakea Fieldera koji ju je upoznao s paklom alkola i droge...nažalost, previše ga je voljela da bi mu se oduprla a financijski gledano mogla je trošit ogromne paretine na to..... i tu je početak njenog kraja.... da je imala jači karakter i da je bila sposobna razmisliti koliko je postigla u svom kratkom životu i da je shvatila da joj život i uspjeh znače više od sramoćenja koje je u zadnje vrijeme bilo jedino spominjanje o njoj nebi tako završila...jadna, R.I.P Amy

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 17
25.7.2011 18:10:11   
mirna
ona je nesto najbolje sto se dogodilo na glazbenoj sceni u posljednje vrijeme... zao mi je tako mlade osobe...user posted image

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 18
25.7.2011 18:15:12   
lema
Meni je strasno zao jedna od najboljih ili najbolja izvodacica danasnjice strahovit dar  ja sam obozavala njene pjesme svi velikani su otisli u 27god.pa i ona legenda. To sto je ona imala problem sa ovisnoscu ne mjenja cinjenicu da je legenda i ne sudim po tome njen talent .RIPuser posted image

Elena 22.2.2001==3220 52cm
Manuela 27.10.2002 = 3740 53cm
Anthony 25.06.2005 =4990kg 55cm
Lucas 19.03.2007 =4700kg 54cm
14.12. 2010 moje najmanje zlato Marcus =4200kg 54cm

6.6.2013 nam stiže mala princeza:)
ponosna mama .....

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 19
25.7.2011 19:40:19   
bubaMaja

IZVORNA PORUKA: njanja

poanta ove teme je bila da je svjetska glazbena scena izgubila iznimno talentiranu osobu.
o drogi i alhokolu možete i drugdje moralizirati

ionako više klikova ima jelena rozga, nego amy winehouse pa to dovoljno govori o našoj okolini...

u svakom slučaju za njen glazbeni opus, veliki, ogromni respect!!!

srećom je amy bila svjetski poznata a rozga samo našim lokalcima pa amy ipak ima više klikova, više fanova i više svega kao što netko tako talentiran i treba imati...
žao mi je mladog života i velikog talenta kojeg je proćerdala svojim ponašanjem...
a jako volim njenu muziku i izvedbe, no bilo je stvarno za očekivati ovakav kraj...

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 20
25.7.2011 20:13:44   
mm1209
osobno nisam slušala baš njenu glazbu, znam par pjesama i te su mi ok, stvarno je imala super glas...šteta za glazbenu inustriju...a što se tiče načina života...
Svatko je krojač svoje sudbine i to je jedino što se može reći na tu temu..!

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 21
25.7.2011 20:27:16   
ELISABETH

IZVORNA PORUKA: lema

Meni je strasno zao jedna od najboljih ili najbolja izvodacica danasnjice strahovit dar  ja sam obozavala njene pjesme svi velikani su otisli u 27god.pa i ona legenda. To sto je ona imala problem sa ovisnoscu ne mjenja cinjenicu da je legenda i ne sudim po tome njen talent .RIPuser posted image

slažem se skrz...to što je imala problem s alkoholom i drogom ni malo ne umanjuje njen talent...žena je bila vrhunski talent
RIP Amy

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 22
26.7.2011 9:16:55   
lilia
I meni je žao, nevjerovatan je bila talent ali isto kao što su cure rekle sam pomislila da neće tim tempom još dugo.
Ali glas koji ima, sva se ježim.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 23
26.7.2011 9:47:52   
mariola
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 24
26.7.2011 18:52:55   
Dora04
Stvarno je velika šteta, jer je svijet izgubio veliku glazbenicu. RIP!!!

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!