|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hranjene djece
25.7.2011 22:13:18   
natalijax
Nešto me zanima to jest htjela bi da vidim kakvo je kod vas,oduvjek sam hranila ja malog,ako smo negdje na fešti ja hranim malog ,mm jede,kad budu gotovi onda jedem ja,Pošto več odavno jede sam ,potrebno je samo staviti u tanjur ohladiti i on papa,ako baš jede sam uvjek sjedim sa njim za stolom,Al ponekad mi nije jasno muževo ponašanje,danas smo ja i mali došli iz vana i aj jest če mo,kao muž nemože da bi nakon sat vremena muž e ide on jest i mali odma za njim i on e neče on samnom jest jer on neče sto posto jest ono što ču ja,I ja kažem jel problem sad dat njemu nešt drugo,na što on eto nikad nemogu namiru jestuser posted image Nekad mu znam reč ak ja nemogu ,zamolim ga aj ohladi malom juhu,a on joj dok mu ohladim juhu jelo mi se ohladi,Nije da on to stalno tak al nekad me takve izjave pogode,Nije problem nekad se i on sam ponudi da če mu stavit u tanjur al meni su zbilja nekad njegove rječi suvišneuser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Hranjene djece
26.7.2011 9:01:27   
Mašaaa
Isto. Donesi mu,prinesi mu. Moj ce mali ostat gladan ako ga ja ne hranim jer neće jesti ako ga ja ne hranim. A ovaj moj muz uvijek jede poslje da siroče ždere u miru. A ja s malim na krilu sva se zakenjam i jooj! Razmaženo sve!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
26.7.2011 9:23:24   
pincirotvajler
mm mirno jede dok ja hranim malog i sebeuser posted image -ručak
d jede sam ono za kaj netreba žlica
inače ga normalno nahrani ak ja radim nekaj drugo,vole skupa jesti..

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 3
26.7.2011 9:54:23   
lilia
Naravno da su ti njegove riječi suvišne i ako tako budeš i dalje razmišljala i borila se protiv toga, tvom mužu će kat-tad sjest u uho.
Ti muški baš vole biti komotni ali i mi žene mislimo da ćemo samo mi najbolje pa to i njima postane normalno. Na žalost.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
27.7.2011 8:16:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 5
27.7.2011 8:23:20   
vila_7
kod nas je - tko je gladniji on prvi s mirom jede a drugi hrani bebu, ili dok hranimo bebu i mi jedemo-jer ona jos uvijek hoce mirovati za stolo dok se jede.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
27.7.2011 8:29:00   
mariola
Nema pravila, T odavno jede sam, ali dok nije ili mm ili ja smo ga hranili. On je i njegovo dijete isto kao i moje, tako je i s mjenjanjem pelena i ostalim. Kad dođe druga beba, mm će većinu posla oko T obavljati.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 7
27.7.2011 8:33:01   
pakić
Moram priznati da mm kad je doma, češće hrani djecu nego ja. Ili svako svoga.user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
27.7.2011 10:40:52   
vila_7
pakić sretan rođendan KIKIJU!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da vam bude svaki naredni rođendan sve bolji i bolji i da bude ponos vaš kao i stariji mu brat!user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 9
27.7.2011 13:39:13   
Indy
uglavnom sam ja hranila Patrika jer mm puno radi i rijetko je bio s nama za ručak. kad je mm kod kuće. meni paše jer njih dvojica prvi jedu, zatim ga mm uzme i igra se s njim dok se ja u miru najedemuser posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 10
27.7.2011 13:57:23   
cuba
Što se tiče hranjenja većinom mu ja dajem iako i mm zna uskočiti. R se navikne dosta na mene dok je mm na brodu i mi imamo svoje male rituale, ne pada mi teško. On ionako voli jesti, kroz 10ak minuta uvijek sve pojede.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 11
27.7.2011 18:02:35   
ZVRK
dok su djeca malena hranim ih ja.meni je tako lakše a i mm nije preko dana doma baš tako da i nema tko drugi da uleti(osim sada zvrk da hrani zvrkicu)user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 12
27.7.2011 18:12:24   
danery
IZVORNA PORUKA: Indy

uglavnom sam ja hranila Patrika jer mm puno radi i rijetko je bio s nama za ručak. kad je mm kod kuće. meni paše jer njih dvojica prvi jedu, zatim ga mm uzme i igra se s njim dok se ja u miru najedemuser posted image

tako i kod nas....ja ju nahranim,pa onda ja na miru jedem...voli sjediti sa nama za stolom i sva je bitna kad jede sa nama user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 13
27.7.2011 19:55:14   
mamacita
Ma na ovom polju imam samo pohvalu za svog muza! Od prvog djeteta, bez problema je dijete sjeo u svoje krilo i hranio ga iz svog tanjura, tako svako dijete (4), ta je faza ponekad znala trajati i do 4. godine. Naravno, bilo je dana kada je dijete samo sjedilo i jelo u hranilici. No, uvijek mi prigovara ako ja njemu serviram prije nego li serviram djeci. Uvijek im poreze meso, rashladi vruce jelo, sjedne ih na sebe (naravno uvijek ono najmladje jer je u toj fazi), i na miru i bez dernjave hrani dijete. Naime, vise ja vicem ako dijete nesto prolije, nego on, ma... tata No. 1!!!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!