Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 10:29:14
|
|
|
|
patka
|
jooooooooooooj sjecam ih se, brat i ja smo imali crvene i to nam je bilo ludo zabavno, moji mama i tata to jos uvijek cuvaju stvarno nemam pojma gdje bi se to moglo nabaviti
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 10:34:58
|
|
|
|
danery
|
oooooooo da,imali ja i brat super je bila igračka.... vidjela sam nedavno u nekoj desetici kod nas za kupiti...
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 13:24:14
|
|
|
|
cuba
|
Imala sam i ja takva dva telefona ko mala Super igračka, moji su bili žuto-crveni. Nisam baš nigdje vidila da ih prodaju...
|
|
[Obrisani korisnik] 8.8.2011 14:57:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 16:25:41
|
|
|
|
adryosijek
|
ja sam si narucila prek neta,telefon sa zicom,a i kocku sa onim otvorima da se uci krug u krug,kocku u kocku itd...sad cekam da te gluposti dodu,a da i nes ko klavir jos...al dabe kad svaka joj je nova stvar 5 minuta veselja...
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 22:25:00
|
|
|
|
Njofra
|
onaj okrugli brojčanik. da baš takav bi ja svom htjela kupiti. I meni je to tak super ostalo u sjećanju iz djetinjstva.
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 22:26:39
|
|
|
|
Njofra
|
ja sam si narucila prek neta,telefon sa zicom nisam te baš skužila dali takve telefone povezane kabelom ili nekaj drugo ipak.
|
|
RE: Gdje kupiti dječje telefone povezane kabe... 8.8.2011 22:27:32
|
|
|
|
Njofra
|
vidjela sam nedavno u nekoj desetici kod nas za kupiti... znaš bila bi ti zahvalna da se probaš sjetiti gdje si vidjela. Please!!!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!