Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 15.8.2011 11:24:23
|
|
|
|
uspavana
|
Kod mojeg ginekologa - dr. Golubić imaju vježbe za trudnice.... mislim da njegov sin drži satove u malim grupama...
< Poruku je uredio anaxx -- 15.8.2011 13:23:12 >
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 11:38:25
|
|
|
|
lime
|
I ja sam kod njega ... ali nije mi ga predložio...rekao je da su kao vježbe prije bile u čk...a sada ih nema...
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 13:54:22
|
|
|
|
uspavana
|
ja sam od med.sestre kod njega dobila onaj letak za vježbe... to je bilo u 1.mjesecu -samo što je moja blizanačka trudnoća bila rizička sama po sebi pa mi vježbe nisu baš bile za mene... probaj pitati sestru.. a ti si iz čk?
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 18:24:12
|
|
|
|
lime
|
Ne, ja sam iz Goričana...
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 21:39:41
|
|
|
|
neroli
|
draga Lime klasičnih tečaja za trudnice u čk više nema,rodina radionica organizira jedan 27.08. u 9,00 sati u starom hrastu.traje oko 3 i pol sata.besplatan je. ali,trebaš se predbilježiti, jer primaju samo 10 trudnica. ne znam kad ti je termin,meni je ovo zadnja šansa,jer moram roditi početkom 10-tog mjeseca. najbolje da nazoves gđu Lidiju koja to vodi pa s njom dogovoris.
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 16.8.2011 21:42:17
|
|
|
|
neroli
|
a što se tiče vježbi, ima na bazenima neka cura koja ih održava . samo sad kroz ljeto nema ništa.pauza je. ako nisi na knap s terminom,probaj se tamo raspitati.
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 17.8.2011 12:23:39
|
|
|
|
lime
|
meni je termin 5.12. a što se točno na toj radionici odvija...mislim jesu li i vježba ili samo predavanja..?
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 17.8.2011 12:24:50
|
|
|
|
lime
|
neroli znaš li možda do kad je pauza? to sam nešto našla na internetu za bazene i svakako ču se ići raspitati...
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 17.8.2011 14:27:56
|
|
|
|
neroli
|
ovo za bazene sam ti naišla na promotivni letak u ljekarni kropek,ali sam ga nažalost bacila jerr mi je bilo prekasno za krenuti. na njemu ima broj telefona od te cure. a što se tiče radionice,ja idem slijedeću subotu,pa ti onda napišem kakve su sve teme.uglavnom,ima tema vezanih uz prehranu,porod,dojenje i slično. s obzirom da nema pravih tečajeva i ovo je dobar način za prikupiti što više informacija. ako nisi,odi u dm i učlani se u klub trudnica,odmah na blagajni dobivaš torbicu s poklon bonovima i cd vježbama za trudnice.
|
|
|
|
RE: Vježbe za trudnice u Čakovcu 17.8.2011 20:33:54
|
|
|
|
lime
|
Jel se taj tečaj odvija svaki mjesec?
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!